122. rész előzetese... elképesztő. Gyönyörűen meg van rajzolva. Ez a Takahashi zseniális!
Dyspo alaposan meglepte a final form Frieza t. Lesz itt kattanás rövid időn belül!
Remélem normál keretek között veszti el a fejét...
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
GovetaXV‏
Update*
Dragon Ball Super Blu-Ray Box 11 Episode Content is now re-numbered to "Episode 121-131"
Earlier this was "Episode 121-133 "
Még korábban mutattam, hogy a Box kiadását módosították.
Belefér, hogy szépen kibontakoztassák a megmaradt karakterek harcait és rendesen lezárják az arcot, de ne nyújtsák el mint a tésztát.
Nekem az a tippem, hogy a következő kieső az C17 lesz, de ettől lehet bekattan majd Gohan és villant valamit Toppo ellen.
Vegitával meg az lesz amit már én is mondtam meg mások Nem lesz itt semmi UI, de megkapja a mangás perfected ssj blue-t más különben nincs rá magyarázat miért tud Jiren-nek ilyen ütéseket bevinni. Bár egyelőre ötlete sincs ki kapja a rivaldafényt a 123-ban.
Jaeger írta:
Nem lesz itt semmi UI, de megkapja a mangás perfected ssj blue-t más különben nincs rá magyarázat miért tud Jiren-nek ilyen ütéseket bevinni. Bár egyelőre ötlete sincs ki kapja a rivaldafényt a 123-ban.
xindrix írta:
131 ki is jön márciusig. Hogy is volt, a tornának lesz akkor vége vagy az egész arcnak?
Jézus, ez a mai rész!
Azt hittem, hogy pikk-pakk kiütik ezt a bestiát csapatmunkával, ahhoz képest Goku is majdnem kiesett. Freeza hatalmasat alkotott!
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy Gohan és C17 bent maradtak!
Továbbá a következő részhez:
Az előzetes alapján most Goku kék formában simán védekezik Jiren ellen. Vegita először próbál közbeavatkozni, és hátba támadni Jirent, aki simán elcsapja onnan. Aztán valahogy mégiscsak Vegita kezdi el ütlegelni Jirent, és láthatóan jól is megy neki. Elég nagy gyomrost vitt be.
Az a rész nagyon kemény lesz ismét. Miért kell rá 2 hetet várni?
Amúgy valahogy ahogy meg volt jósolva C18 kiesett. Azt hittem C17 is ki fog. De legalább maradt még és csak láthatunk még tőle valamit.
Lehet most jön hogy Gohan meg C17 meg Toppo ellen.
Hát amúgy meg még van 9 perc. Szóval akkor ezt még tudják húzni. ezt a részt is elég hamar lezavarták.
DE én még valahogy mindig azon vagyok hogy 5-6 rész van már csak hátra a tornából. Szóval február elején szerintem lerendezik.
Amúgy ez az előzetes is tényleg érdekes volt. Amikor Goku ment Jiren ellen ssjb kaito ken is kevés volt. Megütni se igen tudta. Most meg jön Goku és Vegita fáradtabban ssjb-ben és elkezdik ütni? Már már hasonló ellenfélkényt? (főleg Vegita) Na majd meglátjuk mit hoznak ki belőle, de az biztos legalább jó minőségben.
122. részhez: az előzetes alapján Vegita kétszer is megüti Jirent. A külföldi fórumokon már megy a vita, hogy ez hogy lehetséges?
Add 1. Vegita már látta Jirent harcolni, ebből kifolyólag ismerheti egyes mozdulatait. Anno ugye Goku többször is profitált abból, hogy Vegita harcolt egy ellennel majd kiütötte majd Goku szinte simán felvette vele a harcot. Hit ellen is ez volt vagy Cell ellen amikor Goku harcolt majd Gohan jött utána.
Add 2. Vegita azért járt a tér idő szobában a torna előtt, osztom én is azt a véleményt, hogy a max blueja erősebb Gokuénál. Plusz sokkal több staminája van most mint Gokunak.
Add 3. Jiren nem full powerban harcol kedvenceink ellen, ez azért sokat jelent.
Összességében így is úgy is Goku fogja legyőzni Jirent.
A végjátékot tekintve úgy látszik tényleg bejön a Herosos felállás.
C17-el kapcsolatban én arra gondolok, hogy lehet rájön kevés ő ide, vagy megint majdnem kiesik, és az ereje nagy részével ami elvile végtelen feltölti Goku-t h kemény legyen és maxon tudjon próbálkozni jiren ellen.
De aztán lehet meglepődünk még, mindenki a nagy Goku vs Jirent várja aztán lehet nem is lesz, mert Vegita leveri valahogy és max egy későbbi Arcban lesznek ellenfelek.
Még semmi biztos, és én remélem is hogy nem azt a sablont követik amit mindenki annyira vár, vagy legalább lesz a tornának egy baszott nagy csavarja amin mindenki lesokkol.
Kizártnak tartom hogy Vegeta itt problémás legyen Jirennek,valszeg ez a kiesése előtti méltó lezárása a ringbeli pályafutásának.
Még egy Gohan féle ilyet kérnék Toppo ellen ,és azt csinálnak amit akarnak(ami reális ha Vegeta is kap egy tokéletes kéket,Gohan meg megy egy sima kék erőszintre).
A rész végét is azzal zárták le Jas0nx, hogy Goku és Jirent egymással szembeállították. Az pedig nem a Dragon Ball stílusa, hogy hátba szúrjanak minket és ne a felhájpolt dolgot kapjuk.
Ugyanakkor Gokutól a "szabadítsd fel a határon túli erőd Vegita" eléggé érdekes. Csak reménykedni lehet benne, hogy nem azért bérelte fel a Toei gárdája a legjobb animátorokat, hogy Vegita kiesését szépen animálják meg. A mangás formát szerintem tuti megkapja, de hátha olyan lesz ez mint Gokunál az X20 kaioken. Mindenki azt várta, aztán az csak egy mellékes dolog volt és jött az Ultra.
Ugrás a fórumra: |