Nem fanart, a karakter tényleg így nézett ki az Akatsuki előtt. Tényleg mutatták most is, amiről goku beszélt, de szerintem ez régebbi részben is benne volt már. Párszor már feldolgozták az Akatsuki történetét Valahol tuti benne volt korábban is.
Naruto - Szereplők
Hm, ahogy tovább informálódom, egyre jobban meglepődöm egy-két dolgon. A Fehér Zetsuval kapcsolatos seregre emlékszem még, halványan, már nem tudom hogyan is, de Fekete Zetsu úgy tűnik nagyon alakított amikor... nem tudom, le szabad-e írni... eddig is imádtam, de most.... azt hiszem számos dolog tudódott ki Velük kapcsolatban is. Mindig is hiányoltam, hogy olyan keveset szerepeltek régen.
Lelkesen indultam neki, ennek az egésznek
De, sose fogok a végére jutni ennyi résznek.
Már hogyne jutnál Az elejétől akarsz indulni? Vagy onnan, ahol abbahagytad?
Mert ha emlékszel a fehér Zetsu seregre, akkor nincs már olyan sok. Ha elejétől szeretnéd kezdeni...nos, az sok De ha a fillereket kihagyod, rögtön kiesik a fele.
Meg lehet nézni pár hónap alatt ) És nem is kell hozzá olyan durva tempó.
Azt viszont nem értem, miért vagy ennyire rákattanva a Zetsukra Fehér Zetsu tök jellegtelen, gyenge és érdektelen, Fekete Zetsu pedig ott kezd érdekes lenni, ahol te még nem tartasz (De úgy látom, néhány dolgot elspoilereztél magadnak...szóval igen, Fekete Zetsu tényleg nagyon érdekes a végén, de ez csak a legeslegvégén jön ki.)
Hm, csak körülbelül rémlik, hol Pauseoltam le. Elejéről valószínűleg nem kezdeném, mert túl sok értelme szerintem nem igen lenne. Talán valahol akörül hagytam abba, amikor a Fehér Zetsu sereg először bukkan fel. Nem tudom, hogy ez mégis hanyadik résszámot jelenti körülbelül, ennyi a problémám.
Aztán, hogy miért vagyok ennyire rájuk cuppanva? Őszintén szólva, fogalmam sincs. Az én ízlésemen baromi nehéz kiigazodni, még önmagamnak is gondot okozok ilyenkor. Általában azokat a karaktereket szeretem meg, kikért nem a többség rajong (őszintén: nem szándékos! nehéz ezzel együtt élni) Ugyebár, nekem már akkor is szimpatikus volt, amikor úgy általában megjelent a Shippuudenben itt-ott és úgy tűnt, nagyon sok dolgot nem fog befolyásolni nagy vonalakban.
Fehér Zetsu tök jellegtelen, gyenge és érdektelen
Fekete Zetsu pedig ott kezd érdekes lenni, ahol te még nem tartasz
Hát ha a sereg feltűnése még megvan, akkor közvetlenül a háború előtt hagytad abba. Nem tudom, én a helyedben vagy a Naruto-Pain után, vagy esetleg, ha még később akarod, akkor a Sasuke-Danzou után kezdeném. Ugye ott tört ki papíron a háború, a kage gyűlésen.
Hogy ez hányadik rész...passz Utána lehet nézni, én most erre lusta vagyok Pain kb. a (shippuden) 170. résznél ér véget, a kage találkozó meg...200 eleje (Pain után fillerek vannak).
Na, mégis megnéztem A kage találkozó vége az kb. 214. Én a helyedben onnan nekiállnék ) És az csak...mennyi? 250 rész sincs, de annak majdnem fele filler, fogjuk rá 150. Az laza Két hét
Arról hallottam, hogy mennyi filerrel kell megbirkózni, egy-két ismerősöm azért fejezte abba a nézését.
Köszi az információt! Szerintem jelentős időm és energiám spóroltad meg vele.
