Köszi az új részt, Punpun továbbra is csak teng-leng, még a tanulmányi eredményei is romlottak, ha jól értelmeztem a rangsort. Hogy tud vajon ebből kikeveredni?
[Naruto-Kun Projekt] Oyasumi Punpun manga (Tilos a spoiler!)
66. fejezet
Meglepő, hogy Mimura ilyen könnyedén megúszta a lányok leribancozását. A mai világban szétkapnák...
Kanie talán elengedte a Punpun ügyet. Nem tudom, hogy mennyire őszinte a kedvessége, de ártani nem ártott neki, pedig lett volna rá jogos lehetősége. Ideje, hogy főhősünk fejlődjön jellemileg, miután reflektált az elmúlt időszak dolgaira.
Végül az sem kizárt, hogy meg lesz az új Punpun Papa. Csodákra képes a divatos frizura.
Csillaghullas írta:
Köszi az új részt. Nekem ez most kevésbé tetszett, mert Punpun mama emlékei elég zavarosak voltak. És valahogy nehéz elhinni, hogy szerette a fiát, ha közben meg úgy gondolt rá, hogy miatta ment tönkre az élete.
Az érzelmi mélységekben nem kételkedem, csak jó lett volna, ha némileg kiderül, mit látunk És természetesen előfordulhat, hogy szereti is a fiát, meg nem is, de a szeretet részére semmi ráutalást nem láttunk eddig, ezért volt némileg fura. Persze neki se alakult valami fényesen az élete, ez valamennyire megmagyarázza a dolgot.
Tibiii írta:
Sziasztok.Köszönöm a fordítást.Nem rég kezdtem el olvasni ezt a mangát.Vegyes érzéseim vannak,igazából csak akkor olvasom mikor unatkozom..Punpum számomra egy idegesítő karakter,az anyja helyébe már intézetbe raktam volna. Arról lehet tudni valamit hogy a mangaka miért így ábrázolja őket?Gondolom a többi ember nem ilyen ufo formában látja őket.A szex jeleneten sírva röhögtem,egy embert és egy fogpiszkálót látta...
Köszönöm szépen hogy egyáltalán válaszra méltattál.Mostanában ezen az oldalon ez nem szokás,ezt nem rosszindulatból írom.
Tibiii írta:
Sziasztok.Köszönöm a fordítást.Nem rég kezdtem el olvasni ezt a mangát.Vegyes érzéseim vannak,igazából csak akkor olvasom mikor unatkozom..Punpum számomra egy idegesítő karakter,az anyja helyébe már intézetbe raktam volna. Arról lehet tudni valamit hogy a mangaka miért így ábrázolja őket?Gondolom a többi ember nem ilyen ufo formában látja őket.A szex jeleneten sírva röhögtem,egy embert és egy fogpiszkálót látta...
67. fejezet
Nem tűnt fel eddig, hogy a "Jó éjt, Punpun." után garantált időugrás következik. Mostantól majd figyelni fogok rá.
Ha választanom kellene aközött, hogy Punpun Mama jó vagy rossz ember volt, akkor az utóbbi felé hajlanék. Bár ilyen egyszerű lenne az egész. Választani a fehér vagy a fekete közül. Talán pont a kettő egyvelege volt, szürke, de nem az unalmas szürke, hanem gondterhelt szürke. Nem mondhatom, hogy jól bánt volna a fiával, de Punpun sem erőltette meg magát, úgy pedig nem megy a dolog. Punpun hiába nem szerette az anyját, én biztos vagyok, hogy Punpun Mama szerette a fiát, még ha nehezére is esett ezt kimutatni. Az életének különböző állomásaimból szerintem kijelenthető, hogy hasonló utat járt be, mint a fia, és ha volt is ellenszenv benne Punpun iránt, az abból fakadt, hogy Punpun létezése emlékeztette a céltalan, elképzelések nélkül életére, arra, hogy mindig csak sodródott az árral. Nem ezt akarta, de hogy mit is akart pontosan, maga sem tudja. Ha Punpunnak olyan személyisége lett volna, mint Haruminak, akkor talán másképp értékelte volna az életét. Így viszont a saját fiatalságához hasonló élet játszódott le a szeme előtt a saját fiával, ami biztos, hogy nyomasztotta. Mindenesetre én sajnálom, hogy így ért véget az élete. Pedig már elhatározta, hogy javítani próbál a kapcsolatán Punpunnal, a családjával, de az élet nem adta meg neki az újbóli lehetőséget rá.
Punpun Papa talán visszatér az utolsó oldal alapján.
68. fejezet
Punpun Papa simán elképzelhető, hogy alkoholista, és az egész háttérsztorija egy kamu. Mindenesetre többször arcpírral volt ábrázolva, és nem csak akkor, amikor bókolt, és véletlenszerűen dobálózott a keresztnevekkel. Ha ez lenne a helyzet, akkor el tudom képzelni, hogy Punpun azért kell neki, hogy megbízható családfenntartó látszatát keltse, aki biztos nem vedelne, ha egyedül kell nevelnie a fiát. Egy világ dőlt össze bennem, amikor kiderült az igazság a Punpunnak írt levelekről, azaz, hogy Punpun Mama írta őket, és nem ő. Következésképp leszarja a fiát. Egy újabb intő jel.
A legfurcsább ennek ellenére az volt, hogy Punpun Mamáról egy szót sem ejtett. Életét vesztette a volt felesége, de sehol egy megjegyzés róla...
69. fejezet
Ennyi volt Punpun Papa szerepe?
Abban igazat adok Yuuichi bácsinak, hogy Punpun ne másokat hibáztasson majd a döntéseiért, ha nem találja meg a számításait. Az már más kérdés, hogy miért szereti jobban Punpunt azt követően, hogy lefeküdt a feleségével vagy a felesége feküdt le éppen vele... A fejében ez valamiféle jogos büntetés, amiért ő is megcsalta Midorit? Inkább hagyjuk.
70. fejezet
Hát igen... Úgy tűnik, hogy Punpun jól van, de lefogadom, hogy ez is rövid életű lesz, már ha nem egy orbitális kamu az egész, és legbelül szenved.
Újabban a Mangaolvasó helyett az Adatlap-ra vezet az Online rész, ott pedig oldalanként látható az aktuális fejezet. Tudatosan van ez így vagy véletlen?
Ugrás a fórumra: |