Azért bízzuk ezt a készítők fantáziájára Még nagyon sok mindent kilehet hozni a Superből akár még a tornából is szóval ne temesd előre a sorozatot.
Januári részekre nagyon kiváncsi leszek akkor már okosabbak leszünk hogyan alakul a torna
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Azért bízzuk ezt a készítők fantáziájára Még nagyon sok mindent kilehet hozni a Superből akár még a tornából is szóval ne temesd előre a sorozatot.
Januári részekre nagyon kiváncsi leszek akkor már okosabbak leszünk hogyan alakul a torna
Szerintem még a pusztítás istenek is lazán fejlődhetnek, ha elkezdenek kicsit edzeni, meg ha mindegyik elsajátítja az UI-t, stb, úgyhogy még őket se írnám le egyelőre annyira könnyen, hogy Gokuék már az ő szintjükön vannak, lazán behozhatnak még valakit tőlük is aktuális főellenségnek szerintem. Pl. egy ex-hakaishint valamelyik korábbi univerzumból, egy odalátogatás során, vagy valami hasonló... ha már úgyis az U6-látogatós arc lesz a következő előreláthatólag.
Így kell lennie! Frieza is csupán azért mellőzte az edzéseket, meg gondolat szinten is, mert nem látta értelmét méltó ellenfél híján. Belmod ot meg gondolom nem zavarta helyzete Jiren vagy Toppo val szemben, hiszen a nyugdíjazására készül...
Wish is nem egyszer cukkolta Bills t, Goku és Vegeta miatt. Ugye az a sok pihi...
De még mindig nem értem hogyan is működik ez a pusztás isten dolog. Főleg azt nem hogy akkor most hogy is váltják egymást? Hogy lesz halandóból isten? NA meg hogy mi lesz az előző pusztítás istennel? Leváltják legyőzik???
Amúgy következő arcnak én is szívesen megnéznék egy U6-ba való kirándulást. Ha külön hozzák vissza őket.
Amúgy az előzőből a smaili kimaradt! Iróniának szántam volna.
Nem véletlen szedtem össze én se pár dolgot , köztük a Hakaishineket is említve. Az ide vonatkozó új karakter rajzokat is be kell majd valahova rakniuk. Nincs ez a téma még lefutva szerintem, vagy kipipálva.
Lehet még ezt a rétest nyújtani bőven, ami a teljes sorozatot illeti.
A határ csak a rajongókon meg Toriyaman múlik.
Hit és Jiren is több ezer éves. Volt idejük edzeni és fejlődni.
Na meg kell pusztítás isten utánpótlás szóval miért ne erősödhetne meg valaki. Pl U11-ben Toppo Nálunk meg Goku. Szóval bárhol lehetne ilyen erős ellenfél. Inkább az a kérdés a többinél miért nincs?
Lehet maguk a pusztítás istenek vagy az angyalok nem engedték hogy más így megerősödjön.
Nem tudom ki hogy van vele, de engem rettenetesen irrátál C17 indokolatlanul nagy ereje... Olvasom a spoilereket, olvasom, várom már hogy mikor ejtik ki végre, de egyelőre nem találok erre utalást... Oké, a Dragon Ball csinált már sok hülyeséget, például Freeza-nál is indokolatlan volt hogy pár hónap edzéssel elérje a Golden formát, de az még valamennyire magyarázható volt azzal, hogy ő sosem edzett, mert nem volt rá szüksége, ezért a rejtett potenciált sosem aknázta ki magából. Oké, kicsit hülyeség, de elfogadom, mert ki tudja, lehet hogy a fagydémonoknak ez a különleges képességük... Nade C17? Ő csak egy fránya Android, akit egy emberi professzor épített. Semmi földöntúli nincs benne, egy egyszerű robot. Ennyi erővel Dr. Gero minek szenvedett annyit Cell létrehozásával? Elég lett volna a C17 ellen inkompetens katonákat küldeni, hogy azok legyőzésével edzze fel magát isteni magaslatokba... Minek ide Cell, a tökéletes lény? Fogjuk a nyamvadt robotot, és gyúrjuk ki azt... Ennél nagyobb átgondolatlanságot szerintem még soha nem csinált a Dragon Ball, pláne úgy, hogy még értelme se nagyon volt. Ha már mindenképp akartak csinálni egy ilyen ötösfogatot az utolsó nagy harcokra, miért nem Piccolo maradt bent a végére C17 helyett? Egy kultikus figura, a legerősebb namek, különleges képességekkel, nagy történelemmel a háta mögött, méltó lett volna rá, hogy a végén is ott legyen. De neeeeem, ki kellett őt ejteni, méghozzá elég megalázó módon. Miért, ó, miért utálod Toriyama, ezt a szerencsétlen namekot?? Mintha azt a pár dicső pillanatot is csak azért tette volna bele a nagy tornán Piccolo-tól, hogy kielégítse a rajongóit, de aztán amit tehette, már dobta is a kukába... Pedig mennyi lehetőség lenne benne... Nagyon sajnálom ezt a dolgot, mert amúgy nekem tetszik a super, és a nagy torna eddig a legjobb saga szerintem.
sakk80
Felesleges ezen agyalnod!
