Köszönöm szépen a munkátokat!
Jó rész volt, bár 3 rész alatt lerendezni ezt tényleg gyors volt. De a róka a végén csak feltűnt. És még tudja is kicsoda Shadó.
A nővére meg újabb rejtélyeket adott, hogy akkor mi is van vele?
[Naruto-Kun Projekt] Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! anime
Menő volt. Köszi,bár gyors lezavarta, meg gyógyítom atom menő volt ,azt hittem a vámpirunk lesz MELLben erős,de aztán nővérke kipakolta ...Szerintem előbb utobb oda lyukadunk ki,h nővérke bevadul és sötét lesz,bár lehet túl sok animet toltam már és már alapvetően azt várom,h gonosz lesz majd átkell a jó oldalra áálitani... mondjuk várom a hercegnőket is,h fejlődtek e a verseny óta...
Valahogy a főszereplőről az Overlord főhőse jut eszembe. Mindig kigondol valamit aztán meg kijön a társai miatt valami sokkal hihetetlenebb dolog mint végeredmény. Pedig nem is azt akarta csinálni. Nem hiába az az egyik kedvencem.
Gondolom most is ezzel a pénzhamisítással megszedi magát az ellenséges társaságot meg csődbe viszi. A sajátjuk meg virágozni fog. Megint csak végeredményként és még jobban csodálják majd érte.
De amúgy érdekesen halad a történet. nem tűnik még olyan összefüggőnek mint az előző volt. És olyan felépítése sincs. De legalább sokat tanulunk belőle.
https://www.youtu...0PWY&t -nek a fordítását megkapjuk majd? Az Overlorddal közös haloweeni kiadása.
Közben sajnos sok dolog kimaradt az első 3 részben tudom sietnek a készítők így érthető, de 1-2 dolog.
Novelben és a mangában is nem változott át 3. részben Claiere, a Shadow Gardenben is csak 2-3 an tudják az utolsó novelben is csak (Delta pl nem), a csaták kb 80% a kimaradt mellé.
A 1/20. rész végén / 2. évad elején kimaradt a Shadow Garden struktúra és tanok bemutatása, a város ahol élnek és a 2/4. részben pedig fontosabb lett volna már. Többet nem emelek ki, mert a spoiler gombot nem találom és talán ezek nem spoilerek.
Nagyon jó a történet.
Gamma is megmutatta mire is képes. (hát azért inkább maradjon igazgató mint harcos.) De jó hogy képes volt rá hiszen már 17 éves (Mi)
JS meg úzi az ipart. De hogy mindkét vezető ilyen gyorsan rájött a lényegre. Sót egyiknek még ez is volt a célja.
Gondolom JS elég pénzt gyűjt majd hogy megmentse a saját vállalata alaptőkéjét és a másik csoport meg akitől van teljesen összeomlik. Egyen uralkodó lesz, meg még a szervezet pénzét is elveszik.
Ugrás a fórumra: |