fornetti2
Zseniális teknős tanítványa
Hát szerintem ez egy kifejezetten jó rész volt! A kiegészítő részek sokkal élvezhetőbbé teszik a sorozatot és egészen más kontextusba helyezik a történetet.
Kifejezetten tetszett hogy azért a többi csapatot is bemutatták, egyre érdekesebbnek találom Gaara fogadott fiának a személyiségét, nem tudom eldönteni milyen is lehet valójában, de ez nagyon tetszik! Na meg a kis háttér infók amiről a kagék meg Sasuke beszélgetnek, azért egyre nagyobb súlyt ad a dolognak, bár nem értem Naruto miért maradt továbbra is infók nélkül. És szerintem a beszélgetésből ítélve, tényleg Shukaku darabját veszik ki Gaarából, bár ez nekem se volt teljesen egyértelmű.
Borutoval kapcsolatban én azért azt éreztem hogy kényszerből használta a szerkezetet, másképpen vesztettek volna, de a villám az már nem a gépből jött, legalább is én ezt így láttam (a filmben ha jól emlékszem nem úgy volt).
Naruto beszélgetése Borutoval pedig sokkal reálisabb volt szerintem, azért mégis csak konfliktus van közöttük, ráadásul már évek óta ő a hokage, szóval gondolom, nem nagyon tudnak beszélni, meg ha beszélnek is mindig vitáznak Borutoval, aki eléggé a lázadó tini korszakát éli, és nem kisgyerek már, mint a fotókon.
Hát mindent összevetve jó kis rész volt, sőt, és az előzetes alapján a következőben is jó kiegészítések lesznek, már alig várom, bár eléggé gyorsan robogunk a végkifejlet felé, most már arra is kíváncsi vagyok, hogy utána tényleg a manga feldolgozásával folytatják e, mert ilyen tempóban 1-2 hónap alatt utolérik ahol most járnak...