Piccolo kiesett, szerencsétlen egy pillanat volt, az igaz.
De ettől még nem írnám le. Inkább emelném ki a 4U sunyi, hátbatámadós stílusát. Csak ez éppen nameki hősünkön csattant.
17 et nem érzem indokolatlanul erősnek, csupán jól bánik a képességeivel, illetve jól kihasználja a helyzetet amibe éppen belecsöppen. Ha felhoznád, hogy "de hát SSJB Goku ellen tartotta magát" már túltárgyaltuk, logikus magyarázat is született.
Az se zavarjon, h miképp lett olyan amilyen.
Igaz, láttuk, hogy RnR szintű ellenfelek ellen harcol, és? Nem minden faj alapvető kikötése, h csak limit break és halálközeli élmények után erősödhet valaki drasztikusan.
Android egy biomechanikus organizmus ellen.... adja magát.
Frieza:
1x, de valószínű 20x leírtuk, nem egy kategória az eddig ismert fajokat nézve (saiyan, ember, namek stb..) eredendően tehetségesebbnek, hatalmasabb születő létforma.
Az, h eddig nem volt szüksége edzésre, ill. Goku és Trunks előtt magát a félelmet, mint érzés se ismerte, egy ilyen karakternek miért kellene edzenie, ha alapformában (bocs ha pontatlan vagyok) de 500.000 harci egységgel vezet nem is tudom hány galaxist?
A természet törvényei szerint, ham egy cold és bármely saiyen egyedet, egy azon környezetben, egy azon külső hatásoknak teszel ki, biztosra veheted, az első lesz amelyik gyorsabban és hatékonyabban fejlődik.
Nincs mit ezen meglepődni.
Hőseinknek pont z lenne a lényege (DB szelleme szerint) h mindig hatalmas túlerővel, lehetetlen helyzettel és elkeseredettséggel kellett szembenézniük, és ezen helyzetekből kitörve a legjobbat kihozni. Így eljutva oda, ahol tartanak.
Ha minden esetben úgy alakulna a sztori, ami csupán a kedvenceinknek kedvez és őket emeli minden fölé, pikk pakk elveszítené varázsát.
C17 jelenete nagyon karakteresre sikerült, és őt tette fel az i-re a pontot, de nincs ezzel semmi baj.
Inkább örüljünk hogy nem valami sablon cart kaptunk.
Az pedig hogy idáig jutott, köszönhető annak is, hogy eléggé helyén van az esze az Androidoknak, többek között.
Piccolo meg sajnos így járt, na bumm.Ettől még semmivel nem lett kevesebb.
Frieza meg Frieza, más kategória , leírta Bradley.
Ne legyünk ennyire demagógok ,csak mert máshogy alakultak a történések, mint....
Az erő tornája pedig tényleg klassz!
UI- támadó forma, de szerintem nevezzük inkább módnak.
Jelenleg UI Goku támadásai a döntésein alapulnak, míg a védekezése az ösztönös.
Szerinem azért lesz nehéz elsajátítania, hogy ösztönösen támadjon, mert Goku egyrészt túl idős, lehet mondani, hogy gyerekes, de azért rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Túlzottan képzett, ezért túl sok minden rögzült nála. A harmadik pedig Goku személyisége.
Ha leegyszerűsítjük a támadó ösztönt, az nálam olyasmiket takar, mint ölni az életben maradásért, miközben ki van szolgáltatva, foggal körömmel ragaszkodik az élethez.
Gokunak olyan helyzetbe kéne kerülnie, melyben ki van szolgáltatva, és ártani kell valakinek saját életnének megóvása végett.
-----------------------
Hogyan lesz egy halandóból pusztítás isten?
Szerintem leegyszerűsítve ugyan úgy, mint sima isten.
Megkérdezik tőle, hogy akarsz e isten lenni, s ha Gokuhoz hasonlóan elutasítja akkor nem lesz, de ha mint Dende igent m mond, akkor azzá válik.
Aztán előfordulhat valami rituálé, amivel megnövelik az élettartamát, meg esetleg megváltozik a KI-jének az alap jellege, illetve megkapja Hakai képességet. Kb ennyi.
S az istenek alapvetően nem halhatatlanok, csak rendkívűl hosszú ideig élnek.
C17 lett a téma, ez most pont idevág .
Herms:
"Shigeru Nakahara (voice of 17): The DBS year-end party. I chatted with many people I havent had a drink with in ages. We talked about [Hiromi] Tsuru-san, of course. Reuniting with 17 in a new story has been the best, and I'm thankful that this journey will continue next year."
Továbbiakban is Dragon Ball Super ,és benne felkészül C17.
Ugrás a fórumra: |