Köszi az új részt.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
kicsit gondoljuk vegig mi es hogyan tortent es itt a mi beszelgeteseinkre gondolok a sztorirol. Anno mikor a Meszarlo varos volt akkor beszeltunk leginkabb TC-rol ill. amikor TS elment a kalapacs klanhoz. Felmerult a TC neve de senki nem tudott semmi biztosat csak annyit hogy volt a szigeten Angyal papival. Azt sem tudjuk biztosan hogy el-e meg jelenleg.
Ma a 196-s reszben (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: elkezdtek tolni hogy eletben van es Bo azt monta "hogy biztos fognak meg talalkozni," raadasul az elozo reszben arra utalnak hogy van egy romantikus szall is BO es TC kozott. Ellenben a regenyben ez nem igy tortenik.
Maga a romantikus szall kicsit kesobb jon elo DE azt akkor meg mindig nem tudni hogy TC el-e meg. Majd kesobb teljesen varatlanul "betoppan" a tortenetbe. Tortenik ez-az majd el kezd sztorizni TS-sel. Ez igy 2-3 honapot tesz ki az idobol. Vajon melyik a jobb? Mikor felvezetik es szamolsz a dologra vagy amikor hirtelen "belerobbantjak az arcodba" teljesen varatlanul???)
Ha azok között van TC akiket láttunk ott, akkor valami furcsa dolog lesz vele, mert senkire se hasonlít. Ha meg az erejét nézzük akkor elvileg a főnök lehetne ott, na de mitől változott volna denevérré?
Azon eddig is gondolkodtam hogy vajon mit fog csinálni a TI, és mi lesz az embereivel ha TS megörökli a hatalmat. De hogy meghalnának? Én úgy képzelem lelépnek, valami más világba, és azért hisztizik a titkárnője.
Az oké,de akkor a shreknek a sziget pilléreivé kell,hogy válljanak és nem hagyhassák majd el a szigetet?? Mármint ha meghalnak a régi pillérek és a főpapnő vagy mit magyaráztok az új résszel kapcsolatban,mert eddig azt nem láttam még. De mért halnának meg egyáltalán?..Hát talán TC is valamilyen szinten fő pap lett ha már ennyire nyiltan beszéltek róla,és mivel ő is birtokolhassa Assura poklát így valahogy olyan erőre tett szert pluszban amivel lett ez a szörny tulajdonsága... És ha már ennyire mutogatva lesz a kövi részben,akkor valamikor várható lesz a felbukkanása is még,talán még lehet a szigetes rész folyamán felbukkan,na de majd meglássuk. És csaak igazam lesz,hogy lesz itt még a mészárló királya is valami és harc lesz...
Senki nem mondta hogy az 4 "maradek" srekk (hiszen TS Isten es RR meg fopapno lesz) felvalthatna a 7 "orzo" TD-t az hatalmas csokkenes lenne az eroben. Raadasul ha maradniuk kellene nem tudnanak a kontinensen az LCS ellen kuzdeni es ugy abszolult hatalomra tennenek szert. TS es a tobbiek is tobbszor kijelentettek hogy az LCS ellen akarnak menni.
Hogy TC mikor es hol bukkan fel itt nem tudom de a regenyben mint mondtam teljesen varatlanul de fel even belul tortenik. Ott volt sulya az egesznek es ahogy betoppant hirtelen (ha majd nem lesz Spoli elmondom mi es hogyan tortent) .
Hát ez jó kérdés, de ha már új isten lesz, lehetnek új szabályok is. Inkább az a kérdés hogy miért nem hagyhatják el a szigetet? Mert eddig az jött le hogy azért kell a szigeten lenniük hogy megvédjék azt, és ott nagyobb az erejük.
Lehet hogy megváltozott a külseje, de el is mentek akkor otthonról, vagy nem emlékszik semmire se? Mert semmivel se utalt rá hogy különösebben érdekelné egy kalapácsos résztvevő.
Azt tudjuk hogy a VIZI lelek mesterknek vizes vagy vizben nagyobb az erejuk DE a srekkek nem azok es ha csak nem lesz egy olyan isteni ajandek vagy csoda soha nem is lesznek azok hiszen ok a szarazfoldrol mentek a szigetre igy a viz nekik nem segit.
Azert is mondtam hogy a TC szalat "elbactak" mert a konyvben jobb volt. Majd elmondom a ket verziot es el lehet utana donteni melyik a jobb.
A pillérekről nem volt szó. Azok szerintem maradnak a helyükön. Változás ott nem lesz. A szörnyek mehetnek viszont vissza a kontinensre.
NA de így az előbb írottakból elgondolkodva, hogy csak a vízből nyerik az erejüket. Akkor magának a tender istenének is leginkább hatalma a vízen van. Szóval a szárazföldön nem lesz olyan erős TS még ha isten is lesz. Ellentétben angyalkával vagy bibi néniivel.
NA még egy indok hogy tényleg nem csak a tenger istene hanem Ashura isten is lesz TS. Mert Ashura hatalma nem korlátozódik ilyen dolgokra.
És ahol említik TC-t. Lehet neki lesz majd köze Ashura istenhez. Lehet ő is egyfajta főpap akárcsak Bo néni vagy az angyal papi.
Tartja a mondás "Sok jó ember kis helyen is elfér"!
De lényegében úgy képzelem hogy egyszerre csak egyik isten erejét fogja használni, és az lesz a testében.
Meg amúgy még azt se tudjuk a harci lelkek hol is vannak, mert csak úgy megjelennek és megnőnek. Lehet az istenek lelkével is így lesz. Majd mikor lejön az ideje megtudjuk.
Ugrás a fórumra: |