Számomra az egész filler arcot elvitte a hátán Naruto azzal pár mp-es momentummal. Na így kell ezt csinálni! Így kell mozogni egy ninjának, aki felveszi a chakra formát! Átkozottul tetszett!
Boruto anime
Nagyon rég írtam már ide a részekkel kapcsolatban, de én is csak annyit tudok mondani: Naruto ahogy a végén megállította a vonatot, epic volt! Ennyit tudok mondani az egész arc-ról . Végén meg azt hittem Katasuke ellopta Pókember hálóvetőit és azokat akarja Borutonak megmutatni..
Na ha már hozzákezdtem az íráshoz...Nem tudom egyszerűen most hova tenni magamban a Borutot, egyáltalán nem mozgat meg, azon kívül hogy mindig azt várom mikor tűnik fel Naruto, vagy valaki a nagyok közül. Legalábbis ezalatt a story alatt semmi reakciót nem váltott ki belőlem. Megint egy gyerek aki jégtechnikát használ és magához vette egy rosszfiú...láttuk már.
Boruto karakterével se tudok még mindig mit kezdeni...egyrészt a mindenkin segíteni akaró és mindenkit megértő és védelmező, másrészt meg még mindig nem tudja megérteni hogy Naruto miért ilyen elfoglalt. Nem az hogy fogadja el, azt nem is kell mert mégis csak szarul esne bárkinek, de meg se érti. Ha valaki mással történne ez már rég elmondta volna neki hogy az apja biztos szereti csak vannak kötelességei. De képtelen belátni. Ahogy azt se hogy mennyire törődik az emberekkel. Na mindegy, ez valszeg így lesz amíg le nem megy a mozi cselekménye, utána hogy mi lesz meglátjuk. A manga olyan iszonyat lassú hogy azt szerintem még idén utolérheti a sorozat, de max 1 év.
Dova
Teljesen igazat adok neked. De azért ez egy kicsit csak jobb. És ez az utolsó rész csak javított az egész arcon.
Én is leginkább az előző generáció miatt nézem, ők mit alakítanak.
De azért nem nem ez Zabuza Haku másolat volt. Jócskán különbözött. Pl Zabuza magához vette az árvát és felnevelte kiképezte. Itt meg ő ölte meg a szülőket és genjutsuval irányította őt.
A történet meg már tényleg ott van a chunin vizsga előtt. Mint írtam már szerintem már ősszel utol is éri azt. Vajon utána mit fognak csinálni? Veszik a DBS példáját és előbb jön az anime a manga meg utólag eltéréssel követi.
Hát ha ott kicsit jobban megcsinálják nem olyan nyúzott vontatottra mint a manga.
Logika mentén haladva kiengedik. A genjutsu hatása alatt elkövetett bűncselekmények nem róhatóak fel rá. Ki kell viszont hallgatni. Ez idő alatt tartják csak fogva véleményem szerint.
Aztán, hogy ilyen hosszú éven keresztül volt egy olyan személy, aki valójában nem is ő, és ezt mind sity-suty elfeledi, majd beáll a többiek közé, ezt nem tartom valószínűnek. Meg kell találnia, hogy ki is ő valójában. Nem egyszerű a története.
Messze van még Hitsugaya kapitánytól, de oda neki vip belépője lenne.
Vegyük alapul pl Sai esetét...?
Mennyivel rosszabb Ryogié? Rosszabb egyáltalán? Naugye! Ért valamihez? Ok, jó stratéga, jó képességei vannak, kekkei genkai. Hol lehet ez hasznos? - Orochimaru laborján kívül- , hát persze hogy konoha védelmében. Hoppá, legyen akkor shinobi! Nem hinném hogy bolti eladó lesz a srácból. Igen, a legvalószínűbb hogy elhúz a francba és többet nem hallunk róla, de az olyan meh... :/
Narutonak is vannak haverjai akiknek beígérte hogy majd taliznak meg spanolnak, azóta se találkoztak. Vagy csak nem tudunk róla.. Bár ha akarták volna akkor az esküvőre elmehettek volna.
Most a chuunin vizsgán összesorsolnák Ryogit Shikadaival és adva is lenne a dráma.
