dungeonlord Nem vagy lemaradva egy résszel? Ez szolt a kiképzőkről.
DereX Hol van itt aktuál politika? Én nem is politizálok nem is érdekel annyira. Én csak azt írtam ami az animéből pláne a japán kultúrát ismerve elvárható lenne egyes szereplőktől.
Pl én igen érdekesnek találtam azt is ami az előző arcban volt hogy Temarit behívták Hinatát viszont nem. Pedig Hinata is Jonin szintűként vonult vissza.
Amúgy a másik pár akit rajongók hoznának össze. Hanabi és Konohamaru. Jól el vannak ők is. Pláne mennyire hajaz Konohamaru Narutóra. https://scontent-...e=5B490E16
Pláne Hanabi most elvileg kb 27 éves. Család élén a Hyuga technikát kéne fejlesztenie oktatni és gyerekeket nevelni. Hinata már 20-21 évesen már szült. Érdekesek!
Ehhez képest Hinata a megtestesült tökéletes nő!
Ez a véleményem még áll. Bár nagyon nem szeretem, ha csak kiemelnek egy darabot a szövegkörnyezetéből. Mivel szerintem az általad "körítésnek" nevezett szöveggel több értelme van mint így magában.
Kiegészítve azzal, hogy Hinta inkább hasonlít elvárható családfőnek mint Hanabi. Bár ő csak gyerekeket nevel és vezeti a háztartást. (bár Hyugaként háztartást nem neki kéne gondoznia) És nem a Hyuga klán érdekében teszi ezt. Igazi háziasszony lett Hinatából. Kicsit azért én hiányolom a Shinobi harcos énjét.
Legalábbis ezt várná az ember ha ismeri a Narutó világát és a Japán kultúrát az ember.
ha má goku5 valósságal akarod összevoni a dolgokat mivel shinobik és ez a munkájuk hogy tanitanak és napvégén isznak ez valójába is isznak a japók a munkavégén 1-2órán keresztül ilyen kis kiüllő vendéglő piaárushoz
és animékben ilyenkor történnek vicces dolgok mint most is történt
CopyRecap/RecapCopy
(kissé úgy hangzik, mint a "PenPineapleApplePen"
Jó szeretnek másolni dolgokat a Naruto part1-ből, de őszintén az az érzésem, hogy ez az epizód csak azért készült el, mert a Narutoban is volt egy recap epizód a chuunin vizsgát megelőzőleg.
Tudom, hogy pillanattal ezelőtt a másolás miatt sírtam, de remélem, hogy a movie-val ellentétben megkapjuk majd a Halál Erdejét. (vagy valami hasonlót)
Bár nem tudom, hogyan egyeztetnék össze a mostani széltől is óvjuk a genineket mentalitást a korábbi nem baj, ha a nebuló megförmed vizsga közben dologgal.
goku5 írta:
Pláne hagyományos ruhában nem Konohai katonai ruhában.
vincentlll Pont így van mennek inni, viszont általában nem a nagy gazdag hagyományokat őrző klán fejei hanem az irodisták. Ezért is írtam hogy fura őt így látni. Beadták tipikus shinobinak nem a Hyuga klán fejének. Gondolom csak hogy ne legyen már új kiképző csak akiket ismerünk. Gondolom ezért se mutatják a többi csapatot csak ezt a 4-et.
Shiro Ezzel se tudok vitázni. Narutó és baráti köre se nagyon viselte max a háborúban. Viszont ők akkor se kimonót viseltek. Szabad mozgás szempontjából kicsit azért nehéz nehéz lehet. Nem egy testre szabott hanem lenge ruha könnyen beakadhat.
Hanabi öltözetét én inkább mondanám hakamának, amit Ichigo is előszeretettel viselt. (meg a szamurájok, karatésok...stb)
Na meg ha a papa megoldotta, hogyan kell a fürdő köntösben harcolni, akkor a lányának sem okozhat nagy gondot. https://www.youtu...doh3xj440I
Nem egy anime van még ahol a hölygek előszerettettel harcolnak valamilyen tradicionális japán (hosszú, lenge, helyenként szűk) öltözetben és nem is rosszul, sőt... tehát Hanabi miatt nem hinném, hogy aggódni kellene.
Felvezető résznek elég jó volt. Nem gondoltam volna hogy még belefognak egy nagyobb arcba a vizsga előtt! Csak húzzák még akkor az időt kicsit és nem csak ilyen egy részes csapatrészekkel.
Hát én amúgy így se úgy se tudom megérteni Narutót. Tudom milyen álom és felelősség a Hokage cím pláne ilyenkor na de akkor is! Legalább egy klónt haza küldhetett volna ha már ő nem tud hazamenni. De gondolom megkapjuk még rá a választ miért.
Himawari
Viszont a Himawari esetét tényleg nem értem. Ott meg tényleg mehetett volna az eredeti haza és egy klón az irodában. Vagy legalább nagyobb erejű klón haza. Bár ez még tényleg a jövő zenéje.
Amúgy milyen érdekes hogy évezredek alatt nem találtak ilyen szentélyeket most meg előjönnek. Amúgy van egy olyan érzésem hogy végül ugyanoda ment Narutó is mint Borutóék csak más bejáraton. Igaz következő részben meg Sasukét emlegetik. Bár az is biztos hogy nem találkoznak ott vele mert az is csak a filmben történik meg.
Amúgy érdekes hogy a Fehér Zetsu(k) (csak három összeolvadása) csak oda menekült a háború végén vagy annak a templomnak az őrzője?
