Üdv, nem tudom jó helyre írok-e, de Douluo Dalu-hoz a feliratokat honnan tudom letölteni?
Köszi!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Ppeter83 írta:
Üdv, nem tudom jó helyre írok-e, de Douluo Dalu-hoz a feliratokat honnan tudom letölteni?
Köszi!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ez a TD jol elaltatta a gyanakvasukat a proba elott es majdnem csobe huzta ZH es RR-t. Meglepo huzas volt a kolbasz trukk. TS-nek meg van a negyedik piros "karikaja" igy teljes erovel mehet majd a legerosebb TD ellen a vegen. Az egy eleg kemeny csata lesz. Azonban engem zavar hogy nem lattuk a masodik szellem TD ellen harcolni.)
Köszönöm a munkátokat!
Csak érdeklődés szintjén, de most már így szombatonként jön? Mert már egy ideje így van. (1 hét lemaradással) Így legalább sokkal kiszámíthatóbb mikor keressük.
Mag a a rész nagyon jó volt. Csak a póklábak a legjobbak! Minden lélekcsont más, de akkor is a póklábak a legjobbak. ÉS belegondolva hogy "csak" egy ezer éves póktól van. ÉS hogy mennyit fejlődőt lenyűgöző. A külső lélekcsont előnye. Már 100.e éves szintjén vannak.
Ez a tengeri csillag meg tényleg mennyire csillag? Inkább valamiféle szörny. De ezek meg TS esetében is már azok az igazi harci lélek avatárok, nem azok amiket a többiek mutatnak.
Külön előny hogy XW is elég sokat szerepel már. Szépen visszahozták. És ő is harcol. Bár a lélekereje kérdéses.
Két kontroll típus csatázott. Pláne mindkettő lélekerő elszívó! Mehet a huzavona. De a póklábak közvetlenül mindet felülmúlnak!
Ó a heti rész (194) meg még érdekesebb volt. Csinos de elég butus ez a Nő dolo. Szirén mi. Nem fog rajtuk az idő. Kora ellenére. Másképp öregedének. De már maga a kezdő kép vitte a részt. Mit látni? Hát hogy eljött a fejlődés ideje! Bár valahogy én azt hitem látványosabb lesz. De részleteket inkább majd a jövő héten. Pedig elméletben már nem lenne spoiller.
Köszönöm!
Teljesen tengeri csillag az a harci lélek, amikor belebegett akkor látni is lehetett. Az a harci lélek avatárja ami már inkább egy tengeri szörnyre hasonlít. Gondolom a hozzáadott lélekgyűrűk miatt változott meg ennyire a kinézete. TSé is már inkább tűnik valami indának mint KEfűnek, de alapon képességen nélkül csak a színe tűnik másnak mint eredetileg.
Ferry90 írta:
Sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem amiben talán valaki tud segíteni. Mi annak az animének a neve amit a rész végén látunk a válaszokat előre is köszönöm
okostibi írta:
Stellar Transformation Season 4.
Hátha kapunk hozzá majd fordítást, amúgy s3 már nem tetszett abból úgy mint s1.
Ugrás a fórumra: |