Akkor tisztázzunk pár dolgot. Réges-rég az egyik moderátor mondta, hogy pár hozzászólás erejéig eltérhetünk az adott rész témájától, így élek is ezzel. Másrészt hetek óta nincs egy moderátor sem a részlegben, nem csak itt, a mangánál sem.
Írtam is ez ügyben és választ sem kaptam.
Spoiler, nem spoiler, teória majdhogynem egybe megy egy olyan nézőnek, aki csak az animét nézi. Belehet ide keverni, hogy a film az 2015-ben jött ki, akkor még is milyen spoiler lenne, csak éppen ez a dolgoknak az átferdítése. Egyáltalán nem a filmbéli eseményekről írt hozzászólásodra tértem ki.
Egy filler epizód keretein belül megtudhattuk azt a 3 akkor még ismeretlen személyt, akik ellen Kaguya hadsereget akart. Ezekből ketten szerepeltek a filmben, és majd a következő hetekben az animében is fognak. A rájuk írt hozzászólások nyilván nem spoilerek, de bármi a 3. tagról viszont már az.
Éppen ezért ezt minimum sehol, de maximum a manga topicban lehetett volna megtárgyalni, de olyan nézőknek akik csak az animét nézik és esetleg az itteni hozzászólásokat, azok máris láthattak olyan információkat amit nem akartak. Az, hogy nem írtál volna spoilert az nem igaz. Konkrétan azt írtad le, hogy ő lesz majd a Boruto főellensége.
Az általad belinkelt cikkben egyébként nincs írva, hogy az ő szerepe mi lenne, csak a neve van megerősítve, ami pedig egy hivatalos információ már. Viszont az animében elméletileg még nem is kéne tudnunk az ő nevét, sem képességeit (mert ugye a cikkben még erről is szó van)
Az aki el akarja olvasni ezeket, az utánanéz. Én úgy tudom, hogy az anime topicokban tilos bármilyen spoilert megjeleníteni, még spoiler tagekkel is.
Annak ellenére, hogy ezt a részleget senki nem nézi úgy sem lesz belőle semmi.
fornetti, köszönöm, hogy elmondtad a véleményed, de én saját szokásom szerint nem szoktam 2 másik ember vitájába beleszólni, így kérlek ezt te se tedd. Főleg úgy, hogy egyik oldalról nézve sem volt releváns az amit írtál, ráadásul én a saját szemszögemből úgy érzem, hogy joggal szólalok fel, ha olyan hozzászólást látok, aminek teljesen nem lenne itt a helye. Úgy jöhet le, hogy én akárhányszor írok ide valamit, az valakinek a hozzászólásával kapcsolatos. Ez azért van, mert sokszor csak olvasok és nem fűzök hozzá olyan felesleges kommenteket, amiket már esetleg más leírt más szavakkal. Nagyon sajnálatos, hogy ennyire el van hanyagolva ez a részleg, mert ha nem lenne most nem vitáznánk megint emiatt.