Hát ebben a vitában már leginkább csak az zavar hogy lényegében nagyon rámentünk RR-ra. És másra nem. Szóval ez már erős gyanú hogy neki tényleg 2 vörös gyűrűjel esz, de másnak meg csak 1. Bár nem tudom miért, de nagyon el lett már ez így spoillerezve nekem. Bár a miértek és a hogyant azért várom.
És lehet hogy tényleg nincs még meg Bibi másik harci lelkén mind a 9 gyűrű. De amikor megölte XW anyját használta annak 6 gyűrűjét. Szóval nem sok híja lehet. De akkor még mindig áll a kérdés vajon miért nem ment el levadászni a 100.e éves szörnyeket? Simán megtehette volna. Megvan a maga pláne a LCS támogatása is. Másik meg hogy XW-t magának vagy a LCS-nak akarta? Mert mintha csak annyit mondott volna hogy szerezzék meg.
Én meg még azért nem írnám le a LCS TD-it. Lehet ott még a hátérben valahol egy 95-97 szint körüli TD. Ha már eleve ott az angyal nagypapi 99 szinttel.
És amúgy nekem úgy rémlik, hogy úgy mondták hogy TC és az angyal papi is 99 szinten volt mikor a szigetre ment.
És tényleg lehet hogy Bo néninek is csak azért csak a 9. gyűrűje vörös mert már TD volt mikor végzett a 8 próbával. Sőt lehet hogy a próbák miatt lett a 9. gyűrűje is vörös mert eredetileg neki is fekete lett volna. Csak a jutalmaktól feljavult. Akárcsak az első 4 gyűrűje is fekete lett.
Rókalányunk meg már úgymond tényleg ment a "süllyesztőbe" de csak mert kellet nála is jobb nagyobb erősebb ellenfél. Erre jött a kis "hercegnőnk". És hogy mennyire fogna össze anya és lánya jó kérdés. Mert még ők is megölnék egymást. Pláne hogy most ahogy kinéz angyalkánk előrébb jár mint TS. Szóval nem-e lesz ő hamarabb isten? HA igen akkor meg nem kell neki segítség TS-ék ellen.
Azt meg én is várom hogy mikor érnek vissza a kontinensre. Bár még vagy inkább még a 6. próba jön. ÉS nem tudni mikor is térhetnek vissza.