Boruto manga
Dehogy a lánya Goku.
Csak nagyon meglepődött, hogy látja.
Mivel Jigen utasította, hogy zárják el őt és a testvérét mivel erejüket tekintve erősebbek mint Jigen.
A lány megtámadhatatlan a fiú meg passzívon visszatükrözz minden támadást megerőltetés nélkül. Ők a troll karakterek. Vagy nem is troll van erre egy szó.
Az a lényeg, hogy irracionálisan erősek akiket nem lehet legyőzni.
goku5 írta:
És mibe hogy Amadó lánya lesz!
Jaeger írta:
Dehogy a lánya Goku.
Csak nagyon meglepődött, hogy látja.
Mivel Jigen utasította, hogy zárják el őt és a testvérét mivel erejüket tekintve erősebbek mint Jigen.
A lány megtámadhatatlan a fiú meg passzívon visszatükrözz minden támadást megerőltetés nélkül. Ők a troll karakterek. Vagy nem is troll van erre egy szó.
Az a lényeg, hogy irracionálisan erősek akiket nem lehet legyőzni.
Ha jól emlékszem, és nem keresem vissza, de nem úgy mondta, hogy a bűbája mindenkit elcsábít kivéve az Ootsukikat és az apját? Majd kiderül.
Na meg szerintem inkább a lányából csinált androidot. Lehet ezért is érdekli ez a tömörítéses kicsomagolásos módszer, hogy visszahozza a lányát. Vagy inkább tényleg a lánya képére hogy abba tegye a lánya szellemét.
Hogy lenne már a lánya? Ne írjatok már ilyen butaságokat. Amado egyszerűen csak meglepődött, hogy látja. Pont Sasuke magyarázta el, hogy abba a létesítménybe viszik a leselejtezett androidokat és megszabadulnak tőlük (Mindezt Jigen parancsára!). Most akkor ennyi erővel Delta is a lánya, Deamon meg fia. Sőt, én még tovább megyek: Az összes android, amit valaha készített a családjáról, vagy a felmenőíről lett mintázva.
Helló!
Először is köszönöm az eddigi fejezetek fordításait.
Remélem jó helyre írom de nem találtam Boruto teória fület.
Remélem tetszeni fog az amit összeírtam.
Egy ideje próbálom fejben rendbe tenni Kaguya történetét hogy feloldódjanak az ellentmondások amiket éreztem olvasás közben.
2 fontos dolog van.
1. A Naruto Shippuuden filler Kaguya történetét nem vettem figyelembe hisz már akkor is erősen megkérdőjelezhető volt azóta meg abszolút meg lett cáfolva.
2. Kaguyát úgymond alap Otsutsukinak vettem mint ahogy Kinshikit is sejtem. Tehát Byakuganos, szarvas de nincs Rinne Sharinganja. Kinshikivel ellentétben nem harcos. Szó szerint az egyetlen dolga hogy megegye a Juubi újra és újra hogy Isshiki fejlődhessen.
