Értem én, hogy Április 1- je van, de azért ez pöppet túlzás Nekiestem elkapni a zuhanó cicákat kattintással, mint a Csábításból jeles játékban a repkedő muffinokat Remélve kapok érte valamit..... Hát nem
Duma topic 15
Hali! Nem tudom hol kérdezzek rá ezért itt teszem fel bocsi Szóval évekkel ezelött sikerült letöltenem a Karib tenger kalózai 3. részét japán hanggal és magyar felirattal, sajnos azóta elfelejtettem, hogy hol sikerült megtalálnom. A kérdés tudja valaki, hogy hol tudom az 1 illetve a 2 részét is letöltenem japán hanggal és magyar felirattal??? Előre is köszöm, ha valaki tud valami oldal linket küldeni, puszi ❤️
Jaeger írta:
Ha jól tudom a Marson laknak Capac-ék ott még elég rossz a térerő ezért tudnak csak ritkán az oldalon lenni. De én bármikor nyitott vagyok egy jó beszélgetésre
2 hónaja kint rohadok németben, és szabadidőmben nagyon esz a penész... Azóta otthon sem jártam Magyarországon... Unalmamban már felkeveredtem ide is telóról... Itt Göppingenben meg szakad a hó.
Unalmamban már bepótoltam az UQ holder manga lemaradásomat, mind a 100 fejezetet! xD
Ha csak magamat nézem, én mindenféle szívbaj nélkül haza mennék. Ha viszont a családot, a szüleimet, keresztszüleimet, unokatesókat és a keresztlányomat nézem, nagyon rossz érzés belegondolni is, hogy én, mint hordozó megfertőzhetem őket... Nem vagyok vírustagadó, de szerintem enyhén túl van spilázva a dolog..
De ha még útnak is indulnék, ott az ukrán határ, meg a szabályok(karantén, vagy teszt, meg még egy csomó papír)ami majdhogynem lehetetlenné teszi a hazalátogatást...
Mondjuk ez is elég fura, lassan 5 éve vagyok itt, ergo alig vagyok otthon, azt se tudom melyik helyre kéne azt mondanom hogy ide vagy oda megyek haza
Igaz ami igaz, a család az a határ másik oldalán van.
Nekünk ugye az volt a feltöltődés meg a kikapcsolódás ha otthon lehettünk, de most ezt is elvették, nemcsak tőlem, hanem rengeteg embertől és ez rohadtul nincs így jól...
Nem sajnáltatni akarom magam, csak ez a nagy büdös igazság.
Azért remélem, hogy nyár közepére-végére már nagyban kifelé fogunk evickélni ebböl a retekből
Mondjuk enem csak meglepett... Előző nap szabadidőfelsőben melegem volt az udvaron, másnap esik a hó... Ma is délelőtt szakad a havaseső, délután meg pulcsiban jó az idő... Igaz itt a bolond német +14 fokban már úgy nyalja a fagyit mintha muszáj volna!
Jaeger lehet nekibolondulok!
Igazából nem vagyok mangás, de anime terén meg vagyok lőve.. inda külföldről nem nézhető, más alternatíva nem nagyon van...
Ugrás a fórumra: |