Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
56. fejezet
Jogos, amit írtál, Csillaghullas. Néha olyan szappanopera érzésem van a csavarok kapcsán, ezért már bele láttam olyasmit, amire nem volt esély. A kinézetük mondjuk továbbra is nagyon hasonló. Na mindegy.
Mindenesetre Yuuichi bácsi visszatért látatlanban, Midori pedig a felesége lett. Ők legalább haladnak valamerre.
Ez a fejezet egy remek példája annak, hogy miért nem tetszik, hogy Punpun narrálva van. Együtt kellene éreznem a Punpun karakterrel, vannak jogos sérelmei, de mivel nem bír kinyögni semmit sem, az anyjának a reakcióját is meg tudom érteni, aki pedig távol áll attól, hogy jó anyának nevezzem.
----------
57. fejezet
Meggyőző a narrátori szöveg a képpel párosítva annál a résznél, hogy "Ezért volt Punpun tökéletesen rendben."
Az utolsó oldalon az gondolom Punpun Mama realisztikus ábrázolása, aki végig egy GigaMILF volt.
58. fejezet
Folytatódott az őrület. Punpun aggódva bemegy az anyja után, erre Punpun Mama elküldi. A fejezet próbálja megindokolni, hogy miért ilyen, legfőképp magányos, de ez nekem még kevés. Nos, ettől függetlenül remélem, hogy nem az élete pergett le a szeme előtt, és lesz még ideje helyrehozni a dolgokat a családjával.
----------
59. fejezet
Hát... Van mit helyrehoznia Punpun Mamának. Az nem is kifejezés. Te jó ég...
Nem egyszer a valóságban is kiderült, hogy a fizikai és/vagy nemi erőszakkal vádolt férfiak voltak valójában az áldozatok, miután néhány nő úgy gondolta, hogy ideje kiforgatni őket a vagyonukból. Szerencsétlen Punpun Papa nem ezt érdemelte.
Harumit sikerült felismernem. Elvileg az égő gyáras incidens után költözött el. Ezek szerint soha nem találkozott Punpun anyjával, és mivel most Onodera a családneve, régen pedig Punyama volt azt hiszem, ezért nem is sejti, hogy ki ő. A fordítottja is igaz, Punpun Mama sem találkozhatott soha Harumival. Félek, hogy mi fog ebből kisülni...
----------
60. fejezet
Van egy bizonyos bája ennek a fejezetnek. Könnyű lenne Punpun Mamát képmutatónak nevezni, és Harumit is, de ilyen az emberi természet. Szeretünk tanácsokat adni másoknak, miközben a saját házunk táján kellene először rendet tenni. És hiába vagyunk tisztában a problémákkal, tudjuk, hogy változtatni kellene, elindulni az úton borzasztóan nehéz. Így marad a képmutató tanácsadás újra és újra.
61. fejezet
Amatőrök ezek az orvosok. Szigetelő szalag kell, nem ragtapasz.
Punpun ismét boldog. A trend az szokott lenni, hogy ezt követően jön a mély depresszió. Bár bízom a legjobbakban a számára. Csak fel ne tűnjön Aiko az utcán...
----------
62. fejezet
Ki hitte volna? -__-"
"Punpun gyűlölte magát ezért a gondolatért". Én is gyűlölöm Punpunt ezért a gondolatért.
Szerkesztette: Bastian - 2023.03.03. 12:45
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)