Köszönöm
[Naruto-Kun Projekt] Dr. Stone anime
Hogy érted, hogy a "pokolba"? A terv egyszerű, és a kivitelezése sem lesz túl nehéz, már csak az emberi tényező az ami nehezen kiszámítható. Vagyis bedőlnek-e az átverésnek és elhiszik-e, hogy vannak túlélők Amerikában.
Amúgy nem tudom miért számít mindenki "valami durvábbra", de ez nem egy átlagos shounen, hogy csak akkor győzhetnek ha mindenkit jól elvernek
Többet ésszel, mint erővel.
Köszi a fordítást!
Amúgy is nagyon vártam már a 2. évadot, de ez a rész olyan szinten meghozta a kedvemet az animehez, hogy azonnal megnéztem újra az elő évadot. Viszont most szembesültem vele, hogy ez csak 11 részes lesz, ami elég karcsú azért, remélem nem kell megint két évet várni a folytatásra.
Peti94 írta:
Hogy érted, hogy a "pokolba"?....
Amúgy nem tudom miért számít mindenki "valami durvábbra",
Köszönöm a fordítást, remek rész volt!
lex094 Gondolj bele: elveszítesz mindenkit, akit csak szerettél, az egész világ a feje tetejére áll és nincs sehol senki, akit ismernél. Nincs meleg víz, áram, kényelmes cipő (amiket ma alapvetőnek gondol az ember). És felkeltik benned a reményt, hogy Amerikából érkezik a segítség, visszakapod az életed a barbár körülmények után. Aztán kiderül, hogy az egész csak átverés volt, egy terv ördögi része. Te hogy éreznéd magad egy ilyen aljas hazugság után? És nem egy embert akarnak átvágni és manipulálni. Hanem nagyon sokat. Amikor felkeltik az emberben (és itt többnyire ráadásul gyerekekről beszélünk) a reményt, amit aztán elvesznek tőlük, az egyik legnagyobb csapás lehet. Ezért érzi Gen és Senkuu, hogy a Pokol vár rájuk emiatt (de persze csak képletesen).
Ez így van R, viszont nem azt hazudják, hogy vissza kapják a szeretteiket is, csak azt hogy Amerikában még fent maradt a társadalom előző formájában.
Nem ígérik nekik azt, hogy vissza kapják a családjukat, barátaikat, csak azt hogy a modern világot, a modern életmódot kapják vissza.
Ami nem áll messze a valóságtól, hiszen Senkuu aki ezt a világot akarja/képes vissza állítani (hosszú és fáradságos úton) de ezen dolgozik.
Tsukasa aki ezt a modern társadalmat végleg elakarja törölni, ezért vadászik Senkuu -ra. Szóval aki ezért elárulja Tsukasa -t, az amúgy is Seankuu véleményén van, és nem akar kőkorszakot.
Ugrás a fórumra: |