Kicsit én is beszélnék a fejezetről, nem igazán szoktam, mivel nem hoz lázba a sorozat, lektorálás közben is a falat kaparom, de nézzük:
- Az elején leszögezem, hogy az egész fejezetben Shikamarut tartom a legértelmesebbnek, meg úgy a sorozatban is egyébként. XD
- Nálam teljesen kiverte a biztosítékot Naruto viselkedése, töketlensége, szerintem túl sokat hallgatta az Egy jó Hokage mindent megbocsájt című számot Zámbó Jiraiyától, és ezért lett ilyen puhány. Számomra felfoghatatlan, hogy még abban a helyzetben is gyakorlatilag Kawakit védi, azt a kölyköt, aki megölte az egyetlen fiát, vicc. XD
- Eléggé jellegtelenek a halálok, kezdem érezni a DB-effektust - egyébként én imádom a Dragon Ballt, első animéim között volt -, és ezáltal az érződik, hogy mindenkit is fel lehet támasztani, de így például ennek a fejezetnek az értéke közel a nullával egyenlő - nem mintha amúgy túl magas lenne az a bizonyos érték -, hiszen a panelek legtöbbje Boruto könnyfakasztó halálát taglalta. Aztán egyszer csak... BUMM! Kedvenc címszereplőnk, aki hősiesen feláldozta magát az előző fejezetben, egy csettintésre feléledt. Persze ez köszönhető volt az Ootsutsukinak is, de nyilván nem lépi meg Kishimoto, hogy kinyírja a kölyköt, pedig talán még nőne is a sorozat népszerűsége. XD Ettől függetlenül azt érzem, hogy ez a figyelmeztetés, miszerint többször nem játszhatják el ezt, és már csak egy dobása van Borutónak, mese habbal. Ha még egyszer fűbe harap, megint kitalálnak valami megoldást, vagy pedig nem fog többször meghalni a sorozatban - ez a valószínűbb.
A hosszú irományom végére: Kishimoto, mikor dobod ki a kukába ezt a szart?!