Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
A J.C. Staff egy alternatív A-1. Ha nem vállalják túl magukat, mindent rendben megszerveznek, akkor nem lenne panasz, de amikor túlvállalják magukat, akkor azt sajnos, nagyon észre lehet venni. Normális munkával 1. évados Soma minőségre is képesek, vagy Railgun S kaliberre.
A DanMachi vs. Tokyou Ghoul azért nagyon erős a részedről, dungeon. Novelt makulátlanul feldolgozni lehetetlen. A DanMachi viszont legalább nem gázol át a forrásán rohamtempóban, ami nem manga, mint a TG esetében, és azt pláne nem tette meg, hogy csinált egy filler évadot, majd ha mi sem történt volna, a folytatást is meganimálta. Tette ezt még nagyobb rohamtempóban, belekúrva átlagban 7,5 fejezetet a részekbe. Olyat még nem hallottam, hogy "Nincs DanMachi anime", de a "Nincs Tokyo Ghoul anime" hamar sláger lett. Tudom, hogy érzékenyen érint a DanMachi sorsa, mert csalódtál az animében, de most túl nagyot akartál mondani.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)