Én is szívesen megnéztem volna azt a harmadik formát
Kiváncsi vagyok ő meg Itadori mikor fognak összefutni.
Jujutsu Kaisen manga
Papíron nem ugyanott vannak, így nem futhatnak össze. Minden azon fog múlni, hogy le lesz-e verve Hakari(ék) által, vagy sem. Mert ha nem, akkor el tudom képzelni, hogy kijut a kolóniájából mondjuk Kenjaku tervezett "bombája" miatt. Vagy megtudja, hogy merre van Sukuna, és önként megy oda.
185. fejezet
Ez bizony szomorú volt. Nem tudtam, mire megy ki az egész, de a végén elszontyolodtam.
Brutális harcnak nézünk elébe. Úgy érzem, hogy kapni fogunk még visszaemlékezést a Charles elleni harcából Hakarinak.
Nem hiszem, hogy elveszítjük. Bár tény, hogy rossz bőrben van. De még így sem köpött. Respekt!
Irreleváns adat, de Nobara azt hiszem, hogy már több, mint 2 éve "halott".
----------
186. fejezet
Hakari pillanatok alatt undorítóan erős lett, és akkor enyhén fogalmaztam. Na, egy ilyen képességgel nem csoda, hogy Gojou felmagasztalta, valamint Okkotsu is úgy véli, hogy ha jó Hakari szerencséje, akkor erősebb nála.
De vajon kitart-e a szerencséje? Úgy tűnik, hogy Kashimo tudja, hogy mikor kell támadni, csak Hakari rengeteg átokerőt halmozott fel, így gyakorlatilag korlátlanul kiterjesztheti a Birodalmát újra és újra, potenciálisan újabb jackpotokat nyerve. Nem hiszem, hogy anélkül zajlana le ez a harc, hogy Kashimo is nyer jackpotot, vagy ne próbálná meg a saját Birodalmával kiütni Hakariét. Jelenleg viszont nagyon Hakarinak áll a zászló.
Hakari eszméletlenül durván erős pillanatokat mutatott. Kicsit mazoistának tűnik nekem.
Biztosan lesz valami negatív hatása ennek a végtelen átokerőnek. De igen jelenleg nagyon neki áll a zászló.
Az elején mire vonatkozik a magyarázat?
Mikor tudod megvédeni magad az átokenergiával?
Arról szól a magyarázat, hogy ha átokerőt vezet a támadó az öklébe mondjuk és azzal támad, akkor a védekező fél kivédheti ha hasonlóan átokerőt vezet a támadni kívánt testrészébe. Kashimo átokereje azonban elektromos tulajdonsággal bír, amit ha ki is védenek, a rázó hatása ugyanúgy eléri az ellenfelet. Hakari viszont semmibe veszi az egészet, majdhogynem meg sem érzi, akkora az átokereje és annak kibocsátása. Szóval voltaképpen egy hosszabb magyarázata annak, hogy a több átokerő mindig jobb. Vagy a több reiryoku, amivel mindent ki lehet védeni.
187. fejezet
Továbbra sem bírom Hakari Birodalmánál ezt a pachinko terminológiát. Feleslegesen túl van bonyolítva, de így komplexebbnek tűnik, mint ha csak az lenne narrálva, hogy "Megint szerencséje volt".
Kashimo háttérsztorija nem kecsegtet jóval a karakterére nézve. Azt hittem, hogy legalább ismerte Sukunát, de nem. Ő csupán egy harcmániás, aki titkon valószínűleg szeretné, ha egy méltó ellenfél legyőzné. Nem sikerült megtalálnia ezt az ellenfelet az eredeti életében, így elfogadta Kenjaku ajánlatát, hogy egyszer megküzdhessen azzal a hírhedt Sukunát. Kenjakunál megint láttunk egy gazdatestet, és Ishigouri is ott volt a menő frizkójával.
Bár Hakari továbbra is halhatatlan, Kashimo úgy tűnik, hogy magabiztos, át akar törni rajta erővel, és nem az idő lepörgetésére játszik.
Hakari Birodalmának elmagyarázásánál én is belezavarodtam miért ilyen bonyolult
Meg egyszer elfogy a Jackpotja is ha jól értelmeztem a dolgokat.
Kashimo nem értem miért mutatták meg a múltját pont most. Jobb lett volna ha ismerte volna Sukunát. Remélem a következő fejezetben lezárjuk ezt a harcot én már haladnék tovább.
188. fejezet
Nem volt rossz fejezet, de nagyon nem kedvelem, amikor egy fejezet vége hasonlóan ér véget, mint egy nem sokkal előtte lévő. :/
És most mi lesz? Megint aktiválódik Hakari halhatatlansága? Szakítsa meg valaki vagy valami a harcot, de ne fussuk ugyanazokat a köröket.
189. fejezet
Nincs még győztes, és megint lesz 1 hét szünet.
Kashimo számomra meggyőzőbb. Hakari túl sokat hagyatkozik a halhatatlanságára, amihez ugyebár szerencsére van szüksége alapjáraton. Ha meg támadni kell, akkor csak ütlegel. Lassan tényleg oda jutunk, hogy minden második jó oldalon álló karakter tudománya korlátolt.
Örülök, hogy a Fordított Átoktechnika használók semlegesítésénél előkerült az az Uraumés pillanat, amikor Chousou mérgétől fosni kezdett, és meg lett magyarázva, hogy a méreggel meg lehet őket szívatni.
A mérges magyarázat miatt én is örültem Viszont már túlzás, hogy ennyi fejezet után nem jutunk egyről a kettőre.
Szerintem is Kashimo fog nyerni, mivel most tényleg le kell járnia a halhatatlanságnak.
Szerk: 190-es fejezet.
Kicsit úgy érzem felelslegesen húzodott el a harc ennyi fejezeten keresztül. Kezdhetünk félni Makitól?
Ugrás a fórumra: |