Köszönöm szépen az újabb rész fordításával végzett munkátokat!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm szépen a munkátokat!
Jóóóó részek voltak ezek.
Már múlt héten amikor nézem még a rész előtt feltűnt hogy több ott az a vörös gyűrű. Már sokszor elspoillerezte az a jelenet nekünk ezt.
Nagyon jó kis csata volt. ZZ és RR csatája is. Bár az a kis szirénünk kissé butácska. Valahogy nekem inkább tűnik 10 év körülinek értelmileg. De külsőleg tényleg gyönyörű.
És hát a jutalom a végén még jobb lett. RR 1 lélekerő és +1000 év. ZZ meg egyből 2 szintet és egy gyűrűt is. Még jobb. Jó kis jutalmak.
Őszintén ahogy számolgatok mindenkinek pont jókor fog jönni az az esetleges későbbi +2 szint és +gyűrű Mert a többiek azzal érnék el a 80 szintet. Kivéve tán Mu Bait. Neki már most kellet volna. Kíváncsian várom a 6. próbát mi is lesz? De amúgy tényleg jól osztogatják azokat a gyűrűket. Nagyon könnyű így előrejutni.
Bezzeg TS megint csak mindent vitt!!!!!! Erősebb is lett meg ami fő a kék ezüst császár gyűrűje is felfejlődött. Tényleg elérte a 100.e éves szintet. Bár kellet egy kis stimulálás neki.
És nő dóló játéka (legalábbis a zene amit adtak) remek volt!
A mai 195.rész megint csak jó volt. A főpapunkról is kiderült megint csak 1-2 új dolog. ( És még tényleg még gyönyörűbb nőnek is mutatták. Kora ellenére is.) És számomra ami a legfőbb! Én mindig is a tiszta ég kalapács híve voltam! És végre megint eljött a valódi erő ideje! Lehet zúzni vele a sárkányt! Egyszerűen gyönyörű és hatalmas erejű!
Köszönöm!
Azért nem mondanám hogy nagyon könnyű így előre jutni. Igaz hogy aki elvégzi nagyon jó jutalmakat kap, de meg is van a halálos kockázata annak ha mégse, és elég nehezek is mellé.
Nem olyan buta a Kis Hableány, nekem elterelésnek tűnt inkább a viselkedése (Azt se mondom hogy tök normális ).
Megvan a 4. vörös gyűrű is, na még tíz és meg is lesz az elvárásom teljesen.
Megvan a veszélye tényleg annak, hogy ilyen próbákat végeznek. Mármint ha nem végzik el. Viszont már csak a közbeni fejlődés is lenyűgöző. És még jutalom, ráadásul még ilyen nagy is járjuk! Ha ha ilyen jutalmak lesznek végéig akkor mindenki a próbák miatt olyan 6-7 szintet lép előre. már csak azokért. Ilyen magas szinten ilyen sok meg hosszú évek kemény kultiválásával érhető el. RR meg pláne. Neki lehet hogy Bo nénihez hasonlóan csak 10.e éves gyűrűi maradnak legalul is. Ezek a plusz gyűrűk meg kivételesek. De amúgy tényleg Mo Bai itt a kérdés, mert neki most kéne. Többiek meg kb a 6 próba után megint csak +2 szinttel pont elérik a 80 szintet és pont akkor kell majd nekik. Vele meg várnának addig?
Szirénünk meg tényleg kissé butus, és nem csak teteti.
Korábban csak az új részben vettem észre de lényegében ebben a részben nem csak TS 5.gyűrűje fejlődött hanem a póklábak is. Most meg már arany színűek. Már az is minden színben volt már.
És így a végére egy visszatérő kérdés. Bo néni mellet lévő segédnek van most valami jelentősége vagy szerepe? Mert korábban már kérdeztem és nem igen volt rá válasz vagy hogy spoilleres lehet. Szóval tippem az volt hogy talán ő lesz nő doló. De mégsem. Erre mond valaki valamit?
Ez tipikust shounen klisé, de nem csak. Hőseink mindig a nehezebb utat választják és nagy szenvedések között a legjobb időpontokban tőrnek át és kapják a legkirályabb jutalmakat.
A Pókláb az vele együtt fejlődött eddig is, de ezt már Nagymester megmondta az elején, hogy vele együtt fejlődni fog.
Az a nő szerintem Bo néni titkárnője.
