Köszönöm az s2 ovákat!
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man anime
Hát még egyelőre nincs róla szó hogy mikor lesz!
Pedig a manga eléggé el van már húzva tőle.
Befejezésnek meg szerintem pont jó volt mert ahogy a manga néz a java még csak most jön.
Amúgy a manga meg fenn van az oldalon is. Keress rá. Bár igaz még csak most kezdődött el a 2. évad utáni esemény benne.
Lotyo írta:
MOZI Film mikorra várható?
Lotyo írta:
MOZI Film mikorra várható?
Nincs szó One-Punch Man mozifilmről, soha nem is volt o.O
Bizonyos szivárgások arról számoltak be, hogy az irattartó stúdió, azaz a Mappa fog felelni a 3. évadért.
Bárminemű hivatalos bejelentésig mértékkel kell kezelni az információt.
Maradjunk annyiban, hogy nem kímélik az animátoraikat. ^^"
Epizódszámtól függetlenül mondom, hogy addig semmiképp nem számolnék a 3. évad kezdetével, ameddig a teljes történetszál ki nem jött kötetes formában. Szóval 2023-at el is engedném. Majdhogynem 2024-et is, de talán annak őszére már megtörténik a szükséges kiadás. Ha nem, akkor tovább lehet várakozni.
Egy kis ízelítő:
https://www.youtu...jbgUWsl1z4
Újabb ízelítő, elvileg október a start:
https://www.youtu...o&t=1s
Hadd üdvözöljem az új évad hírét a kicsit már unalmas, de éppen aktuális "we got OPM season 3 before GTA 6" mémmel. Évekbe telt, de megéltük ezt is!
Egyébként nem vagyok elragadtatva a PV alapján, már ami az animáció várható minőségét illeti. Persze, tudom, az alig 1 perces előzetesből ne ítélkezzünk előre, csak sajnos jóhiszeműen álltam a 2. évadhoz is, aztán nem lettem lenyűgözve. Hallottam valami olyasmit, hogy igazából csak most kezd neki a nagy munkának a stúdió, erre utalhat az is, hogy még mindig nem ismertették, kik lesznek a rendezők és a stáb tagjai. Szerintem a PV is egy előre elkészített dolog lett, nem a kész vagy félig kész anime része. Általában a promóciós videók megjelenésekor azt szoktuk egymásnak tanácsolni, hogy ne tegyük túl magasra az elvárásainkat, hiszen jó eséllyel nem a végleges anime jeleneteiből lett összevágva, viszont ezúttal reménykedjünk, hogy ennél jobb lesz a végtermék.
Tekintve, hogy a Garou ív még mindig nem ért véget kötetes formában (Szerencsére már csak hónapok kérdése...), ezért mindenki készüljön fel lelkileg, hogy újfent 12 részes évad fog következni. Viszont nem elképzelhetetlen, hogy 2x12 részes, osztott évadban gondolkodnak, de akkor a második felére valószínű, hogy legalább +1 évet kell majd várni.
Ugrás a fórumra: |