Erről a nemrég látott Batman vs Superman jutott eszembe ahol Luthor valami hasonlót mond: attól, hogy ráírod a húgyra, hogy gyümölcstea, még nem lesz olyan ízű.
Emberekkel dolgozol és lehetsz te akár maga a megtestesült buddha, az életképtelen vendég akkor is elmesérült marad. Amikor már tonnástul ömlik nyakadba a szar aztán jön egy tag és az elméd egyszerűen képtelen befogadni hogy egyáltalán létezhet ilyen nyomorék az életbe és istenhez szólsz magadba hogy miért veled történik ez, miért téged kellett megtalálnia ennek a fazonnak, akkor lehet agykontrollosat játszani meg optimistát, nem fog segíteni.
13 éves korom óta benne vagyok ebben, ez 8 év tapasztalat, túl vagyok az elmém korlátain, hogy hogyan is kell ehhez hozzáállni minden tekintetben. Lehetek én kedves, tisztelettudó, anyámkínja, lesznek vendégek, akik záráskor nem hajlandóak elmenni, lesznek vendégek, akik az egyetlen asztalba képesek beleülni ami mocskos és nincs letakarítva mert pont negyed perce ment el az asztal onnét miközben a fennmaradó 12 asztal üres, lesznek vendégek, akiket hiába szolgálsz ki mosolyogva és precízen, elegánsan, akkor is úgy fognak hozzád szólni, hogy "ilyen szósz nincsen?", "kérhetek szószt?" helyett. Lesznek kommunikációképtelen cigányok, akik csak állnak a pultnál, háromszor köszönsz nekik, nem köszönnek vissza és benyögik kezdésnek, hogy "a pizza mennyibe kerű?", "és milyen pizza van?", "és az üditő mennyibe kerű?", esznek 8-an egy 30 centis pizzát, ordítoznak fél órát, majd távoznak, miután összemocskoltak 8 főnyi evőeszközt, tányért és a föld is tiszta mocsok. Lesznek alkoholisták, csövesek, akik elaludnak az asztalon, képtelenek fizetni és a többi vendég előtt kell fegyelmezned őket, hogy távozzanak, mert ez a hely nem arra való, hogy itt aludjon. Lesznek drogosok, akik lejönnek és ordibálnak, hogy "hozzad má a kajám", "szomjas vagyok hozzad má a söröm" pedig még meg se rendelte azt. Lesznek szellemi fogyatékosok, akiket ki se kéne engedni az utcára, reklamálnak, hogy nincs sajt a pizzájukon, miközben rajta van 30 deka. Na mindegy, kicsit belemerültem, ez tényleg csak 1-2 példa volt, na most képzeld el ezt teltház mellett, amikor haladnod kéne a dolgoddal, felelősségteljes munkát kéne végezned, azt se tudod éppen mit csinálj és ezekkel foglalkozni mellette. Nyilván ez vendéglátás, csak példálóztam, hogy mire számíts, ha emberekkel kell dolgoznod.
Az egyetlen megoldás amit találtam az az, ha szétedzed az agyad, rendesen kajázol, egészségtelen életmódot teljes mértékben félrerakod, így az idegrendszered megerősödik és kevésbé égsz ki.