Kaguya és Isshiki együtt érkeztek a földre. A terv szerint kerestek Kaguyának egy megfelelő tárolót akibe Kaguya elhelyezte a Karmáját. Az elméletem szerint egy a tároló nem más, mint Hagoromo és Hamura leendő apjának menyasszonya. Elméletem szerint a folyamat, míg az Istenfa kinő és elkezdi elszívni a bolygó és a rajta élők Chakráját az idő alatt a Karma bőven kicsomagolódik. Tehát Kaguya megjelölte a tárolóját és ezután a Juubi felfalta majd Isshiki elültette és védelmezte a fát, míg növekedett. Ez idő alatt Kaguya lelke átszállt a tárolójába. A tárolóján belülről nézhette végig, ahogy a férfi udvarol a tárolónak, és hogy mennyire jól bánik vele. Ezzel szemben őt meg ki tudja hanyadszorra eteti meg Isshiki egy Juubival. Mire a Karma kicsomagolódott és a tároló átalakult Kaguyává ő teljesen beleszeretett a férfiba. Ezért döntésre jutott. Amint övé lett a test visszatért Isshikihez és hátba támadta. Sikerült súlyosan megsebeznie elvégre az ő feladata Isshiki életének védelme és a fejlődésének biztosítása, így Isshiki nem számított erre. Ezután Kaguya mivel az Istenfa már elkezdte a környéket felemészteni kivágta a fát és összeolvadt vele. Azzal hogy eggyé vált az Istenfával az ereje többszörösére nőtt és szert tett a Rinne Sharinganra és a többi vérvonalképességekre illetve a hatalmas Chakrára. Isshiki viszont túlélte és az ismert történet szerint Jigen testébe költözött. Majd valahogy szerzett egy új Juubit aminek a Chakrájának elszívásával megállította Jigen öregedését. Kaguya viszont visszatért a férfi oldalára és hogy ne bukjon le felvette a korábbi tárolójának az alakját (vagy illúzióval/Genjutsuval elhitette mindenkivel, hogy őt látják). A férfi elvette és megfogant Hagoromo és Hamura. Ezután több lehetőség is fennáll. Rájött valahogy hogy Kaguya nem az a nő, akit el akart venni és rátámadt így Kaguya véletlenül megölte vagy Isshiki ölte meg bosszúból Jigenen keresztül vagy egy háború tört ki ahol meghalt. Én az utóbbit görgetem, tovább azt tartom a legvalószínűbbnek és az magyarázza a legendát mely szerint véget vetett a háborúknak. Mikor megtudta, hogy a férje meghalt tombolni kezdett és elpusztította az ellenséges haderőket. Ebből ugye az ő népe ahol élt addig csak annyit vett észre, hogy egy égi lény alászáll és megmenti őket az ellenségtől és békét hoz. Szarvai miatt Nyúlistennőként tisztelték és ezentúl álca nélkül élt közöttük. Míg az ellenség, akik seregét elpusztította dühében rettegtek tőle és démonként emlegették. Ekkor szállt fel a szeméről a rózsaszín köd és jött rá mit is tett. Elárulta az klánját és megölte a feljebbvalóját. Rájött, hogy előbb-utóbb a klánja rá fog jönni, hogy ez a világ még létezik, és mikor eljönnek rá fognak jönni mit tett és nem csak, hogy le fogják aratni a bolygót, de őt is ki fogják végezni ezért. Ezért kezdte el kétségbeesésében felállítani a fehér Zetsu sereget, hogy hátha képes lesz megvédeni magát és fiait. Ugyebár innentől tudjuk mi történt a fiai elzárták Kaguyát.
Isshiki szála viszont teljesen kérdőjeles. Az oké hogy Jigent valószínűleg a másik dimenzióban tárolt Sasuke által fiatalnak nevezett Juubi Chakrájának elnyelésével tartotta meg fiatalnak. Viszont hogy mit csinált az azóta eltelt néhány 100 vagy akár 1000 évig és hogy hogy a viharba nem volt képes találni közben egy megfelelő tárolót, azt nem tudom megérteni. De erre jó eséllyel sose kapunk választ.
Mit gondoltok? Szerintetek is valami ilyesmi történhetett?
Eiryuuou, elméletben nem rossz, de teóriának nem mondanám, a Naruto story-ja a szokásos hole-lat leszámítva rendben volt. Aztán jött a Boruto, ami kb minden szempontból egy huszadrangú vacak, a karakterek felejthetőek, a design gagyi (sok karakterrrel mit műveltek), a Naruto/sasuke indoklatlan nerf, inbalanced enemy stb stb. A boruto az minden szempontból egy nem összeszedett mű, tele van logikai bukfencekkel az egész, amiben teóriákat lehet állítani, hogy biztos emiatt, de a legnagyobb valószínűség az az, hogy az alkotója nem gondol erre, erre, meg erre és létrejött egy plothole.
Ha a Borutonak önmagában nem lenne köze a Narutohoz mér rég elfeledte volna mindenki, én is csak emiatt olvasom, de önálló mangaként esélye nem lenne a létezésre, annyira gagyi. (A youtube nem véletlenül van tele a "wft" videókkal)
Ugrás a fórumra: |