Na ja túl jól időzített dogok. Mint pl TS és a 4. próba. Túl kiszámítható volt hogy onnan jön egy új vörös gyűrű. És hogy kb milyen lékek csontja lesz. Na meg most is a többieknél. Na meg gondolom az is hogy mindenkinek lesz vörös gyűrűje 9.-nek. Már csak a hogyan a kérdés. De valahogy ha most megint jár próba végeztével megoltják hogy járjon nekik 9.-nek is ilyen isteni gyűrű.
Meg kell találni hogyan húzzanak el másoktól. Na meg hogyan zárkózzanak fel TS mellé. Mert TS a 100.e éves gyűrűkkel mindig sokat lép előre. (ugrik pár szintet) Többiek meg valahogy fel kell zárkózniuk. Ezek nélkül Ts majd 10 szinttel lenne előttük.
Póklábak meg jó hogy fejlődnek meg volt róla szó. Csak hogy most megint láthatóan fejlődött. ÉS hogy minden ilyen lépésnél változik a színe. Erre írtam hogy már milyen sok színű volt, folyton változik a színe. Mit találnak még ki vele?
Az meg jó hogy mondjuk titkárnő. De a kérdésem hogy van is neki valami jelentősége hogy van? Mert a szövegét nem muszáj párbeszédben elmondania. Monológban is elmondhatná a lényeget Bo néni.
De igaz ez fordítva is, mert az ellenfelei se tűnnek szerencsétlenebbnek, ami a fejlődésüket illeti. Sőt az alap körülmények tekintetében még jobban is állnak, mert Lcs teljes támogatását élvezik a kezdetek óta. TSnak meg azért ki kellett kaparnia a gesztenyét, és néhol igen nagy kockázatot is vállalt a cél érdekében, igaz neki meg ott van segítségnek az előző élete tudása.
Azt biztosnak is érzem hogy mindegyik szörnynek lesz legalább 1 vörös gyűrűje, RRnak még kettőt is el tudok képzelni, ha már 9 kincses lett. Ha ZZból indulunk ki akkor a többiek is fognak kapni még egy isten adta lélekgyűrűt miután teljesítik az utolsó próbájukat is, de az a 8. lesz nekik is mert a 6. az utolsó próbájuk, és RR se hiszem hogy elérné a TD szintet a 7. próbájával. Így azt remélem valami jó kis szörny vadászattal fogják megszerezni a vörös gyűrűjüket.
Hát azért a lélekcsarnok más. Ők már lényegében lehet megkaptak ami kellet nekik, de emiatt lényegében el is lustultak. Beképzeltek lettek és nem kockáztatnak a nagyobb lépéshez. Egyedül a rókalányunkat érezném másnak. Ő legalább mészárló városba ment magára támaszkodni. A többiek meg más edzést. De ő meg ott veszett amikor megtudta TS kilétét.
TS meg megint más. Eleve kettős harci lélek. Már azonnal megkapta a Nagymestert mesterének. Meg maga kockáztatott párszor. De lényegében ott is biztos volt a fejlődésben és tűélesben. Meg elég szerencsésen jöttek neki a támogatók. Már már túl jól.
RR esetében mikor az apja a legendás 9 szinteset és a 7 szint hátrányát mutatta tényleg 2 vörös volt. Viszont azért RR csak egy támogató típus. Az ő teste ereje képes lenne elnyelni egy vörös gyűrűt? Nem hiszem. Pláne pont ő igen a többiek meg nem? Inkább Mo Bait érzem hogy ő még el tudna nyelni egy vörös gyűrűt 8.-nak a többieket nem hiszem.
És hogy mindenkinek legyen 9. vörös gyűrűje. Én csak úgy tudnám elképzelni hogy akkor is kapnak valamiért egy isteni gyűrűt. Egyszerűen nincs annyi 100.e éves szörny. Jó tudom nagy a világ de akkor is. Most csak 4 darabot ismerünk. (kis fehérkét. (de ő szerintem se lesz gyűrű), A démon bálna. (belőle még lehet) És XW barátai. A titán majom meg a Bikafejű piton. (még őket tartom valószínűleg de inkább TS részére) Rajtuk kívül nem ismerünk más 100.e éveset. Nemhogy jusson a szörnyeknek. Pláne ha még angyalkánk is mit vadászik (ő is már 90 szintű lehet a 6 próbája végeztével) Bibi nénivel.
