Biztos borítékban kapnak hálaösztön-díjat Saphiék...
Duma topic 14
noemimi-chan írta:
Hazamegyek találok egy kibsztt jó melót, amit imádni fogok és teljes mértékben megtalálom benne magamat, amiben megtudom valósítani magamat. Valamint írok egy zseniális diplomamunkát, amit megkönnyez az összes tanár. Így lesz!)
Nikucci írta:
Azt a csini orvoslányok nem inkább a melltartójukba szokták kapni?
Mármint a hálapénzemet orvosként? Azt én nem nagyon kapok sajna, tekintve hogy nem vagyok doktor.
Ha meg valami más dologra gondolsz, akkor azzal inkább hagyjál.
Nyilván csak vicceltem, de nem túl könnyű azt velef. Plusz jaa, lehet volt igazából némi burkolt él abban a kérdésben, mivel nem csípem különösebben azt a hálapénz nevű izét. De spkmindentől függ ez is, nem rád értettem ezt a részét, szóval ne vedd nagadra. Bár te dolgod.
Ezek után tényleg fényevő leszek.
https://www.youtu...ture=share
Vegyük figyelembe, hogy ez egy rajzfilm, vagyis inkább gyerekek akarnak majd moziba menni. Legyen a kororsztály 4től-12 évig. Pont ez az a kororsztály, aki elkezd néha válogatni, nem eszi meg az ilyen-olyan fajta kaját, erre... ezeknek a gyerekeknek mutatnak egy olyat, ahol a KAJÁK SZENVEDNEK. Vagyis érző lények lesznek, akik nem tudják, hogy mi a sorsok...
És vajon mi lehet a film vége?
Ui.: Ishida, gonosz vagy.
De utálom azt a felfogást, hogy ami rajzfilm, az gyerekeknek való, főleg mikor ugyanezek krákogják, hogy bezzeg az anime az komoly felnőtteknek készül (no offense, minagi).
Erről messziről süt, hogy tele van szexualitással, káromkodással, stb, és valószínűleg lesz rajta minimum egy 16-os karika. Az a szülő, akinek ez nem esik le, mert csak annyit lát, hogy "rajzfilm", az ássa el magát, és adja be a kölykét egy árvaházba.
Nem veszem magamra, mert én is utálom ezt a felfogás, de direkt úgy írtam, hogy "inkább gyerekek fognak moziba menni emiatt", mert a legtöbb emberben az van, hogy "rajzfilm, akkor gyerekeknek való". Tudod jól, hogy én nem ilyen felfogású vagyok.... Most meg is sértődhetnék. :e
Ez olyan mint a LEGO Movie, gyerekekkel kellett végig néznem a moziban, egy olyan mesét ami felnőtteknek szólt! Rohadt idegesítőek és hangosak voltak.
Hát, legfeljebb majd meglepődnek a szülők, mint a Deadpoolon páran Valentin-napon. A gyártónak már mindegy, mert kifizették az árát.
Nehogy már a hülye emberek miatt ne lehessen szabadon bármilyen animációt készíteni.
Komoly nép ez az Amerika azért. XD Egyrészt van tényleg valami poén ebben a dologban, de az természetesen csakis morbid és kibszott beteg módon tud érvényesülni egy ilyen "mesében", másrészt viszont ez már tényleg a horror kategória. Kajahorror ráadásul. Bazira hiányzik ez még az amúgy is deformált felfogású amerikai nézőközönségnek.
Gondolom egy pszichopata agyából pattant ki ez a sztori, elvileg azok szeretik nézni mások kínjait meg a keserves haláltusájukat. Csak mert egyszer minden kajának az lesz a sorsa, hogy vagy mi esszük meg őket, vagy valami más, vagy egyszerűen elrohadnak... Ez azért durván hathat egy gyerekre is, ha megnézi és megérti ennek az izének a burkolt üzenetét.
A vége meg kb szerintem olyasmi lehet majd, hogy a kaják jól bosszút álltak, megmenekültek, minden kis répa meg krumplicska krva boldog, aztán jön az igazi hóhércsapás, ami ki tudja... Talán amit írtam korábban is, hogy megtudják, meg fognak rohadni úgyis, mert lejár a szavijuk, vagy arra megy egy éhes mosómedve, és kezdődhet újra az egész tortúra. Egy ilyen mesének hogy lehetne klassz véget írni? XD Mármint hogy ne úgy menjen ki róla valaki, olyan érzéssel,hogy én totál hülye vagyok, hogy ezt végignéztem??!! XD
Mi baj, Sapi?
Ha happy endet akarnak csinálni, akkor a kolbász biztos megtölti majd a hotdog kiflit.
Niki a mese szót meg felejtsük már el, de most komolyan. A mese egy irodalmi műfaj, az animációban mesefilm létezik, ami viszont kizárólag gyerekeknek szól. Rajzfilm a legjobb szó, mert az fedi le a kortalanságot a legjobban.
Ugrás a fórumra: |