Magamra tippelhetek? Szerintem semmiképp sem szabad kizárni engem, mint lehetőséget.
Duma topic 14
G3ri írta:
Ishida akkor ez megmagyarázza, hogy a Deadpool-ban miért volt Colossusnak orosz akcentusa? xDD Ő is baloldali?
Syzygy az. Csak semmire se megyek vele, mert sehol se találom a moderátor skilleket. Konkréten nem tudom, hogyan lehet itt bannolni. xD
Egyébként semmi szabálytalant nem követett el, csak hát, ugye ez lesz az új felhasználóneve, mert a dupla regisztráció tiltott. De mindegy.
Kuro25 pedig tiltott tag, csak admini hatáskör az ő "kezelése". Szóval majd ők kezelik. Én meg úgyis eltakarítok innen mindent, amit az én területemen elkövet. Mérlegelés nélkül.
Aes Sedai írta:
Kuro25 pedig tiltott tag, csak admini hatáskör az ő "kezelése". Szóval majd ők kezelik. Én meg úgyis eltakarítok innen mindent, amit az én területemen elkövet. Mérlegelés nélkül.
Mini még mindig dühös azért mert előtte csináltam zene topicot : (((
Most én is kemény gyerek vagyok mint Ishida és föltöltöttem a képet egy másik oldalra,csak azért hogy beágyazhassam.
[img]http://www.kephost.com/images/2016/02/28/12794387_1684589841822135_5209566221910597362_n.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Nikucci írta:
ők szoktak ennyire nagyon unatkozni, bár inkább Syzy, szegény.
Ugrás a fórumra: |