ZZ is szerintem azért kapott 2 szintet hogy megoldják számára a gyűrűt. Meg érdekes módon a többieknek is pont 2 szint kell a 6 teszt előtt a 80 szinthez. hogy pont úgy álljanak majd a próba után mint ZZ 80 szinten isteni gyűrűvel. Tényleg csak Mo Bai a kakukktojás itt.
Én itt most csak Bibire és a Lányára gondoltam, mint TS ellenfeleire. Mások meg nincsenek a kontinensen akik számításba jöhetnek majd neki ellenfélként, mert ha eléri a TD szintet nem nagyon lesznek ellenfelei arra felé, főleg ha felgyűrűzi a kalapácsot is a majdani vörös gyűrűivel.
RR 2 vörös gyűrűje azért ugrott be mert 7 gyűrűvel is az a legjobb támogató lélek a világon, de most hogy így mondod, már borítékolom is neki hogy meglesz. Na meg csak a többi szörnnyel összehasonlítva nevezhető szerintem gyengébbnek testileg, és szerintem azok a hozzáadott ezer évek is segíteni fogják benne, de egy próba és ki fog derülni.
TDkból is alig volt a világon, azt csak előrántottak még 2 raklappal innen onnan, ami még így sem mondható soknak. Én ezt el tudom képzelni a lélekszörnyekkel is, és még csak nem is nevezhető lehetetlennek hogy legyen még belőlük akár pár száz is a világon.
TS-ra mint isten jelöltre tényleg csak más isten jelöltek lesznek veszéllyel. ÉS ami azt illeti már most se sok valaki van a kontinensen aki nagy veszélyt jelentene rá. Láthatjuk hogy tud legyőzni TD-kat már most is. Nemhogy ha már visszatér a szigetről. Bár hogy mikor is tér vissza és milyen színen lesz akkor más kérdés.
És hát a kalapács felgyűrűzése. Hát itt jön megint csak az amit korábban írtam. Ezek után elvárná az ember a vörös gyűrűket. Na de viszont honnan lennének már? A shrek 7 szörnyénél is feltettem hogy lehetne nekik vörös gyűrűjük? Valahogy ez még nem tiszta. Én csak arra tudok gondolni hogy a szörnyeknek is meg TS-nak is csak úgy lehetnek vörös gyűrűi ha isten áldotta gyűrűket kapnak valamiért.
RR más eset. ÉS pont itt van, hogy akárhogyan is nézzük de szerintem még te is egyetérthetel vele hogy a neki van a leggyengébb teste az 5 szörny közül. És pont ő kapna vörös gyűrűt? Főleg hogy el bírná nyelni 8.-nak? Ilyenkor már az jön fel hogy ő miért kap és a többi miért nem kap, ha RR el tud nyelni akkor a többiek is.
Bár neki legyen mentségére hogy neki 7 próbája van. Lehet ez lesz a 7. próba ajándéka. Nem kapja meg 6. próbán a 2 szintet csak 1-et (79 szintű lesz) És majd jön neki az végső 7. ami után nagyobb ajándék jön mint másoknak.
A plusz éveket meg előre kapja. És nem számít bele egy utána szerzett gyűrűbe. Meg amúgy számoljunk mert eddig ha jól emlékszem "csak" 2500 évet kapott eddig- Az messze van egy előrelökő több 10.e éves jutalomtól.
Sőt Bo néni 8 próbát végzett el. Azt is egymaga. És neki is csak a 9. gyűrűje vörös. Szóval hozzá viszonyítsuk már RR esetét. Hogyan lehetne jobb nála?
Valahogy TS esetében én még állom azt hogy "csak" 3 100.e éves gyűrűje, vagy inkább szörnye lesz már csak! Mert 3 lélekcsontja hiányzik neki. (jobb kar. Bal kar XW-é helyett és egy törzs.) És az előzőben pont írtam hogy 4db 100.e éves szörnyet ismerünk. Ha kis fehéret nem számítjuk ki is jön a 3. Pláne a titán majomnál nem is lehetne jobb gyűrű a kalapácsra. Sem jobb lélekcsont a kalapács forgató bal karra.
Más kérdés hogy TS őket meg biztos nem vadászná le. WX miatt. Szóval megint csak a sok kérdés jön fel még itt.
Ugrás a fórumra: |