Boldog Szülinapot -NKWT--
[Születésnapi Topic]
Sziasztok!
Isten éltesse a Naruto-kun(.hu ) oldalt!
Bocs, pár gyors, keresetlen szó...
Szóval én is elolvastam a szülinapi írást Tapion-samától, ill egy kommentet itt, ami több volt egy sornál , vagyis olvasnivaló volt.
Előrebocsátom, hogy talán még én sem kommenteltem, illetve talán soha , szóval most lesütött szemmel gépelek...
Mindenesetre azt gondolom, igazgad van... ugyanakkor azt is gondolom, már magamból kiindulva, hogy ha sokan, sokat írnánk, akkor valószínűleg nem olvasná el senki, mivel
1: mindenkinek van családja, melója, suli, tanulás, ilyesmi...
2: mindenki, aki itt dolgozik az oldalon, EZEK MELLETT csinálja, amit, ami szintén elég sok idő lehet...
Így, azt hiszem, valóban macerás lenne mindent elolvasni, ami leírásra kerülne, max amikor az illetőknek van ideje...
/Vagyis amikor nem a "hivatalos" dolgait intézi, ill nem az oldallal kapcsolatos melóját csinálja, avagy éppen nem magát az animét nézi... /
Szóval akkor, szánva-bánva bűnöm , most MINDENT, amit eddig kaptam, szeretnék megköszönni!
Komolyan jó kis oldal-csapat vagytok, és hála Istennek, meg akinek még kell , visztek olyan animét, ami nekem tetszik, illetve talán mondhatom, van, amit CSAK TI visztek!! /Pl a Duolou Dalu v mi... /
Vagyis mindent nagyon szépen köszi!!
/Psze megjegyzem, h egyelőre ez után megint nem fogtok tőlem olvasni semmit kb, mert a napi rutinomat úgy sikerült kialakítani, h az építkezés után megnézem az adott napi kedvenc és éppen új részes animémiet, esetleg valamelyik régebbit, amit nem láttem végig, avagy épp elfelejtettem, esetleg olyan jó volt, hogy megint meg akarom nézni, vagy mondjuk az új évad előtt megnézem a régit , szóval ha nem alszom be közben a gép előtt, akkor nincs nagyon módom írogatni...
Bár bevallom, fakebukon azért töltök vagy fél órát , szülinapok, névnapok, érdekes hírek, stb...
Az a baj, h a Lemuria nevű online gémmel sem játszom lassan fél éve, annyira nincs egy peták időm sem.../
Mindenesetre örülök, h épp ma
/bár tudom, tegnap jobb lett volna... /
sikeredtem ide, hogy legalább jókat kívánjak Nektek!
És kedves mindenki, fordítók, lektorok, szerkesztők, akárkik, higyjétek el, h nagyon tetszik a munkátok, nagyon örülök Nektek!!
Ne hagyjátok semmikppp sem abba, toljátok sokáig az ilyen vén trottyok, mint én, és a többi fiatal "siheder" örömére!
Mindenkinek üdv, bocs a kissé hosszas írásért, de sajnos, pont azért nem nagyon írogatok sehova, mert röviden nem tudok, az ilyen hosszúra meg ált nincs időm-energiám...
Szóval mindenféle jókat, sok sikert és szerencsét, jó erőt, egészséget, kitartást Nektek!!
Dody
én tartom magam ahhoz hogy vissza kellene állítani a az alap hozzászólási felületet! Mert aki "csak" megköszöni vagy egy mondatos kérdést hozzászólást akar írni akkor az ott megtehesse , aki meg bővebb kivesézésre és hosszabb eszmefuttatásra és párbeszédekre vágyik annak meg továbbra is ott lenne a fórum!
Sziasztok először is Boldog Születésnapot!Isten éltesse nagyon sokáig a csapatot és az oldalt!
Régi motoros vagyok én is itt nálatok is!Rengeteg munkásságotokat néztem meg mivel nem vagyok olvasás párti így csak Animézek jó pár éve!Ezer hála és köszönet azért az időért amit nekünk adtok ingyen és bérmentve én mindig is tiszteltem és becsültem az olyan embereket akikben megvan az önzetlenség!Sajnos szomorú hogy a való életben ez nem működik és ilyen elfuserált kifordult világban kell boldogulni!Csöndes típusom révén nagyon hálás lennék ha a részek alá oda kerülhetne egy köszönöm gomb amivel jelezhetnénk letöltéskor a hálánk érte!Lehet nem sok de több mint a semmi!Urahara Shopban jól működik minden nap én is rutinosan megyek végig az oldalakon hova került ki új rész és csak az adott oldalon nézem végig a projektet türelmesen kivárva hogy ki legyen téve!Ha lenne ilyen lehetőség az ottani rutint itt se mellőzném minden megtekintett projektnél előbb természetesen megköszönném!Ezzel is csak számadatokat kapnátok ti is de az legalább valós tisztelők számadata lenne!
