Köszi a fordítást és a befektetett energiátokat. Személy szerint csak a ti fordításotokkal nézem az animéket, és ez így is marad.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Köszi szépen a munkátokat! Nem tudom, hogy valóban csökkent e a nézettség....én személy szerint az utolsó részeket azért nem néztem meg, mert inkább egyben szerettem volna megnézni őket. Most ha majd lesz időm, akkor neki is állok az utolsó 2-3 résznek. Még egyszer Köszönjük!!!
isaac írta:
Nem tudom, hogy valóban csökkent e a nézettség....
Én nem nézem meg soha máshol, gyakorlatilag nem is követek más ilyen oldalt, ezért ezer hála, hogy javítottátok a hibákat ismét. Talán egyetlen egyszer vetemedtem egy másik oldal munkáját nézni, de a közel google fordítós magyar nyelvezet azonnal megerősített abban, hogy maradjak örökre GJ és keep it up!
Nagyon szépen köszönöm a kitartó munkátokat , az igényes fordítást és az anime iránti lelkesedéseteket ! Nagyon várom a 3.felvonást és csak ti veletek szeretném befejezni ezt az animét! Értelmetlen félre forditások ebbe az anime történtbe vélemémyem szerint helye nem szabad lennie! Köszönjük szépen!
Köszönöm a kitartó munkát és pontos fordítást.
Tapion-sama: Remélem hogy nem a fordításodra irányuló kritikaként éled meg a nézettség csökkenést.
A részről: a sorozat egyik legjobbja. Meglátni hogy a világon sokan vannak még akik elnyomásban élnek nehéz volt Eren számára is. Főleg úgy hogy annak érdekében hogy a barátai hosszú és boldog életet éljenek őket is eléri a Menetelés. Ez engem is felkavart. Mikasa gondolatai is jól mutatják hogy a szemük előtt vált Eren ilyenné de sok dolgot titkolt előlük. Olyannyira hogy inkább Floch-nak adta át a terveit aki kérdés nélkül követte az utasításokat. Jó hogy Historia is bekerült az epizódba. Hiányoltam. Hosszasan lehetne beszélgetni arról amit Eren mondott. A világról, a körforgásról...
Amikor a kolosszális titánok darabokra szakadtak, jól láthatóvá vált hogy ez volt még az a pillanat amikor az óriások győzhetnek. Meglepően jó úszók egyébként...
Amikor megmutatták Eren új formáját meg a kikötőn utána pedig a városon átmenetelő titánokat és mindeközben a nemrégiben élőben előadott Attack on Titan zene szólt ami egyébként az Annie elleni harcát is aláfestette... Na az megkapó volt.
Messze van még 2023 és ez a befejezés nem tette könnyebbé a várakozást.
Mappa, banzai!
Ezer hála és köszönet. Fantasztikus munkát végeztetek a fordításokkal.
Rengeteg forrásból dolgoztatok, ami nagyon idegőrlő lehetett. Ti mégis 100% minőségben hoztátok el nekünk a fordításokat, amiket a fogyasztók többsége valószínűleg nem érdemelt meg. Nem lehetünk elég hálásak.
Az évadhoz rengeteg mindent lehetne hozzáfűzni, de feleslegesnek érzem. A sorozat nagyszerűen leírja, és ábrázolja az emberi természetet.
Legalábbis szerintem. A gyűlölet körforgása, a mai napig a legnagyobb problémák egyike a földön.
Rengeteg mindent lehetne még boncolgatni az évaddal kapcsolatban. De feleslegesnek érzem. A végeredménytől lesz teljes. Ami még messze van.
Köszönöm az új részt, és persze az egész évados munkát!
Kicsit vegyes érzéseim voltak ezzel az évadzáróval kapcsolatban. Tetszettek ezek a kis ártatlan jelenetek, meg az elmélkedés, ami mögöttük lapul meg, viszont ez ilyen formában nem segítette elő, hogy át tudjam élni a végső, epicnek szánt eseményeket. Valamilyen szinten hasonlított a lendületbeli felépítése a part 1 lezárására, de valahogy azt egy kicsit jobban eltalálták. Egy kicsit olyan érzésem volt most, mintha ezt nem egészen így tervezték volna, hanem mondjuk kellett találni egy pontot, ahol meg tudnak állni.
Eren Mikasához, illetve Historiához való viszonya továbbra is elég kuszának tűnik, illetve nem teljesen volt világos, hogy Historia mért nem próbálta mégis csak megállítani őt, ha egyszer nem értett egyet a világpusztító terveivel. Simán beszélhetett volna a többiekkel, akik valószínűleg nem hagyták volna, hogy idáig fajuljanak a dolgok.
Nagyon szépen köszi a fordítást! A türelmetlen hülyékkel akinek nem számít a minőség ne foglalkozzatok! Az ilyen ostobák miatt tart itt a világ, hogy igénytelen angol feliratú animék jelenhetnek meg, hogy a videójátékok még emelt áron is félkészen bugokkal teli jelennek meg és még sorolhatnám. Köszönöm, hogy ti tényleg a minőségre mentek inkább szóval tényleg köszönöm nektek és hajára Naruto-kun.Hu!
Ugrás a fórumra: |