Viszont gyűlölöm a saját magamat szétspoilerező anyámat, meg hogy mindig arra próbálok csak asszociálni, ami érdekel is. Mivel már tegnap azt is megtudtam, hogy létezik ez:
[img]http://kepkezelo.com/images/p2dm9rdt5tumvyjlwft9.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Te jó Isten... oké-oké, aranyos a pofátlan stílusa, de... nem gondoltam volna, hogy hasonlót látok majd valaha a Narutoban.
Hát le a kalappal, hogy ilyen jól emlékeztek a részekre, hogy mi-mitől, meddig, merre hány méter stb. Én meg nem győztem jegyzettömbbe írogatni.
Az oldalnak van egy ilyen szuper része is, aminél rendszerezve vannak a részek, s a fillerek is jelölve vannak.
Íme: http://naruto-kun...page_id=50
Ennyire egyszerű a keresés. Csak kicsit tisztában kell lenned a címhez tartozó történetekkel, ami nem nagy kunszt.
https://i.gyazo.c...2ca7e1.gif
Ennyire nem néztem körül sajnos. De, talán ez segít valamelyest boldogulni majd. Már elkezdtem nézni a részeket. 5-öt tudtam kivégezni tegnap, majd így-úgy, de biztosan haladok.
Tegnap unalomból még kerestem további Zetsus képeket amiket akár Avának betehetnék, vagy csak úgy. Meglep, hogy akadnak róla jók, például ez is nagyon cuki:
[img]http://kephost.com/images/2016/05/19/bc7aa1bb00a835982f8b17ab5a474ec167e67ff36050fbd235239ad703d3a0b9_1.md.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Persze közbe elengedhetetlen, hogy belefuss pár kommentbe. A látottak alapján úgy két évvel ezelőtt még erősen sz*rozták szerencsétlent. ˇ^ˇ
Különben a Zetsu imádatom ismerős körökben is olyan hatékonyan szaporodik mint gomba a spóráival. Vagy 4-5 ismerősöm kezdett rajongást produkálni felé. Nesze neked seregtoborzás.
A fórumozó társaim nem tudom hogy vannak vele, de én kimondottan rühellem ezt a pióca féle életmódot és ragaszkodást.
Madara, Obito, Nagato gonoszak volt(ak). Viszont a fekete Zetsu gonoszsága már egy teljesen más szinten van.
Indra megkísértése és a kőtábla meghamisítása miatt egy - szinte - soha véget nem érő öldöklést és szenvedést vont maga után. Milliók haltak meg miatta, és a vicc az, hogy ez egészen mostanáig ki sem derült. Az igazi okot senki nem ismerte. Az anime világában nincs még egy ennyire tisztátalan karakter.
Ez csak az én véleményem, meglátásom.
Engem talán épp ez nyűgöz le benne, hogy mindezt képes is volt elérni, ráadásul úgy, hogy valóban, sokáig senkinek nem tűnt fel, nem derült ki. Az igazat megvallva, ez is közös vonásunk. Bár tény, hogy miattam nem törtek ki ekkora háborúk.
Mivel annyi mindent nem tudok konkrétumokról és róla sem, csak spoilerkedésem során tanultam kicsit - akkor fogok tudni komolyabb szösszeneteket írni, amikor eljutottam odáig. Ja, és természetesen próbálok párttalan maradni.
Na jó, nem. Minden bizonnyal a Sötétség oldalán fogom megtalálni a helyem. De, teljesen megértem az álláspontod, logikus és érthető.
Én is egyetértek itachi01-el! Kifejezetten utálom én is azokat a karaktereket akik a háttérből irányítanak mákosakat pláne úgy hogy az még nem is tud róla. Erre meg fekete Zetcu a legjobb példa minden "gonosz" karakter mögött ő állt és irányította őket anélkül hogy azok észrevették volna és ő lényegesen bármit is csinált volna. Pláne hogy még nem is igazán erős karakter.
Ugrás a fórumra: |