Elvileg most 25.-én fogják kiadni, szóval ide is felkerül gondolom 1-2 nappal később.
De szerintem a Borutó is jó lesz, csak Kishimotó egyik tanítványa csinálja majd az ő felügyelete mellet.
Naruto manga
Kint a Spin-off raw:
http://www.mangam...uto-spin-1
Köszi!
Jó kis fejezet volt. A képek alapján volt egy sejtésem, hogy lehet hogy Mitsukit rokoni szálak fűzik a harcoshoz, és úgy tűnik ez így is lett. Kíváncsi vagyok miért akarta megölni a (valószínű) saját fiát. Ami még meglepett, hogy Mitsuki támadó formája emlékeztetett Naruto azon Kyubbi formájára, amikor még csak előtört belőle az erő, de nem voltak barátok Kuramával. Vajon Oro valahogy ilyen sejteket is ültetett be neki? Erre nagyon kíváncsi vagyok. Plusz ott van még Boruto képe is, meg az a tekintet a végén, nem hinném mondjuk hogy meg kéne ölnie vagy ilyesmi, mert nem volt rá utalás a mangában, az meg ugye be lett fejezve.
Szóval jó kis one-shot volt, a magyarral biztos okosabbak leszünk.
Személy szerint nem akarok fiktív alternatívákkal előállni, mert full felesleges.
Annyit azért megjegyeznék, hogy Orochimaru fosik Sasukétól. Nem hiszem, hogy ujjat húzna Narutóval. (Sasukétól függetlenül)
A saját fia biztonsága ügyében nem hinném, hogy túlzottan vevő lenne a klisés "megtérítő" személyiségére. Legalábbis ez lenne a logikus ilyen esetben, s nem az, hogy leülök vele dumálni, hogy miért boncoltad fel a fiamat...
Szép kis paradoxon. Még is csak belementem a játékba...
http://naruto-kun...iden/07/13
Imádlak téged Goku. A szelektív memória nem ok arra, hogy minden állítást megkérdőjelezz.
1. Orochimaru nem díjazta a felvigyázókat. Sőt nyírbálta őket. Ennek ellenére Yamato jó ideje árnyéka neki.
2. Sasuke enyhén szólva nyers és offenzív volt. Orochimaru még se hergelte.
3. Orochimaru arról volt híres, hogy embereket, gyerekeket rabolt el tucat számra, kísérletezett rajtuk, ha nem haltak meg, akkor pedig bezárta őket. Naruto ezt szó nélkül kizzzzzárt, hogy eltűrte volna. Ha pedig ezt tovább csinálná, akkor Yamato jelentené.
4. Ajánlom figyelmedbe a 424. részt, 9:10-től. https://p1.picsto...
Azt szűrsz le belőle amit akarsz. Orochimaru alul maradna a reinkarnálódottak ellen.
Nem mellékesen Sasuke Rin'neganja ellen még csak elmenekülni se tudna. Majdnem ugyan ez igaz Naruto Senjutujára is. A saját nyugalma érdekében, nem akarja ő magára haragítani őket. Oda nem lesz elég egy Sen'ei Tajashu.
Ha van valami, ami elkerülte a figyelmem, bizonyítékot és nem "szerintem"!
Orochimaru mikor visszatért a halálból kicsit átértékelte a dolgokat! Egyszerűen megváltozott, már nem az az elvetemült gyilkos kísérletező aki volt. Mondhatni lenyugodott? pl hol van abban a félsz érzés abban is amit linkeltél? egyszerűen segíteni akart tisztázni magát.
Amúgy Sasukét és Narutót ne vegyük egy kalap alá bárkivel ők már külön kategóriát képviselnek. És az őt sem csak narutó miatt nem akarta megölni vagy mert nem tudta volna szimplán nem akarta.
Azt szűrsz le belőle, amit akarsz.
Nem akarom védeni Orochimarut de akkor ő is gyenge volt, mert a 3. elvette a kezeit, meg éppen a gazdatest váltás előtt volt. És mi volt akkor amikor a 4 farkú Narutó ellen harcolt?
Az meg szimplán belenyugvás abba hogy eddig rosszúl csináltam pár dolgot és nem azt értem el vele amit akartam, Sasuke meg Narutó meg felül is múlták azt valamilyen módon, szóval új irányt váltott.
A fejezetről majd később, de elöljáróban annyi, hogy jó kis fejezet volt, marha jó volt újra Narutot olvasni
A vitához annyit, hogy abból, amit linkeltél, szerintem nem tükröződik semmiféle félelem. Nem azért, mert lenne esélye Sasuke ellen-merthogy nem lenne. Viszont nincs oka félni. Nem csinált semmi olyat, ami Naruto elvei ellen mehetne, és ezért hozta fel a Yamatot érvként. Ok nélkül meg nem fogják háborgatni.
Ha meg háborgatnák, úgysem lenne esélye, ez egyértelmű.
A másik dolog az, hogy Oro ha nem is változott meg (mert ezt túlzás lenne kijelenteni), de mindenesetre átértékelte a dolgokat. Rájött, hogy az az út, amin jár, nem vezet sehova. Keresett egy másikat, amin járhat (pontosabban ugye, Sasuke útjára volt kíváncsi. És szerintem meg is kapta a válaszait, amit keresett.).
Szóval szerintem sem fél Sasukééktól. Egyszerűen nincs rá oka.
Ugrás a fórumra: |