Nagyon meg akarom nézni azt a filmet És lehet lesz is rá alkalmam mert megyek haza 26.án nem hagyom ki az esélyt hogy magyarul mozizzak.
Azt olvastam a főszereplő csávó tökéletes Doctor lehetne a Doctor Who-ban ki tudná ezt megerősíteni ?
Filmek & sorozatok
Aes Sedai írta:
Szerintem nagyon szar, hogy Harry és Hermione nem jöttek össze. A könyvekben mindig azok voltak a legjobb részek, amikor valamiért ketten maradtak.
Micsudi írta:
Azt olvastam a főszereplő csávó tökéletes Doctor lehetne a Doctor Who-ban ki tudná ezt megerősíteni ?
Szóval végre kijött az Harry Potter előzmény film 1.része ,ha minden igaz.Már nagyon várom avisan.Ha jó lesz,akkor 2mozi lesz.
Harry potter az egyik kedvenc gyermekkori filmmem marad. Az összes részt szeretem. Nem tudom,hogy mennyi eltérés van a film és könyv között.(Csak pár infot tudtam meg)De mind2 megoldás tetszett. Ha döntenem kell,akkor a film jobb.H arry és Hermione csak 3.részig tudtam elképzelni,onnantól GinnyxHarry jobban tetszett.
Még mindig a Harry Potter és a bölcsek köve a kedvencem az összes közül.Hétvégén újra megnézem az összeeset bővítettként.
Micsudi írta:
Bárki tökéletes oda, aki úgy néz ki mint egy brit homokos.
Szerintem is egyértelmű volt már... legalább a negyedik könyvtől, hogy Hermione Ronnal fog összejönni, és Harryben sosem volt semmi...ellenérzés ez miatt, vagy hogy is mondjam, soha nem kaptunk még csak egy félreérthető, vagy kétértelmű jelenetet sem Harry és Hermione között, vagy amiben megmozdult volna köztük valami (legalábbis a könyvekben, a filmekben... az más tészta).
Szinkronos előzetes is kijött. Stand Alone Complexes jellege van a szinkronnak, magyarán emberi és nem gépi a szinkron jellege. Én örültem volna, ha a az első filmes hanglejtéssel dolgoznak, de hűek maradtak az eredeti élőszereplős verzióhoz meg a SAC féle szinkronhoz is. Annyi talán a különbség, hogy nem mert meglepőt húzni Zsigmond Tamarával és maradtak a megszokott Csondor Katánál. Egyetlen csalódásom, hogy Vass Gábor a trailer narrátora és nem maga Batou. Ezt a Gálvölgyi Shows parazitaszínészt annyira rühellem...
Vagy öregszem, vagy rám ragadt Dexteram filmkritikus énje, de a maga nemében nagyon szar volt az új Harry Potter film. Egyébként sem Marvel filmet akartam nézni...
Johnny Depp meg nagyon agyfasz volt.
Egyedül Colin Farrel volt jó benne.
Syzygy írta:
Pénteken gilmore girls, kazéval már szabadnapot vettünk ki hogy vödrös fagyival bing watch aznap, már csak ishidát várjuk hogy idetolja a seggét délpestre és megnézzük. : ((
Na, megnéztem végre a Fantastic Beastset
És még jobb lett bizonyos szempontból, mint vártam, a ti dícsérő kommentjeitek után.
Nagyon érdekesek voltak a karakterek, szerethetőek és emberiek, alapvetően sokkal összetettebbek (mondjuk nem csoda, ezek nem gyerekek), mint a HP-ban. A történet is érdekes volt, a színészek is nagyon jók voltak (kivéve Deppet), a zene is nagyon jó volt, a látvány is gyönyörű (én 2D-ben néztem, de szerintem 3D-ben még jobb lehetett), a vége is nagyon tetszett, szóval tényleg, egy baromi jó kis film volt.
Ami meglepett, hogy egyáltalán nem volt Harry Potter hangulata. Ez valamilyen szinten negatívum is, mert azért király lett volna, de inkább pozitívum, hogy nem azt próbálták meg utánozni, hanem teljesen új hangulatot teremtettek.
Jó, nem mondom, hogy egy kicsivel több HP dallam nem dobta volna fel a hangulatot, de értékelem, hogy nem voltak gyávák, és nem csak a HP farvizén akartak elevickélni.
Aki viszont nem tetszett, az Depp, mint Grindenwald Mármint, él a fejemben egy kép Grindenwaldról, egy magas, karakteres arcú, szőke, kék szemű, arisztokratikus német csávóról, aki egy határozott, karizmatikus vezető, és hiszi, hogy a nagyobb jóért csinálja amit csinál...
és aztán meglátom Depp zavart, rángatózó mimikáját, valami rettenetesen otromba frizurával.
És ezzel nem Deppet akarom kritizálni, mert én rajongok a csávóért, de hát kérem, kérem. Colin Farell sokkal inkább kifejezte azt, ami Grindenwaldot jelenti. Grindenwald sosem volt pszichopata, lelki sérült idióta, mint mondjuk Voldemort, hanem gonosz, karakteres, nemtok mást mondani, arisztokratikus.
Ez most még nagyon kis dolog, de ha a többi filmben jelentős szerepet fog kapni (márpedig valószínű), akkor... azért ezt valahogy jobban meg kell oldaniuk, nehogy már ez rontsa el a filmet, egy komolyanvehetetlen főgonosz. Legalább a frizurát cseréljék le gyorsan (vagy mi volt ez a fején).
Na, de, amúgy nagyon jó volt.
Én nem nézem az új évadot. Még meglátom, hogy megnézzem e egyben valamikor. Az Arrow 4. évaddal is így voltam, aztán végül kasza lett, azóta se néztem meg. Flash esetében még filózok, mert az első évad tényleg nagyon jó volt, meg a másodiknak is voltak erős részei.
Ugrás a fórumra: |