Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Shaman King (2021) anime
Srácok, én most nézem a 12. részt és olyan hiányérzetem van, mintha a 11. rész és a 12. rész között valami kimaradt volna. You és Ren a 11. rész végén a pincében voltak két "őrrel" szemben, majd a 12. rész elején már ott vannak, ahol Ryu és Horo. Itt most ugrás történt az időben, vagy mi? Engem érdekelne a pincés harc is.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki ezen a részen dolgozott (meg igazából pár korábbi részen, mert megint egybe néztem meg többet)!
Őszintén szólva, sokszor nem tetszik a sorozat humora, viszont a főszálhoz kapcsolódó rejtélyek, és kavarások már igen. Eddig legjobban a Tao klános, meg a macis rész jött be.
szlordzs írta:
Ha netflixen elkezdődik, felteszik majd egyben, vagy heti egy rész fog jönni? Illetve viszitek majd akkor is tovább?
Értem, köszi, nem tudtam h ez aktuálisan fut, teljesen abban a hitben voltam, hogy már be van fejezve. Mégegyszer köszi.
Tapion-sama írta:
Ha netflixen elkezdődik, felteszik majd egyben, vagy heti egy rész fog jönni? Illetve viszitek majd akkor is tovább?
Ugyan a Facebookon már ki lett pakolva hírként, de azért kiírom ide is, hogy az elkövetkezendő két hétben ne legyen állandó kérdezgetés tárgya. A tokiói olimpiai játékok miatt legközelebb két hét múlva, azaz augusztus 12.-én jön új rész. Mindenki írja fel naptárba. Uff.
Ugrás a fórumra: |