Nem tudom... számomra ezek az új karakterek mintha csak a trollkodásra lennének.
Van egy Amadonk aki egy ördögi zseni... és készített számtalan veszélyes androidot. Azzal a titkos célal, hogy legyőzze Jigent.
Jigen meghalt, de igazából nem tudjuk mi Amado igazi célja. Lehet barát de lehet pont ő fog Kawakiból egy következő Jigent csinálni... Hogy legyőzzi az Androidokat az lenne még a szép csavar
Kaguya....Momoshiki--Jigen még okés.
De ezek az Androidok már nagyon nagyon túlzások.
Ott van Delta aki megkapta Jigen karmáját, de nem sikerült az implantáció így nem lehetett gazdatest viszont az erő amit kapott igy is megmaradt.
Amado limitjei működnek, de ha feloldásra kerülnek erősebb mint Jigen...
Daemon egy kölyök, de jelenleg egy vicc a képessége. Bármilyen támadást visszatud tükrözni automatikusan. És igen így szintén erősebb mint Jigen azért lett elzárva.
Mondjuk lehet az a kulcs, hogy valaki eltudja rejteni a támadó szándékot.
Eida pedig a legjobb... Az erejével képes bárkit megbénítani legyen az férfi vagy nő kivéve ha van karmád, de ha ez nincs harci erőt tekintve szintén erősebb mint Jigen elvileg bár ő nem tűnik a búnyos tipusnak szóval max bénítani fog.
Meg minden karakter úgy nézz ki mint aki divatbemutatóról jött.
Naruto meg Sasuke jelenleg szerintem nem sok mindenre jó.
Sasuke Rinnenganal sem bírt senkivel mondjuk, de azt elveszítette. Mondjuk a hely cserélgetésen meg a dimenziók közti utazáson kívül nem használta semmire mostanában... Megvan neki az alap sharingan képessége de úgyis tudjuk boxzsáknak lesz ő jó. De lehet van Orochimarunak raktáron Sharingan rakjon be magának egy másikat aztán mehet a buli
Naruto az elégé kérdéses viszont.
Kurama blokkolni tudta volna szerintem Eida képességét is és pont most esik ki milyen érdekes. Igy elveszítette a regenerációt és a Bijuu módot.
Viszont lehet valahol maradt egy kis Kurama chakra és akkor a Rikkudo sennin módot tudnia kéne még...Vagy segíthetne neki a többi Bjiuu de lefogadom ez sem fog megtörténni. Maga a remete mód nem lesz elég ilyen ellenfelekkel szemben.
Ha Boruto eléri azt amit az első fejezetben láttunk, hogy képes a karmát használni anélkül, hogy gondolom lenne esély arra, hogy átvegyék felette az uralmat akkor megközelítheti Naruto erejét, de egy legendát meghaladni soha nem fog.