Sai esete hát nem is tudom. Ott saját akaratából nyomta el az emlékeket, érzéseket, s mindazt, ami sebezhetővé tehette mentálisan. Ez saját akarat. Az másodlagos, hogy Danzounak ez volt a célja vele.
Itt viszont egy olyan autóban ült Ryougi, ahol nem az ő kezében volt a kormány. Ryougin évekig alkalmazott genjutsu nem volt túl nagy hatással rá. Néhány emléket torzított el, meg táblákat helyezett el az útkereszteződéseknél, hogy merre haladjon tovább. De ezek nem az ő döntései voltak. Viszont, ha jól írtam le az eddigieket, akkor ez "hasonlít" Shisui Kotoamatsukamijához.
Ha már hasonlítás:
https://scontent-...e=5B0CB408
Én vagyok Magdi a jósnő, goku. Neked most ingyen fogok jósolni.
Az univerzum erejének segítségével belepillantottam a jövőbe, s azt láttam, hogy Boruto minden ellenségének - akikben jót lát -, barátjának, és random embereknek, hasonló érzelmekkel és elszántsággal próbál majd meg segíteni. Hát nem tiszta apja ez a gyerek?
itachi01
Igaz tipikus apja!
Erre mondom én hogy nyílt tényeket írtál le!
De a mostani legalább azért volt jó mert itt nem Borutó Hanem Shikadai volt inkább a főszereplő és ő volt aki meg akarta menteni a barátját! Remélem lesz azért máskor is hogy nem csak Borutó lesz ilyen lélekmentő.
Nem is tudom mit írhatnék a mostani részről.
Unalmas? Haku-Zabuza koppintás?
Az egész rész alatt komolyan mondom Naruto felvillanása volt az egyetlen egy értelmes "rész" meg ahogyan megállította a vonatot. Dehogy Boruto fel sem ismeri az öregét? Na mind1. Ha azt nézzük, hogy nemsokára Chunin vizsga mint a mozi filmben akkor elvileg ott tudja meg milyen erős is igazán az apja.
De egyébként az egész Boruto anime...nos nem is tudom. Nincs meg a varázsa, mint anno a Narutoban.
Egyedül a Nue-s részek voltak egyediek, ahol láttuk Boruto titokzatos szemét is. Akkor kezdtem kicsit reménykedni, hogy nah, végre valami.
De már csak azért is megnézem, mert a Naruto és Naruto Shippuudent imádtam. S mindig alig várom, hogy a régi szereplők közül valaki felbukkanjon.
Végre,végre,végre elkezdtük a chunnin vizsgára való hangolódást,nagyon jó kis rész volt szerintem tetszett hogy végre nem Borutot helyezték főtérbe és kicsit bemutattak más csapatott is,és hát Naruto szerintem nagyon poénos volt a végén az a kis bevágás! szóval röviden egy tök jó hangulatú részt kaptunk szerintem.
Hát igen egy tipikus felkészítő felvezető rész volt a Chunin vizsgára. Bár inkább egy kis hozzáállásbeli tanulás volt nem pedig felkészülés a vizsgára.
Újabb megvilágosodás volt mit is jelent tényleg Shinobinak lenni és mi is ami fontos. És jó volt látni hogy a mostani mesterek hokage milyen béna is volt egykoron! Jó emlegetni és tanulni belőle.
És tényleg jó látni hogy nem csak Borutó van előtérben Még tán túl sokat is szerepelt. Nem igen értem őket minek keltet ennyit szerepeltetni őket. Ez nyugodtan szólhatott volna csak az 5-ös csapatról. Mint ahogy elméletileg a következő rész a lányokról szól.Még érdekes hogy Hanabi is milyen sűrűn megjelenik mellékszereplőként. (következő rész meg az előző is)
Gondolom a hónap ilyen részekkel fog telni. Különböző csapatok és felkészülésük. Bár tegyük hozzá pl se a fiúk se a lányok nem vesznek részt a chunin vizsgán.
A rész legjobbja pedig tényleg Narutó utolsó jelenete volt.
Ugrás a fórumra: |