Tudom lustaság fél egészség én nagyon egészséges vagyok!
Ja és végig olvastam minden írást még papirtigrisét is (Lopott idő)
Ez évi betűimet itt hagytam legyen kellemes ünnepetek és boldog húsvétotok jövőre ugyan ekkor ugyan itt törjük meg a csendet vagy ne mert szeretem!
Üdv:Egy Vén róka
Kedves Tapion és csapat!
A hozzászólások olvasásában csak az első másfél oldalig jutottam, s látom, hogy voltak már többen is, akik érdemben reagáltak az írásodra, s gondolom, hogy azóta még többen tettek így, azonban én is szeretnék egy-két gondolatban reagálni.
Lassan 5 éve, hogy regisztráltam az oldalra, sőt, úgy emlékszem, hogy volt akkor valamilyen megújulása az oldalnak, amikor új profilt csináltam? Szóval akkor még régebb óta talán. Nem tudom, a lényeg nem is ez. Nekem akkor új volt a fórumozás jelensége, s akkor eléggé magával ragadott. Kommenteltem, kifejtettem a véleményem, vitatkoztam másokkal, s igyekeztem ezt mindig intelligensen tenni. Később moderátor is lettem, majd egy rövid, és sajnos nem a jogosan elvárt aktivitással kísért ideig csapattag is voltam, és közben eléggé a szívemhez nőtt ez az oldal, büszke vagyok rá, hogy egy ideig tényleg tag is lehettem, s másoknak is bátran tudom ajánlani az oldalt, s büszkék lehettek a kiadott fordításokra (legalábbis amiket én olvasok-nézek, azokra biztos )
Ám az utóbbi egy-két évben a fórumos jelenlétem szinte a nullára csökkent, s kifejezetten nem is érzem úgy, hogy ezen szeretnék változtatni, mert... egyszerűen megváltoztam, s azt hiszem, megváltozott a fórum is.
A mai napig napi szinten követem szinte a One Piece-t pl., azonnal olvasom a fejezeteket angolul, azonban nincs késztetésem rá, hogy visszamenjek fórumra. Elvette a kedvemet a sok vitatkozás, az ismétlődések, meg néha bizony a hülyeség. S közben megváltozott a médiafogyasztásom is, megtanultam jól angolul (nem kis részben a mangáknak köszönhetően!), s főleg youtube-on követem a mangáról szóló diskurziót, s ha néha-néha szeretném kifejteni a véleményemet, kommentelek (bár ez nagyon ritka).
Mindaz, amit elmondtam, hatványozottan igaz az animére, amit viszont kifejezetten a ti fordításotokban követek ma is, hiszen azt csak mint egy pluszt fogyasztom, a mangához, nem a történet megismerése céljából (s gondolom, hogy ezzel nem csak én vagyok így, így pl. pont ezt felhozni példának nem tudom, hogy mennyire célravezető).
Sokan írták már, hogy megváltozott a világ, s ez kétségtelenül így van. Valószínűleg már én is megkésve érkeztem a fórumozás világába, s az igazi virágkoráról már én is bőven lekéstem, ami gyanítom, hogy egy 10-20 évvel ezelőtt lehetett. Nem tudom, hogy ez a folyamat meg fog-e valaha fordulni, ki tudja, lehet, azonban nem hiszem, hogy a közeljövőben. Megváltoztak a közösségi szokások, megjelentek a közösségi médiák, egyéb felületek, s megváltoztak a mi szokásaink is... s ezzel nem hiszem, hogy sok mindent lehet kezdeni.
Ez az egyik aspektusom. A másik pedig, hogy talán magamból indultam ki: amikor én vettem részt a fordítás munkájában, nem igazán hiszem, hogy nekem számított, hogy megköszönik-e, vagy nem. A magam élvezetére, a csapatba tartozás érzésére, ill. mint jövendőbeli magyartanár, a saját fejlődésemre vállaltam a lektorálásokat (meg angol gyakorlásra is).
Azonban belátom, hogy ez egyrészt nem biztos, hogy mindenkinél így van, másrészt tényleg ráébresztettél, hogy talán tényleg túlságosan automatikusnak vettem a fordításokat. S ebben igyekszem változtatni akkor, s néha-néha kifejezni a köszönetemet, ill. az elismerésemet.
