Nagyon szépen köszönöm a széria minőségi fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm a 10 év munkátokat <3
Félve és izgalommal vágtam bele: Majd hol zokogtam, hol fellélegeztem aztán ismét zokogtam és az utolsó szakaszt pedig üres tekintettel néztem végig és még utána sem tértem magamhoz. Fantasztikus anime, bár nem tudom, hogy a lezárás grandiózus volt vagy felkavaró vagy mindkettő...
Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt kb. tíz és fél évben részt abban, hogy minőségi magyar felirattal nézhessük az animét.
Én most azt hiszem eléggé megosztó leszek, de a majdnem három évig húzott lezárással szinte teljesen elvesztettem az érdeklődésemet az anime iránt, így különösebb véleményt nem is tudok írni a befejezésről. Megnéztem egyben a két specialt, hogy meg legyen nézve és ennyi.
Valamikor újra kell néznem egyben a teljes animét, hogy értékelni tudjam.
Nincs kedvem oldalnyi elemzést írni, de az utóbbi napokban több mély beszélgetésnek is témája volt ez a záróepizód a barátaimmal, vagy a családommal. S ilyenre azért nem sok anime, vagy egyáltalán sorozat képes. Korszakalkotó volt, azt hiszem, ez nem túlzás.
Köszönöm szépen a több éves kitartó, minőségi, odaszánt munkátokat!
Tapion-sama írta:
Ezért a hibákat, ha találtok, jelezzétek kérlek, és a BD-kiadásra javítom azokat (bár még a tavaszi hosszú epizód se jött ki BD-n, de na, hátha egyben adják ki).
Ugrás a fórumra: |