Igen, már folyamatban van.
Naruto manga
OFF téma:
Lol,mit találtam :kissmanga.com/Man...1?id=26357
Naruto új kalandja XDD .
Chakra:
Köszi szépen
Köszi, Dova!
Király rész volt. Már kezdtem azt hinni, hogy Orochimaru megint gennyeskedik, de most jó fej volt.
Remélem Mitsuki erejére nagyobb rálátást kapunk majd, mert kíváncsi vagyok arra a Sennin erőre.
https://p1.picsto...
U.i.: Jó ötlet lenne, ha felvennétek a módosítások listájára, a már általam említett linkek kiemelését is. Nem mellékesen egy kitűnőbb szín se ártana, hogy észrevehetőbb legyen.
Jó kis fejezet volt. Legalább jobban megismerkedhettünk Orochimaruval és az új céljaival. De amúgy nem tudom miért kellet megint szintetikus embert gyártania.
Amúgy gondolom ez még jóval a Borutós anime előtt játszódott. Már csak az a kérdés, hogy a Borutós manga honnan kezdődik,. De gondolom a film utánitól.
Jon97 írta:
Ez pontosan mi akar lenni? Valami fanfic?
Na, elolvastam végre magyarul is.
Érdekes fejezet volt. Leginkább a Mitsuki és Suigetsu harca tetszett. Az az egyszerű harc, pár oldalban visszahozott nekem valami igazi Naruto hangulatot
A többi is érdekes volt persze, főleg ez a befejezés. Miért akarja ennyire erőteljesen Boruto felé terelni Orochimaru Mitsukit? Honnan tudja, honnan tudhatja, hogy ő képes lesz beragyogni majd az eget, úgy, mint Naruto tette?
Érdekes volt ez a remete forma is. Baromi jól nézett ki. És most már nagyon valószínű, hogy ezek a kölykök sokkal erősebbek lesznek még az előző generációnál is (Oké, leszámítva a két főkolomposunkat ).
Azért abban van valami félelmetes abban, amikor és ahogy Orochimaru beszél az ő "szeretett, tökéletes" gyermekeihez
Jó volt újra Narutot olvasni A vége még azt az emelkedettséget is hozta, ami számomra elengedhetetlen része a Narutonak. Úgyhogy nem volt rossz, egyáltalán ) Király lenne, ha évente kidobna egy-egy ilyen one shotot.
Gondolom azért akarja Borutó felé terelni, mert ő is tudja hogy az alma nem esik messze a fájától! Apja a 7 Hokage nagyapja meg a 4. volt. szóval van benne lehetőség, pláne hogy nagyon hasonlít az apjára még viselkedésben is, az apja meg enyhén szólva is megváltoztatta a világot.
Hát nem tudom mit szóljak erre az úgymond hivatalos folytatásra. Láttam már olyan rajongói rajzot ami jobban meg volt rajzolva. Na meg most tényleg a Borutó animétől indul? Nem utána? Burutóra és Narutó megrajzolása még hagyán, de hogy a többieké!!!! Főleg a gyönyörű Hinatából mi lett??? Sarada meg szerintem úgy néz ki mint egy francia pantomim bohóc!
Ohhh, ezek szerint lespoilereztem magamnak a filmet , ilyen is ritkán van.
Még rá férne a tanoncra egy kis gyakorlás, utána talán labdába rúg majd Kishi rajzaival, remélhetőleg. Amúgy én csak a ruha és a frizura leváltást nem értem, hogy mért nem volt jó ez eredeti koncepciók a karaktereknél, meg hogy néhány karakter mért nézz ki úgy mint valami Harry Potter karakter...
Hát nem tudom szeirntem szokható ez a rajzolás.Nekem nagyon bejött.Jó volt ezt manga formájába is látni. Az elején nagyon tetszett Boruto idősebben meg az a srác vajon ki lehet?Nagyon bejött a dizájnja! A szavaiból ítélve akkorra már Naruto halott?! Kezükön az a jel is nagyon tetszetős. Ezek szerint ez is elfog tartani jó sokáig *.* gondolom nem fogunk mindig 60 oldal körül kapni most csak az ért volt így mert ez az első.Olyan 40 körülire számítok de már az is jó Szóval midnent összevéve nekem felkeltette az érdeklődésemet és vároma kövi fejezetet!
Ugrás a fórumra: |