Köszi
Dragon Ball Daima anime [NKWT projekt]
Köszönöm szépen a munkátokat!
A csata még jó is. Na de megint átestek nagyon a ló túloldalára. Kicsit túl erős lett már az ellenfél nem? Ráadásul egy kicsi nyeszlett lakból hogy lett nagy kigyúrt és még elég okos is? Pláne hatcoli is tud amikor teljesen olyan volt aki nem ért hozzá hogyan is kell harcolni, nemhogy még magas szinten. Amúgy az a kigyúrt izmos test a piros fekete ruhában csak engem emlékeztet valakire vagy mást is? Csak kapott egy új fejet. De a kinézet és az erő....
Ez a kicsi szem kicsit túl jó lett. Ja és megint csak Goku marad a végére ssj3-ban mi? És ha jól sejtem kap majd egy jó kis Genki damat a végén.
Köszönöm szépen a feliratot!
Jah teljesen egyértelmű, hogy Gomah egy az egyben egy Jiren copy jelenleg.
Az oké, hogy rengeteg ereje lett(KI+IZOM), de korábban semmi harci tapasztalata nem volt most pedig olyan mint aki rengeteget harcolt lásd Jiren.
A következő részben várható még valami power up. A legvalószínűbb, hogy érkezni fog Vegito. Vagy Goku kapja meg az SSJ4-et
Koszonom az osszes eddigi forditast!
Vegigneztem egyben az elejerol, mert mar tul sok spoilerbe szaladtam bele, de eletemben eloszor nem fogom banni, ha befejeznek egy Dragon Ballt.
Vannak benne erdekes otletek, hattersztorik elmelyitese is jol all a sorozatnak, de kegyetlenul erzem, hogy nem en vagyok a celkozonseg.
A nosztalgia mukodik rendesen, de hianyoznak azok a regi reszek, amikor meg mindennek tetje volt (Dermeszto es Cell epizodok a Z-bol). Nem hinnem, hogy ilyen izgalmak valaha is lesznek meg az eljovendo Dragon Ball felhozatalban, es a Daimatol sem vartam ilyen szintet. De ha mas nem is, remelem sikerult bevonniuk a fiatalabb generaciot is a DB vilagaba.
Nagyon koszi meg egyszer mindenki munkajat, aki dolgozik ezen a projecten!
Köszönöm a részt! A múltkori poénkodás csak bejött
Nem hiszem el, hogy tényleg bevállalták az SSJ4-et...
Csak igy annyira fura, hogy a Daima is egy alternatív univerzum..
A kivánság meg biztosan az, hogy újra felnőttek lesznek és úgy képesek lesznek győzni.
Először is köszönöm a fordítást! Szuperek vagytok mint mindig!
Nem sokszor szoktam hozzászólást írni, de most még is megteszem. Annyira nagy csalódás volt az SSJ4... A sorozat elején elhúzták az orrunk előtt a mézes madzagot a bogaras fúzió lehetőségével. Nyilván meg fogják magyarázni, hogy ez csak egy egyszeri felerősítés és ez nem is SSJ4 volt, ha nem egy démon SSJ forma amit csak Neva tudott megidézni. Vegita SSJ3 formájának nagyon örültem. Simán jöhetett volna egy Vegito SSJ3 vagy a hármas fúzió. Bár, ha igazán nagyot akarnak alakítani a készítők, akkor a kívánsággal felnőnek és jön a bogár fúzió ami után még benne van a paklbain egy SSJ3 Vegito vagy egy hármas bogár fúzió. Meglátjuk.
Ugrás a fórumra: |