Köszönöm a munkátokat!
Boruto manga
A fejezetről...
Lássuk mivel is állunk szembe...
1)
Van egy kissrác, Daemon, aki még félálomban is képes mindent visszaverni támadásokat
2)
Van egy nagyobb srác, Code, aki képes bármire amit megérint átjáró lyukakat létrehozni.
3)
S van egy lány nevezzük nevén Eida.. aki spontán magába bolondít mindenkit. S aki ellenkezik megsül az agya.
Eddig ez nekem eléggé egy instant mind meghaltok előbb utóbb formáció.
Bár annyira még nem ismertük ki Eidát, de nem hiszem, hogy átállna hozzájuk. Lehet ez csak egy duma volt, egy megjátszás. Aztán kitudja. Ezt max Kawaki tudná alátámasztani, hogy ő ismerte-e. Mivel Amado azon lepődött meg, hogy életben van. Szóval feltehetőleg halott volt de mitől? Valaki megölte? Rosszul sikerült a dokinak összerakni?
Ellenben ha mégis átállna akkor arra várnék mikor fog ellenük fordulni.
lina22
Azért lepődik meg Amado azon hogy Eida él mert Isshiki megsemmisítésre küldte Eidát és az öccsét is. Ezért ő azt hitte el lettek pusztítva. De ugyebár Boro parancsot szegett. Ez pár fejezettel ezelőtt el volt mondva kb ahol Eida megjelent.
A fejezet érdekes volt. Sikamaru végre jelét adta annak hogy felnőtt korára nem lett teljesen ostoba. Teljesen logikus amit mond. Ha Eida Kawakit akarja akkor úgy tud a legjobban bevágódni nála ha átáll Konohához hiszen Kawaki a Hetediket akarja megvédeni aki pedig Konohát. Így ha átáll azzal növeli az esélyeit Kawakinál.
Köszönöm a fordítást.
Jaeger
Akkor kapunk a következő fejezetből 2 oldalnyi komoly Eida fejet miközben Shikamaru majd meghal mit fog válaszolni, majd a harmadik oldalon a tipikus fangirl arc, szívecskés szemekkel körbe fogja ujjongani hogy Igen!! Kawaki drágámmal együtt... XD Na jó nem... talán ennyire nem kelne ki magából
Ahogy az előző 69 fejezet hírszövegében is írtuk:
"A fejezetek rendszerint minden hónap 20. napján jelennek meg, a magyar változat várhatóan egy hónapon belül érkezik."
Szerintem az anime felirat se készülnek el hipp hopp pár óra alatt. Türelmesnek kell lenni
Viszont kár, hogy ebbe az irányba indultunk el. Azt hittem valami kreativabb megoldás lesz.
Most majd Code szépen visszamegy Konohába és a hőseink megint harcolhatnak ellene.
Viszont Sasuke és Naruto esélytelen jelenleg csak Boruto meg Kawai győzhet együttes erővel. Bár ott is hiányzik még egy kis erőtartalék szerintem.
Szóval jön a Dragon Ball módszer power up és win.
Nekem tetszett, amúgy is irritáló volt már Amado..
Fura, hogy mesterséges emberek de hát nyilván ebben a világban ha lett volna valaki erős akkor az már régen feltűnt volna.. A többi pszichopata meg még gyerek, max 10-20 év múlva lehetne még valakiből jó ellenség, de addigra Naruto már pl apó lesz..
Visszahozni a halálból valakit meg inkább ne, hülyén venné ki magát, szóval végül is igen, csak így lehetett ezt folytatni.
Ugrás a fórumra: |