Underage Asian Prostitute írta:
, és egy férfi mellett teljes értékű nővé fog válni.
Toshiro? Teljes értékű nővé?
Bleach manga
Underage Asian Prostitute írta:
, és egy férfi mellett teljes értékű nővé fog válni.
Nem igaz, geo.
Talán Komamura a legjobb példa erre. Vele kapcsolatban lehetséges kérdés volt, hogy mitől kutya. Ha jobb nincs, szerintem simán elfogadható válasz lett volna, hogy mert csak. Sok mangában van ilyen spontán wtf, amit a mangaka nem fejt ki, mert nem visz előre semmit. Ehelyett erre a nem túl fontos kérdésre kaptunk egy olyan választ, ami több, a világ működését érintő kérdést vetett fel, amikre sose kapunk majd választ. Na most mindenkivel valami hasonló történt. Lezáró válaszok helyett új távlatokat nyitó válaszokat kapunk, csak tényleges új távlatok nélkül, ami gyakorlatilag a hazugsággal egyenlő.
Az egész történetszál csak azért van, hogy lássuk mindenki bankaiát, csak hát ez így sovány egy történet nélkül, így mások is kapnak random power-upokat. De mindez nem lenne baj, ha a Bleach egy gagshounen lenne, mint a Toriko, vagy az One-Punch man, de nem, Kubo sajnos nem viccnek szánta ezt az egész izét.
Nos ezek a részeket nyújtják halasszák én már rég nem tom mi van... Ki kivel hol tűnt el stb, pedig még 1 dbig fejben tartottam, de már nem sok értelme van.
Az tény, hogy történetileg már semmi nincs benne. Csak a powerup meg a bankaik.
Hát mit is várhatunk? Sokaknál már az aizen szál volt a csúcs.
Nem tudom ki hogy van vele, viszont én reálisan nézve nézzem a mangát a csatát és várom a powerupokat , mert mást már nem tehetsz.
Az is azt mutatja, hogy aizenig néztem végig fillerek nélkül, addig történetileg még jó volt még 1x. Utána már csak bankai, meg power upok maradtak. Talán a főkapitány kinyúlásáig volt érdekes, hogy történetben először vki megszorongatta a tökeiket,de ott is csak power upokat meg a főkapitány bankaiját akartuk látni semmi mást.
Ez a szál nagyon ígéretesnek indult és ahogy egy előttem szóló mondta a második invázió előtti részeken nagyon meglátszott. Na de utána.......meggyalázták a 0.osztagot, roset, kenseit, bambiettát, kyorakut, uraharát, yoruichit, hisagit, kirát, shinjit kb 50szer,ukitakét, de még AIZENT is.
Am ha Genryusai régen egy szívnélküli gyilkológép volt és tudta hogy Juhabach ilyen veszélyes, akkor hogy a büdös rákba hagyta volna életben. És tele van az egész ilyen wtf pillanatokkal.
Kicsinálták Kennyt! Szemetek.
De tényleg azok. Eddig Kubo legalább végigvitte a szálakat, de most már nagyon kapkod. Ahelyett, hogy szidnánk inkább küldjünk neki pozitív energiákat. Legalább annyira, hogy Zarakit összekaparja.
Toshi-chan átalakulása sem vigasztal. Sose bírtam a kis öntelt törpét.
Én nagyon meglepődtem amikor megláttam Hitsugayat ebben a Bankai formában azt gondoltam hogy jól van akkor eltűnik a 3 jégvirág és akkor ennyi volt Hitsugayaból, de csak egyet nem értek most akkor Byakuya csak ott lesz a háttérben és csak vár hogy mikor lesz vége a harcnak? Azt hittem ha a 0. osztagnál van akkor több erőt kap és több szerepe lesz a történetben de inkább kevesebbet van benne :/
Luna írta:
A Bleachben pont az a jó, szemben a Narutoval, hogy megtudunk ezt-azt a mellékszereplők múltjáról is. A Narutoban kevésbé voltak kidolgozva.
Igaza van Exkirion-nak nehéz lenne olyat mondani De viszont ebből a szempontból legalább a Bleachben is kapunk ezt azt.
