Az elmúlt másfél hónapra pihenőre tettem a mangát és most olvastam el egybe pár fejezetet.
Sajnos vannak olyan dolgok amiket nem fogok tudni soha megszokni és pozitívan látni a mangában, de ezeket elengedem, mert tudom, hogy hozzá tartoznak. Mellesleg közel sem annyira borzasztó dolgok amik élvezhetetlenné tennék a mangát.
Inkább foglalkozok azzal, ami tisztán tetszik.
Az utóbbi fejezetek nagy dobása Makarov volt egyértelműen. Méltó lezárása az öreg karakterének. Respect!
A másik ami tetszett az a hamisítatlan FT-re jellemző igazi érzelmes pillanatok. Ilyen volt Mavis visszaemlékezése, hogy ő nevezte el Makarovot. Ez volt nem mellesleg a kedvencem. A gyermek akit még ő nevezett el, most közel 100 évvel később feláldozza magát a szeretteiért. 10/10
A párok pillanatai is jók voltak. Levy és Gajeel, Juvia és Gray, de a favorit egyértelműen Natsu és Lucy. Én mostanság úgy érzem ez utóbbi párnál van talán a legkevesebb viccelődés és érződik mennyire fontosak egymásnak.
Ami viszont kicsit fura volt az a nagy END feléledése. Bár tippem szerint ez még az erejének töredéke sem volt és nem ébredt fel teljesen. Majd kíváncsi leszek mikor valóban Beastmod ON lesz.