Szerintem nincs sok értelme annak, ha most szó szerint vesszük, hogy másodpercenként x-el nő Escanor ereje, ezek a számítások úgysem jönnek ki soha. Valószínűleg exponenciálisan nő az ereje dél felé közeledve, elég ennyit tudnunk, ill. amit Bastian is mondott, hogy Estarossa ellen közelebb volt a Meliodas elleni formájához, de ott sem érte el.
Egyébként jogos, a The One formájában lehetett 160-170 ezren is akár, ki tudja, vagy akár még többön, csak hogy elvileg azt az erőt mostmár nem fogja tudni elérni, mert elhasználta az elraktározott energiáit. Ettől függetlenül persze közel kerülhet hozzá. Igazából ki tudja.
És amúgy én nem érzem úgy, hogy itt a démonoknak kell majd power up, szerintem fordítva
Főleg, ha Zeldris itt most valami nagyon komolyat fog villantani. Simán lehet, hogy Banék (meg Kingék) be fognak majd toppanni a végére. (Meg Chandlerék milyen erősek lennének Indra formában? Bár az is jogos, hogy nem valószínű, hogy csak az miatt az egyszeri eset miatt lett volna behozva ez a dolog... szóval ki tudja.)
Ráadásul Meliodas is egy hatalmas kérdőjel még. Továbbra sem tudom hova tenni, hogy csak úgy hirtelen leszedte a Démon király kezét, igazi erő ide vagy oda. 5 parancsolat meg lesz neki mindenhogyan, de ha a személyisége visszatér... nem tudom, én úgy érzem, mindenhogyan DK lesz belőle a történet végére, már csak azért is, hogy Zeldrisnek betartsa pl. az ígéretét, meg az apjával mindenhogyan el kell bánni. Aztán lehet, hogy viszont elveszíti azt az erőt... nem tudom. Megoldják majd valahogy, hogy mégse kelljen elhagynia a világot.
És egyébként nyilván, nem mondtam, hogy teljesen elszálltak a szintek, csak... jó lenne akkor már következetesen mutatni őket legalább.
Szerk.:
https://readms.ne...287/5446/1
Ugye nem gond, ha én Zeldrisnek drukkolok?
Bár valami epicebbre számítottam, de jó fejezet volt, Escanor zseniális, Ludoshellel jól lehet szórakozni a duójukon
Egyébként jól láttam, hogy Ludoshel megpróbálta irányítani Escanort, és nem ment neki? Nem csak simán pofázott neki. Ugye?
Itt: https://readms.ne...87/5446/17
Vagy ez csak simán a szárnyai jele?
Mindegy, akárhogy is, Escanor hatalmas arc
Szerkesztette: Jon - 2018.10.30. 20:16