Mondjuk itt más megközelítés van, itt mindenki kap egy végső technikát xD Mondjuk meglehet érteni ezt is. Ne legyen copy szaga, hogy Ichigo supportolna mindenkit mint a Narutoban Naruto.
Annyi, hogy a Bleach történetben nem olyan erős, legalábbis mondjuk az Aizen saga végéig az volt mondhatni, bár nekem a fullbring arc is tetszett. A mostani arc sajnos történetben tényleg nem olyan jó, mint ahogyan kezdődött.
De egy valamihez ért Kubo, az pedig a harcok koreográfia Legalábbis szerintem a harcok során jó pár epic momentumot láttunk. Abban is biztos vagyok, hogy Icihigo utolsó harca is nagyon jó lesz azt mindig eltalálja. Lásd. Ichigo vs Byakuya, Ichigo vs Grimmjow, Ichigo vs Ulquiorra, Ichigo vs Aizen. Ezek mind jók voltak.
Exkirion, belátom ez tévedés volt részemről, de hogy pontosítsak: a Narutoban az volt a gond, hogy nem a lényegesebb mellékszereplők kaptak flashbackeket. Speciel gondolok az általad említett Hidanra és Kakuzura, de nekem nem volt hiányérzetem emiatt. Az is igaz, hogy a totál lényegtelen dolgok most nem is ugranak be hirtelen. XD Csak azok, ahol szerintem a Narutoban is oké volt a flashback, illetve az a pár eset, ahová meg kellett volna. Na mindegy, ez itt OFF.
A Bleach meg történetileg nem olyan jó, valóban, de kevésbé gyerekes. A szereplőket is jobban szeretem ( már ami a lényegesebb karaktereket illeti), de persze ez egyéni szubjektív vélemény. Míg a Narutoban volt egy-két mellékes alak, akiket kifejezetten rühelltem, a Bleachben esetleg csak semlegesek, nagy a szájuk, "vágni valók"... Komolyabb gond, hogy nincs bennük egyediség. Sok a visszatérő motívum. ( Ezek közül természetesen van olyan, aminek szándékosan szerepe van. ) Speciel a Hueco Mundo arcban és most is ugyanúgy vannak bitang, hatalommániás, nagyszájú alakok, akik említésre se méltóak kb. csak annyiban lényegesek, hogy általuk megtudtunk ezt-azt néhány szereplőről.
Azontúl a Ritter csajbanda engem kissé emlékeztetett Harribelékre, azzal a fő különbséggel, hogy itt ellentétes volt a "főnökhöz" való viszony. XD Mondjuk Bambi a hisztijén kívül nem is volt gáz annyira, és legalább kaptunk némi ízelítőt abból, hogy nem árt, ha van 1-2 undorító stílusú női karakter. ( Giselle ) Arról meg már ne is beszéljünk, amikor előjött a testi-lelki kétneműség problémája, igyekeztem szépen kifejezni magam. XD
Az adagolás meg valóban nem szerencsés... a fullbring arcban nem voltak shinigamik, itt meg övék a reflektorfény, de mint ahogy azt korábban is említettem, néha nem árt a fanok agyát húzni, akik általában mindig mást akarnak látni, mint ami aktuálisan van. Hát, én türelmes lény vagyok.
Már túl lett ragozva, de ha semmi más nem stimmel ebben az egészben, legalább Ichigo el van találva, meg az ő alap-szála és a harcai.
Bele tudom élni magam a helyzetébe teljesen. Lehet néhol sok a pesszimista-realizmus, de mint pszichológus hallgató azt kell hogy mondjam, hogy nagyon is valóságos tud lenni. Miért kéne egy kamasznak tisztában lennie minden tettével, céljával? Miért kéne mindig motiváltnak lennie? Igaz, van, akinek nem tetszik, hogy a legfontosabb pillanatok előtt folyton felpofozza valaki, mert nem látja a kiutat, de érdemes átgondolni, hogy azért sokszor döntött ő magától is úgy, hogy baromira nem érdekelte, hogy milyen ára lesz, és hogy egyáltalán túléli-e a dolgot. Ez pedig optimizmus.
Bocsánat, tudom, hogy a karaktereknek van saját topicja, de ennyit ki kellett emelnem, ha már arról van szó, mi a jó ebben a mangában.
Ugrás a fórumra: |