Ez nagy... amióta 35% felett van a Crit DMG-m, számtalanszor sikerült úgy kivégeznem az ellenfelet, hogy lazán csak besétáltam a Farmolni próbálok tornya, körülbelül alá és ellőttem a negyediket, olyan negyed HP-ról Earlybe el is vitte, aztán ha más nem, a vérzés úgyis végzett vele. Látszik, hogy nem sűrűn nézik itt a Rúna oldalakat. Isteni... már csak azon gondolkodom, feláldozzam-e mindezt a Thunderlordra...
Ahhoz képest, hogy mennyi együttműködésre képtelen hülye gyerekre voltam készülve, átlagosan 10 meccsből legalább 9-et mindig nyerünk bármilyen helyzetről legyen is szó, az átlagom 17/3/11, a tanuló/tanított Thresh Suppomé pedig 2/4/20 az összes meccs alapján. Az biztos, hogy itt nem azok okozzák a nehézséget, ami nagyobb szinten és talán pont ez az, ami mássá teszi ezt az egészet - de, összességében véve egy-két meccs még taláán... izgalmasnak is mondható.
A kérdés már csak az, ha valaha elkezdünk itt is Rankedezni (ha mást nem, unaloműzésből), mire számíthatunk. Bár ha olyan Nidalee Junglereink lesznek, mint a tegnapi... akkor csomagolhatunk, mert felmondok...
Ja és jutalom: Attack On Vel'koz
Szerkesztés: Na, Jhin Free 2 Play. Jönnek a sok szerencsétlenek. Azt hiszem jobb, ha a héten nem viszek Skint. XD
Szerkesztette: Sasha - 2016.04.11. 21:35
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.