190. fejezet
Nem erre a kimenetelre számítottam. Kissé húzom a számat miatta. Oké, Hakari elmondta, hogy frankón nem érzi magát a győztesnek, és meg tudom érteni, hiszen többször megölte őt Kashimo. De azzal, hogy Kashimo nem tolta 100%-on, bennem van, hogy feleslegesen lett ez elnyújtva, ráadásul Hakari még az egyik karját is elvesztette. Panda áldozata pedig ment a kukába, mert Hakari teljesíti Kashimo vágyát, és kiadja neki Yuujit lényegében. Borzasztóan remélem, hogy Kashimo egyszer használatos átoktechnikája érni fog valamit Sukuna ellen, és nem csak egy szúnyogcsípés lesz. Kíváncsi vagyok, mitől egyszer használatos. Lehet, hogy öngyilkos technika, lehet, hogy egész életében passzívan töltötte az elektromos kisülését, és azt engedi majd szabadon...
Örülök, hogy a kyotói karakterek is visszatérnek. Az mondjuk meglep, hogy még mindig csak a Yuuji által elért szabályt sikerült hozzáadni a játékhoz. Kissé furcsa az idővonal, vagy nem teljesen értem.
Kamo új dizájnja előrelépés, Makit pedig továbbra is leszarom. Az a féreg átok a fejezet végén jó eséllyel Naoya lesz.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."