Egyelőre a 2 fejezet / hét tempót tudjuk tartani, a többi már csak a fordítón, a lektoron és a szerkesztőkön múlik
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
Kiszúrás az, hogy megismerhetitek azt a művet, amiből az anime feldolgozás készült? Egy rakás extra jelenettel, amit az anime nem is tartalmazott?
Ha ez kiszúrás, akkor kiszúrunk veletek, igen
Türelem rózsát terem.
Én kifejezetten örülök a mangának. Régóta vártam, hogy valaki a fordítást csinálja. Voltak, akik elkezdték, de félbe hagyták. Persze az anime mindkét évadját megnéztem, aminek örültem, de szívesen olvasom az elejétől a mangát is. Így szerintem nem kiszúrás, még ha nem is lenne benne "plusz" rész.
Ha meg tényleg sajnálod, akkor kezd el fordítani a 133. fejezettől.
Bizonyára nem túl motiváló a készítő csapattagjaink számára sem, hogy rengeteg időt és energiát ölnek egy-egy akár 50+ oldalas fejezetbe, ingyen és bérmentve, és 2 hónap alatt (ha ezt a témát visszapörgetem) ~4 ember veszi a fáradságot, hogy egyáltalán megköszönje, neadjisten írjon plusz egy mondatot.
Ezt felelős adminként értékelhetném úgy is, hogy nem érdemes foglalkozni a projekttel, mert alig érdekel pár embert. De ennek ellenére csináljuk. Már ameddig ezt így lehet csinálni...
Sok jo dolgot talaltam mar ezen az oldalon, de alapvetoen en emiatt a manga (es anime) miatt jovok ide !
(meg persze az one piece reszek miatt)
Az eddigi -es az ezutani- munkatokat koszonom, veletlenul sem akartam turelmetlenkedni !
Eddig en nem talaltam "koszonom" gombot, a forumot meg nem akartam szennyezni a koszonom beirogatasaval !
Ugrás a fórumra: |