ugh (_ _) most komolyan zavarunk?! *agyonbökdösi egy bottal*
Oi, ugye tudod, hogy saját akaratodból jössz a fórumra csekkolni, h ki írt neked?? xD
Amúgy is nem zavargászunk, csak okítunk
Duma topic 14
Visszaírtam!!! Miért nem láttad? Azt írtam, nem hagyom majd szó nélkül, de am hagytam, mert ilyen jó szívem van, erre kiderül h még ezt a számot sem ismered XD
Jah, elvileg nőből lennék, de nekem nem fontos, h tudják, elég ha sejtik.
Itt sírtak neki, hogy rakjon képet hátha csini meg ilyenek, neked meg most esik le, hogy csaj? xD
ha ismernéd a narutot akkor már az itachis avából tudnád, mivel csak a fangirlök raknak ki itachis avát xd
Coelho írta:
Mac amúgy lány?
Coelho írta:
Mac amúgy lány?
De, én is szerettem. Egyik legjobb karakter volt az animében, de attól még a srácok nem nagyon szoktak itachi avával rohangálni szerintem. Viszont a fangirlök annál inkább xd
De ha már raknék, akkor valami badass fanartot raknék, vagy valami hasonlót, nem pedig az utolsó pillanataiból, amik amúgy nem voltak rosszak, de mégiscsak nyálas. Azt kirakni abszolút csaj dolog szeirntem xD
pls azt a funkciót vissza, hogy jelezze, ha beírnak eléd xd
Jól, van, jól van, igazad van drszabi. Sátán menőbb és még tojást is öklendezik...
Ishidával meg nem vitatkozom, kinek mi tetszik. Egyébként ezt mindig meg akartam kérdezni... Ishida úgy mint Bleach-es Ishida vagy vmi más? (szal honnan a név?)
volt olyan funkció? wooow, és hogy jelzett??
Ezt a képet még A-chan rajzolta nekem, akiről nyilván fogalmad sincs xD, de a lényeg, hogy a büdös életbe nem fogom lecserélni
A Ghost in the Shellre visszatérve. Az egy olyan anime, amit nagyon próbáltam szeretni, mert ilyen elvárás, hogy értelmiségi és animés vagy, akkor szeresd, de mindhárom próbálkozásnál meguntam az animét a harmadánál és kiléptem, mert unalmas volt.
Online csajozni? Az nagyon bonyolult művelet. Ki kell tenni egy jó képet és utána. szia. blablabla. Találkozzunk. szöveget elmondani.
Ugrás a fórumra: |