Kíváncsi vagyok, hogy a mangában bedobják-e Vegitot. Ha már az animében nem akarják, itt simán jöhetne egy menetre.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Jó kis fejezet!
Itt aztán tényleg elkezdtek pörögni az események! Itt már igen sűrűn szálnak a kiesők! Jócskán különbözve az anime történetétől. Sőt már már valamikor egyszerre 3 is kiesik! Ez tényleg pörgős. Ilyen tempóval 4-5 fejezet és vége is a tornának. Pedig az animében hogy elhúzták. Ilyen tempóval rövidebb lesz mint a Black Gokus arc.
Na én most találkoztam az új fejezettel.
NA ez tényleg ütős! Nem lehet kihangsúlyozni mennyire eltér az animétől.
Dermesztő jól nyomja és van benne bőven becsület. Gold formában jól nyomja mind a három U6-is csillagharcost. Aztán jön Kaile átváltozása és megy ő a darálóba. Jól nyomják.
Vajon hogy is lesz ennek a folytatása és vége? Itt is lesz vajon fúzió? Gondolom igen.
Nagyon jó fejezet volt, végre Frieza volt a porondon.
Egyesítve 2018.07.19 20:19:24:
http://www.mangas...l-super-38
Új fejezet, tessék fogyasztani!
Na végignéztem már én is! Ez aztán a tempó! Tényleg sokkal jobb pörgősebb mint az anime. Így tényleg hamar lerendezik ezt a tornát. Nincs olyan időhúzás mint az animében.
Kale itt aztán rendezkedett! Egymaga rendezett le egy fordulón belül 4 univerzumot! Szépen őrjöngött még a saját társait is kivágta.
Aztán meg gyorsan jött Kefla aki folytatta a sort. Egyből mindketten ssj formában fuzionáltak. És hát kicsit másképp jutottak a fülbevalóhoz mint az animében.
Amúgy tényleg túlzottan erősre állították be az animében Keflát. Ott is sokszor említettem. NA meg az animében szerintem Gohan is gyengébb volt mint itt lesz. Amúgy meg tényleg nem értem minek avatkozott bele Gohan. Mehetett volna Kefla Jiren ellen kifárasztani.
Itt reálisabb volt Kefla ereje, de Gohan akkor is túl gyenge hozzá.
Ilyen nagy eltérés lenne az animéhez? Mert Ultimate Gohan-nak esélye sincs, de itt akkor kapunk ssj blue gohant vagy valami telejsen újat? Vagy ez adja majd a löketet az UI Gokuhoz?
Nem hinném hogy Gohan sokkal gyengébb lenne a Blue-hoz képest ,de még a sima Blue is kevés animét alapul véve.
De ezt egyébként animeben is vártam már, a 2. Broly moviet figyelembe véve,Gohannak canonban is meg kell küzdeni egy Lssjvel.
Szerintem most ki is esik Gohan,de kapni fogunk egy power upot,ami nagyon hiányzott tőle az animében,meg kell védenie a családját,ő pedig akkor a legerősebb ,ezt sajnálatosan szépen kihagyták az animéből,majd most hátha.
Ha az animét nézzük Gohan kimaxolta az Ultimate formát, de az SSJ Blue-ban még van kakaó. Szóval 1v1 harcban tuti az SSJ Blue jön ki nyertesen az Ultimate formához képest.
Kefla lövését amugy a base form Gohan hárította vagy már átváltozott?
Mert ha a Ultimate Gohan felveszi a harcot Keflához játékot látjuk, de ugye veszit akkor is a mangában az Ultimate erősebb lett mint az SSJ Blue. Persze a sima ssj blue nem a perfected.
Vagy talán pont ez lesz a megoldás? Gohan is testébe zárja a KI-t és kapunk egy perfected Ultimatet formát mint az SSJ Blue? Akkor úgy esetleg elfogadható lenne a dolog.
Ugrás a fórumra: |