Severum
A te példádat nézve ez olyan mintha egy szegény gyerek véletlenül belekül egy elit iskolába ösztöndíjjal. Majd ott az elő csoportos tanulásnyi verseny megnyeréséért kapna egy csomó értékes részvényt. Kicsit azért érdekes.
Na de viszont akkor megint csak olyan fontos dolgok maradtak ki amiknek nem kellet volna. Mert tényleg fontosak. Azok megértése nélkül már megint csak ott vagyunk hogy félreérthetnünk dolgokat. Na de akkor is érdekes.
kasza93
Amiket írtál teljesen érthető és én is így gondoltam már nagyon régóta. Nekik is jó ha van saját elitjük amiket ők maguk nevelnek ki már a kezdettől. Viszin az iskola és tanáraik hírnevét. És segítik a lélekvilágot.
Na de viszont akkor is túlzás, ha azt nézzük hogy milyen fiatalok és még csak most kerültek be. Ha azért nyernék a lélekcsontot mert már éppen emiatt a bajnokság miatt kerülnének be a belső körbe. Azt idősebbek teszik. Még érthető is lenne, mert már ismerik és bizonyított. És a belső körbe való jutalom és segítség a jövőbe. Na de viszont ezek még kezdő elsősök. Még csak ennyit bizonyítottak. És mint írtad még nem biztos eleve hogy még benn is maradnak ezek után sem. Ennyi erővel kap egy lélekcsontot egy tehetséges szerencsés, viszont simán később ki is rúghatják mert nem bizonyít tovább. Akkor mi lesz a lélekcsonttal?
Az viszont így utólag gondolva érdekes hogy Az igazgató lélekcsontja ha úgy vesszük egyikhez se igen passzol jól. Mert egyik se gyorsaság típus. Mégis ilyen lélekcsontot ad nekik!? Na vagy mert nincs más. Akkor meg kár nekik adni. Lehetne más is a jutalom. Vagy ez is direkt van.
Amúgy régi rendben a LCS emberei elvileg ölték is egymást titokban a lélekcsontokért nem? Itt meg belső rend van. NA de akkor se kéne nyíltan ilyen dolgokat mutatni. Mert mi van ha kijut egy idegennek az infó? Az meg kint levadászhat egy diákot nem? És ha óvatos senki meg se tudja, ha nem használja vagy mutatja nyíltan senkinek hogy nála van.
Ez a második lélekcsont meg a keletkezése érdekes. Hogy jött már ilyen ötlet is eleve!? De még akkor is vehető Lélekcsontjak az is és csak az is igen ritka és értékes. És abból amit írtál mintha az jönne le hogy magában nem is ér semmit. És elnyelni is csak egy másikkal lehet együtt.
És amúgy jó hogy látja YH tehetségét. Mégis amit tett azt sugallja hogy lenézi. És csak azért mert olyan harci lelke van már nem is viheti sokra. És ezért megváltoztatni a csapat nevét? Megértem hogy nem veszik be de nem megalázó már maga a névváltoztatás is emiatt? Mert hogy lehetne kimagyarázni hogy pont a nyertes csapat kapitánya nem kerül az elit osztályba?
A harci lelkes magyarázat meg benne volt az egyik előző részben szóval nem maradt ki. Itt meg a távolság magyarázat is volt már korábbi részben. Szóval ez a fókuszos rész is érthető.
Na de már megint csak kipanaszkodtam és értetlenkedtem magam. Szóval vegyétek már ezt így, Csak kicsit még sok ez így az első mű után nekem. Még emésztenem kell. Pedig ott aztán tényleg bőven akadtak lélekcsontok és érdekes dolgok. Csak itt már kicsit túl korán viszik túlzásba. És félek akkor mi lesz még itt a jövőben. Már tudjuk eleve mi az hogy egy gyerek első gyűrűje egy millió éves lélekszörny aki önszántából lesz az. Már itt kezdődött az ember kiakadása az előző sorozat után. És ezt hát látjuk már hova vezetett.
Amúgy az előzetes is jónak tűnik. Ha jól sejtem már jön a 3. harci lélek megjelenése. Még ha nem is nyíltan.