Köszi a fordításért! Így tovább!
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Rendesek vagytok, hogy már ennyien megköszönitek az új részt, de amúgy azt ugye tudjátok, hogy nem csak fordítjuk? Mint a hírekben is ki van írva, joshx05 fordítja, jómagam lektorálom, Rakfely pedig formázza. A lektorálást még mondjuk gondolatban oda lehet sorolni a fordításhoz, elvégre a lefordított szöveg lesz korrigálgatva, tisztázva, viszont a formázást már nehezen.
Ne értsétek félre, mindenki nagyon örül, hogy Tapion születésnapi posztja célba ért, és sokszorosára növekedett a köszönő kommentek mennyisége, viszont egy olyan hozzászólással, ami csak a fordítást köszöni meg, egy lektor kevéssé, egy formázó vagy manga esetében egy beszerkesztő pedig nem igazán tud azonosulni. Szóval ha összességében szeretnétek tudtukra adni a készítőknek, hogy hálásak vagytok a munkájukárt, viszont nem akartok külön litániát zengeni mindegyikükhöz, a legegyszerűbb a "fordítás" helyett a "munkánkat" megköszönni.
Tapi szavai ellenére tartom magam a véleményemhez, ami kifejezetten aktuális.
Mindenki járjon el kedve szerint, ha időt szánt rá, hogy elolvassa, és értelmezze.
Én emlékeztem erre a posztra, csak már nem voltam biztos benne, hogy melyikőtök írta. Kicsit ellentmondásosnak éreztem a véleményeket, csapattagok és fórumozók részéről egyaránt, ezért úgy gondolom, a továbbiakban is csak akkor fogok hozzászólni, ha van érdemi mondandóm.
#KaukazusiGyikember, szerintem a "köszi a fordítást" hozzászólás a végeredményre vonatkozik, ami minden folyamatot magában foglal. Én személy szerint legalábbis mindig így értettem.
Csillaghullas írta:
#KaukazusiGyikember, szerintem a "köszi a fordítást" hozzászólás a végeredményre vonatkozik, ami minden folyamatot magában foglal. Én személy szerint legalábbis mindig így értettem.
Örültem az új résznek, mindig olyan gyorsan megcsináljátok, hogy csak ámulok. Szíves köszönet a gyors és igényes munkátokért.
Kicsit hiányoltam a részből a gyönyörű szemű mestert , de hát ez van, nem lehet ott mindenhol
Viszont kaptam helyette gatyaletolást, bár inkább a szépszeműt vetkőztetné le valaki ez a félreinformált tanerő nem volt épp olyan, akit letolt gatyával akartam volna látni.
Ugrás a fórumra: |