Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu anime
Köszönöm szépen a munkátokat!
Na akkor végül is mit is akart ez a sárkány? Na ez valahogy nem jött le. Mármint hogy valójában mit is akart? Ő is szerződést kötne vele? Vagy csak megfigyelné őt a maga módján? Mert biztos nem csak a perverzség a valódi célja.
Ja meg hogy milyen erős is lehet p amúgy? mert a legerősebb sárkány? De a többiekhez képest vajon? Pláne a főhőshöz akinek az ereje már már egy fél isten erejéhez fogható?
Köszönöm a munkátokat!
Most csak én nem értettem, vagy igen sok dolgot kihagyhattak azzal a szervezettel kapcsolatban. Azt a tanárt is mikor hogy fogták el nemhogy kihallgatás, pláne a démon is sok mindent csinált de semmi csak megemlítik. Nagyon hiányos és érthetetlen így szerintem legalábbis nekem.
Nagyon rohanhatnak valami felé hogy még a 12 részbe beleférjen. Emiatt meg rengeteg dolog kimaradhat gondolom, viszont csak meg kell említeni, de így meg érthetetlen.
De bezzeg a felhőtlen edző diákok rendesen vannak mutatva.
goku5 írta:
Nagyon rohanhatnak valami felé hogy még a 12 részbe beleférjen.
Köszönöm a banános rész magyar feliratát!
Én azt hittem kihagytam egy részt, mikor a 10. részt kezdtem el nézni, de nem.
A szervezet lerendezése annyira jelentéktelennek tartották, hogy egyszerűen kihagyták.
Én nem bánom, hogy így haladnak a történettel, még ha 25 részes is lesz.
Én bevallom őszintén, észrevettem, hogy vannak haiku a részekben, de eszembe nem jutott számolni a szótagokat
Ha már őszinteség, azt elárulod, hogy direkt tartottad az 5-7-5 ös szótagolást, és külön figyeltél rá, hogy magyarul is meglegyen vagy véletlen jött ki így?
Ugrás a fórumra: |