A Kimetsu no Yaiba: Valentine-hen anime összes részénél késik a hang.
Szerkesztette: Dave020626 - 2022.02.14. 20:22
Hibát találtam!
Kérlek, legközelebb olvass vissza egy kicsit, mielőtt ugyanazt jelzed, amit az előtted lévő.
Kimetsu Gakuen Valentine-hen omake minden epizódja javítva lett, most már nem csúszik a hang.
Sziasztok! A kérdésem az volna, hogy a Kimetsu no Yaiba 2. Évad: Yuukakuhen 11. részét, mikor tudjátok majd felrakni a többi összegzett videóhoz? Tudom, hogy már a főoldalon fent van, de én úgy nem tudom megnyitni, válaszotokat köszönöm és hálás vagyok, hogy ilyen sok időt beleszenteltek ebbe.
Köszönjük szépen a jelzést, javítottam a hibát.
Mindenki más, aki próbálta letölteni eddig, és cseszett jelezni, hogy nem jó, szégyellheti magát, és akkor még úriemberhez méltóan fogalmaztam.
https://www.narut...ost_103973
dudi73 írta:
Helló
Próbáltátok már a Platinum End feliratát megnézni. Sokszor túl sok információ van összezsúfolva egy helyre, így élvezhetetlené válik a felirat. Na persze én kijavítom, őket amennyire tudom, de ez néha másfél órába is beletelik.
Üdv dudi
dudi73 írta:
Helló
Próbáltátok már a Platinum End feliratát megnézni. Sokszor túl sok információ van összezsúfolva egy helyre, így élvezhetetlené válik a felirat. Na persze én kijavítom, őket amennyire tudom, de ez néha másfél órába is beletelik.
Üdv dudi
Hali.
Az srt nem képes még az olyan formázásokat sem feldolgozni, mint a szöveg elmozgatása, így mindent besűrít a kép aljára. Így is ki van szedegetve egy csomó minden az srt-ből. Ha nem akarsz vele másfél órát dolgozni, javasolt megvárni az égetett feliratos kiadást, ahol ilyen probléma nem lép fel.
Ugrás a fórumra: |