Joiichiro is indulhat a Blue-n. Szóval a döntőben simán legyőzhető. Senki soha nem mondta, hogy Joiichiro nem indulhat rajta újra. De, ha én lennék a mangaka én először Erinát győzetném le a Bluen Joiichiroval. Azt utána Souma akár mind a kettőt legyőzheti egy kalap alatt.
Utána pedig akár egy saját éttermet vagy a Yukihirát befuttathatja az étterem versenyben, amit Shinomiya említett. Mindegyik egy jó lehetőség. Új ellenfelekkel, akik elfogadhatóak. Ez az E10 nekem amúgy is mint írtam lutri volt. Azért akárhogy is nézem mégis csak diákok. Shinomiya ellen momentumuk nem lenne pl. De valszeg még 4-5. széken végzettek is megvernék Eishiéket. Ez az a rutin, amit majd át kell hidalniuk.
Én hiába mondod nagyon váro ma folytatást én végtelen jó lehetőséget látok jó karkaterekkel. Ez az arc tényleg felemás lett, de a vége nekem nagyon tetszett és akár kivel beszéltem róla szóban mindenki alig várta az utolsó 5 fejezet megjelenését. Fénykorát idézte a manga. Erina egyszerűen hibátlan volt. A mangaka meg pofátlanul tolta a yolot.