Helló, az AOT Final Season part 2 utolsó részénél (87), itt bent maradtak az angol feliratok is:
0:06:14
0:10:39
Hibát találtam!
Letöltöttem a feliratpakkot mobilra, tökéletesen kicsomagolja és meg is lehet nyitni. Nem tudom, mi gondod van vele.
Urara nevű OP karakterről nem tudok, úgyhogy elképzelésem sincs, hogy miről beszélsz. Minden filmhez van feltöltve videó megára, nyaa-n bármit (is) megtalálsz, a feliratpakk pedig jó. Mi kell még? XD
Várj, várj, várj. Itt azért akad némi félreértés.
1) Mi sosem raktuk fel a Strong Worldöt indavideóra, hiszen nem készítettünk még hozzá formázott feliratot.
2) Ha az általad megnevezett fansub csapat feliratos videóját keresed, akkor rossz helyen jársz, mi mások munkásságával nem foglalkozunk. Főleg, hogy van saját feliratunk a filmhez.
3) Az online megtekintéssel ugyanúgy töltődik le adat a gépedre, mintha letöltenéd külön a videót és úgy néznéd meg, csak előbbi a böngésző bezárása után törlődik.
Előbb vagy utóbb (áh, inkább utóbb) mi is be fogjuk formázni a Strong World feliratát, és kiadjuk égetett feliratosan. De sajnos az nem mostanában lesz, de még azt se tudom ígérni, hogy idén vagy jövőre.
Ugrás a fórumra: |