Lázongani? Mintha egy 3 éves gyerek kezdene el fenyegetni téged, hogy megver ha nem adsz neki cukrot. Mit csinálsz? Jól nyakoncserdíted és kiröhögöd. Na kb ezt csinálná Zeno és a Főpap is a lázadókkal, annyira nincs értelme.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
shadowdroid én maximálisan értem, hogy mire akar kilyukadni az elemzésben, ami Beerusra igaz is lehetne, mert neki csak 1 formája van. Goku esetében értem, hogy gyors ha kitér ösztönösen. De a kék forma alapjában gigantikus szintugrás erőben és gyorsaságban. Ha ez igaz lenne, akkor Goku kék formában érte volna el az UI-t és nem sima base formában.
Jó elmélet ez, de erre az alap dologra nem ad választ. Hogy térhet ki ösztönösen gyorsabban base formában mint egy több száz/ezerszer erősebb formában? Sehogy. Én elfogadom, hogy ez szimplán egy kéken felüli szint és ennyi.
Hiába gyorsabb ösztönösen base formában, egy ssj1 lazán leveri, mert abban a szintben több a potenciál. Tehát, ha igaz lenne ez, akkor blue UI lenne a szint neve. Én nekem csak ez nem tetszik az elméletben, amúgy nagyon jó.
Amúgy tényleg jó lenne tudni mekkora a szint erőbeni lépés az ultra és az ssjb között.
Mert valahogy érdekes volt látni mire ment Kefla ellen. Mert nem tűnt elég erősnek. Bár ez a védekező és támadó is elég érdekes lépés hogy külön veszik. Mi is jön ki ebből? Hogy fog ezt viszonyulni a ssjb-hez? Pláne Vegita miatt jó kérdés.
superlacko "idézőjelnek" nevezik.
Nagyon még nem feszegettem a dolgot, részletekbe menően.
Gyorsan átnyálaztam, aztán majd nemsokára neki fekszek, de gondoltam megosztom mert igényes munka és az ilyen jól kibontakoztatott okfejtés respectet érdemel. ( mindenféle szemlélettől függetlenül ) .
Mindenesetre én úgy vagyok az UI val, hogy egy Istenek körében is jelentős tisztelettel bíró testi és lelki állapot, melyet nehéz elsajátítani és kontrollálni. Aki eléri az mondhatni újjászületik függetlenül a természettől kapott potenciáltól. Hatalmas vagy talán még annál is nagyobb, szavakkal nehezen megfogalmazható őserőt szabadítva fel a használójában. ( azért nem volt semmi a hangulat mikor Goku így megjelent, beleremegett a kozmosz )
Egyébként meg teóriákat lehet gyártani, azzal semmi gond- míg nem kapunk valami SY génekhez fogható hivatalosat-
Csak ne akarja senki egyetemes igazságként eladni a saját fantáziáit, mert attól tudok görcsöt kapni.
( az egyik kedvencem, hogy UI ban gyengébb mint a sima SSY formában. csak szimplán jól tér ki a támadások elől és ennyi az egész....aha, erről a baromságról tudnának mesélni a karakterek, akik átélték a forma változást. a tornán . ja meg Jiren )
superlacko írta:
Elnézést lehet le vagyok maradva, de az tisztázva van már, hogy az UI forma vagy technika?
Én még ott tartok, hogy technika, és ha kékben is tudná nyomni, az lenne az igazi.
Igazából ennyire sarkosan szétválasztva hogy védekező meg támadó az animében nem lett ha jól emlékszem.
Wish ugyan említette, de nem két külön képesség vagy formaként, hanem hogy még nem uralja teljesen, védekezésben már megy neki, de támadásnál még mindig gondolkozik.
Angolul nem tudok így a linket nem értem, de laszlo222 hozzászólására reagálva.
Amíg csak védekezik szerintem mindegy milyen formában van, hisz a testnek van egy reakcióideje amit kimaxol az UI így szerintem mindegy milyen formában van a gyorsasága nem nőhet tovább, támadáskor már érdekesebb a helyzet hisz ott számít az erő is.
Lehet ez lesz majd a kulcs, mert eddig mindig végkimerülésében jött az UI amikor már nemtudta fenntertani az SSJB-t, ha tudatosan tudná aktiválni és kombinálni valamelyik formával lehet működne a támadás is.
De persze az elejét az életből vett logika alapján gondoltam ki és próbáltam elmagyarázni, viszont ez a Dragon Ball szóval lehet itt ez semmit nem jelent
Nagyon jó pofa,a Dragon Ball 3 fő seiyuu-ja együtt megy ebédelni
https://mobile.tw...5621243904
Szerintem elég valószínű forgatókönyv lesz, hogy Vegita csak azért tudja megüti Jirent, mert ő kíváncsi a teljes erejére. A 123.részben pedig Jiren maximumra kapcsol és ezért Goku eléri a tökéletes formát. Azt gondolom, hogy semmilyen mangás forma nem lesz Vegitától, csupán Jiren engedi magát, hogy megnézze Vegita erejét.
Egyetértek Jirent nem érdekli Vegita, látszik az előzetesben mikor egyszer letámadja és visszaüti a fenébe Vegitát. Vegita azért tudja megüti mert meglepi Jirent az ereje, mint amikor Goku is képes volt alig alig harcolni vele ssj blue+kaiokenben.
123-ik rész még nem tudjuk kire vonatkozik, lehet Jiren, Frieza, Vegita, Goku, sőt talán még Gohan is. Ha tényleg még sokáig tart ez az arc akkor még lehet korai lenne az UI Goku.
Jaeger írta:
Ne legyünk már feledékenyek Vegita már csinálta a final flasht Blue-ban a farkasok ellen amikor Goku-val nyomtak kombinált támadást.
.
Ugrás a fórumra: |