Jó kis rész volt ez, végre valami izgalom. Kicsit élesnek éreztem a váltás Boruto viselkedésében, és lehet én vagyok túl fáradt, de a szülinapos idővonalat most nem teljesen értettem, hogy mikor is történt, de egyébként jó rész volt és várom a jövőhetit. (Tényleg csak zárójelesen jegyzem meg, hogy nagyon úgy tűnik mi nyertünk, akik arra voksoltak, hogy áprilisban kezdődik a film feldolgozása )
És kis kitérőként goku5, én meg tudom érteni Narutot, mármint a viselkedését, hogy miért nem megy haza egy szülinap miatt, mással is megesik hogy nem érkezik ilyesmire, mert az élet nem úgy hozza. De azért azt is tudjuk hogy ez is változni fog idővel... Azzal viszont hogy ilyen templomokat eddig hogyan nem találtak, teljesen egyetértek, érdekes hogy most meg hipp-hopp előkerülnek. És kövezzetek meg érte, de én megint itt tartok, hogy Boruto szemével mi van már? még csak egy kis felvillanást se láttunk már rettentően rég óta, pedig most reméltem lesz valami.
Tényleg jó rész volt, látszik hogy ez is előfutára a nagyobb szálnak ami majd Konoha pusztulásának így vagy úgy de a részese lehet.
Boruto változása tényleg éles fordulatot vett... Narutot persze megérteni de azért legalább a szülinapra hazamehetett volna.
Boruto szemeit én is hiányolom. valószínűleg túl korán dobták be a Nués dolgot most meg pihentetni akarják hogy kitaláljanak valamit hozzá (nem tudom)...
Hát szülinap azért csak fontos pláne egy gyerek számára. És mi átlag halandók tényleg nem lehetünk két helyen, na de Narutó aki ki tudja hány klónra képes? Nem hír csinálni egyet amit hazaküldjön (mit Himawarinál) ha olyan fontos dolga van. Viszont később pont Himawari esetében láthattuk is hogy csak papírmunka miatt nem ment haza. Itt gondolom majd lesz még emlegetve az oka.
A szemet meg én is régen fájlalom! Jó kezdés után teljes visszaesés a témában. Nem hogy a filmben de még a mangában se volt még róla szó! Lehet kár volt ezzel már felcsigázni a népet. Túl korai volt még.
Borutó viszont változása miatt inkább van már a Ninja Technél. És ezek, mármint a gyors változás és az odaszokás kell is mert közel a film. Ezekre panaszkodtunk a sorozat elején hogy mennyivel másabb mint a filmben. Kénytelenek már váltani azt is gyors ütemben.
dungeonlord Nem vagy lemaradva egy résszel? Ez szolt a kiképzőkről.
Csak most.
50:
Az elején féltem, mert azt hittem, hogy a fél részt tekernem kell. Mert sokan említették a vissza emlékezést, de végül megnéztem rendesen.
Azért néztem végig, mert tanárok véleményt hallhatok a visszaemlékezés alatt, hogy ki mit gondol a diákjairól és jó volt látni az elhanyagolt régi arcokat.
Ez a rész tökéletes bemutatta , hogy a Naruto és Boruto generáció nem ugyanaz. Boruto generáció nem csak erősebb, de sokkal összetartóbb osztály lett.
Shino számomra egy semleges karakter volt,de a mai összefoglalónak hála nagyon a szívemhez nőt a karaktere, mert osztályfőnökként ügyesen összecsiszolta az osztályt. Narutonál alig szerepelt ,de itt főszereplőként látjuk.
Konohamaru xHanabi hmm O.o .(erre kíváncsi leszek)
51:
Ez volt az egyik legjobb Boruto rész .
Nem gondoltam volna,hogy Obito és Madara rejtekhelyét még nem találták meg.Azt hittem Shin incidens után megtalálták, de tévedtem.
Ja és Boruto . Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom, de én teljesen megértem Boruto viselkedését.
Igaza van, mert Naruto tényleg elhanyagolta az igazi családját. Megértem Narutot, de ez tényleg megbocsáthatatlan, hogy egy szülinapra se ugrik be.....
Ez egy nagyon szép gesztus volt Borutotól , hogy megbocsátott az apjának és próbálkozik a húgának örömöt okozni.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.03.30. 13:06
Egész jó kis rész volt a mostani is. És ami a legfőbb jövő héttől kezdődik a Movie feldolgozása. Persze ez is módosított formában. Jön Himawari születésnapja. A múltheti kritikáim meg pláne élne előre is Himawari miatt. Na de hátha majd a következő jobb lesz mindenki számára és tanul Narutó is a hibáiból.
Amúgy a heti részt elég gyorsan lezavarták. Borutó is beláthatná hogy ő még csak egy kis hall. Hiába akar bizonyítani még túl korán van neki. Bezzeg Saradák már jobban belátják ezt.
És elkezdődik már itt Sasuke felnagyolása Borutó számára.
Sasuke is szépen teszi a dolgát és jönnek a filmes ismerőseink is szépen sorban! És itt tényleg 3-an lesznek nem csak ketten? de majd meglátjuk mit hoznak ki belőle. De van olyan érzésem ez még a mangától is el fog térni nem csak a movietól.
Jó az új ending is meg opening is. Bár nekem jobban tetszik az opening. Nagyon hasonlít a Narutós openingekre. Azok hangulatát hozza nekem el.