Nagyon boldog születésnapot az oldalnak, s őszintén kívánom, hogy még sok-sok születésnapot éljetek meg, márcsak az oldal történelme, hagyománya, s természetesen a nagyon jó minőségű fordítások miatt is.
Nektek Tapion pedig nagyon sok boldogságot és sok sikert kívánok ebben az új életszakaszban is!
Még egyszer köszönöm srácok a rászánt időtöket, munkátokat, kitartást, hisz látjátok, azért vagyunk itt páran!
Isten eltessen naruto-kun.hu! Koszonom az osszes valaha volt, meglevo es leendo csapattag munkajat.
Nagyon sok forditasotok van, ami csak nalatok fut/futott es amit csak miattatok tudtam/tudom magyar felirattal elvezni: Naruto Shippuuden, Shingeki no Kyojin, Boku no Hero Academia, Ao no Exorsist, DanMachi, Dr Stone, Dorohedoro, Kimetsu no Yaiba, Duolou Dalu, Stellar Transformations, One Punch Man, Hunter X Hunter, Nanatsu no Taizai, Tokyo Ghoul, Vinland Saga, Jujutsu Kaisen, Yakusoku no Neverland... es meg sokan masok.
A felirataitok minosege is egeszen kivalo, es szeretem oket, szoval csak igy tovabb, aztan majd lesz valami, remelem.
Emlekszem a tavalyi hasonlo posztra, es szerintem ott hasonlokat fogalmaztam meg, mint az elottem szolok.
Sajnos en nem vagyok az a forumozos fajta, szamomra nehez ilyen formaban kionteni a lekem, es az erzeseim az aktualis reszekkel kapcsolatban, de ez nem jelenti, hogy ne lennek halas, vagy kozombos lennek, vagy hogy az nem valtott volna ki belolem ilyesmit.
Udv,
evrash
Nagyon sok boldog szuletesnapot kivanok!
Szeretnem azzal kezdeni, hogy hatalmas koszonetet mondjak az egesz csapatnak a kitarto munkajukert!
Lassan 5 eve annak, hogy regisztraltam az oldalra. Nagyon szegyenlem magam, hogy eddig egyszer sem mondtam egyetlen koszonomot sem, pedig a Naruto majdnem osszes anime reszet az elsotol a legujabbig innen toltottem es neztem meg!
Koszonom, hogy van a Naruto-kun oldal es meg legalabb ennyi szuletesnapot kivanok nektek.
P.S.: Egyebkent barmilyen komment felulet moderalasa hatalmas munka, en jelenleg ebben dolgozom. Ha lenne idom es/vagy igeny akkor szivesen jelentkeznek erre a feladatra.
Hát nem tudom, nekem ezek mind kifogásnak hangzanak hogy miért is nem tudják páran, meg nem is akarják kiírni hogy köszönöm.
Mivel nincs már a korábbi lehetőség, ezért akarták hogy fórumra írjuk hogy hátha aktívabb lesz, ha nem az se baj, de a köszönöm szót tényleg nem nehéz oda írni ha már mindenki annyira hálás.
Én is csak 2 fórumra járok fel igazán, lassan inkább csak egyre, de ez nem a fordító csapat hibája, és amikor jelezve lett el is szégyelltem magam, így eldöntöttem hogy igen is meg fogom köszönni nekik.
Aki nem így érzi, azzal sincsen baj de akkor vállalja be. ne a kifogásokkal jöjjön hogy miért nem akarja kifejezni a köszönetét.
Hello mindenkinek ! eloszor is boldog szuletesnapot az oldalnak !! szegyellem bevallani de fogalmam sincs rola hogy mar miota jarok fel erre az oldara kb. 3 - 4 naponta megnezzni hogy van-e valami ujj .... csak egy dologban vagyok teljesen biztos hogy most eloszor jarok a forum oldalon tudom hogy ez igy elegge meg kesett es hogy gyakorlatilag minden ember leirja aki ide jar de nem hiszem hogy tudom elegge hangsujozni azt hogy mennyire halas vagyok az oldalnak es az osszes embernek aki szanja az idejet hogy megcsinalja mindazt amit. ezentul majd probalok jobban odafigyelni hogy a minosegi munkatokert cserebe viszonozzni tudhassak valamit `` mondjuk nem vagyok valami bo beszedu ember es a helyes irasom sem a regi mar ``
Ugrás a fórumra: |