Á, csak nem akartam, hogy Capac pont most előzzön be a legtöbbet hozzászólók listáján így röpke 3 év után.
Duma topic 15
Hol is kezdjem.. Tilon NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI MUNKÁSSÁGODAT!!!!! Sok sikert, és csak pozitív dolgokat kívánok neked a továbbiakban! Napról, hétről, évről majd éveken keresztül segéltél kikapcsolódni a 12- 14 óra munka után. Mikor már a sok idióta neveletlen barom leszívta az agyamat. nem vagyok nagy kommentelö pont ezért, nincsenek óráim itt ülni olvasni meg kommentálni mert Hajnalban kelés. Ez a kisebbik gond nálam, ugyanis amennyire ti szeretitek a hobbitokat és itt nem a megyében lakó félszerzetekre gondolok ki ugyan annyira utálok írni. Ezért csak megköszönöm az adott rész/ vagy projekt publikálását fordítását! Egyszer régebben írtam/jeleztem ezt, de a szülinapi írás után próbálom rendszeresebben tenni ezt. Hálám más módokon tudom kifejezni de ezek nem sűrűn akadnak = (( És távozásoddal ha lesz is alkalom már nem tudom feléd így most ezzel a kis Írással teszem tudom nem sok. Viszont őszinte! Így még egyszer sok kikért neked bárhova is sodorjon utad. Remélem még találkozunk itt a jövőben még!
Kár érte, kiváló ügynök volt!
Aszem akkor álltam neki a Bleachnek amikor kamaszodni kezdtem, egyik haverom unszolására, emlékszem szinte ledaráltam a sorozatot kb a 300. részig. Ott értem be az akkor aktuál részeket. Rettentően élveztem és roppant hálás voltam érte, hogy van magyar felirat hozzá. Az pedig külön finomság volt, hogy az OP és ED párosok is le voltak fordítva(meg ha jól emlékszem karaoke is volt legtöbbjükhöz).
Aztán nekiálltam a mangának is. Utánna pedig jött még jó néhány project az oldalról.
Nagyon szépen köszönöm, hogy elhoztad(elhoztátok)nekünk ezeket a csemegéket magyarul
Nagyon sok boldog órát okoztatok ezekkel nem csak nekem
Ha most lenne rá lehetőség, biztos lehetsz benne, hogy meghívnálak egy sörre, vagy amit szeretnél
Minden általad elképzelt szépet és jót kívánok neked
Jaeger
Kérdésedre válaszolva:túlóra túlóra hátan Covid 19 meg minden, az ember is kevés igy még jobban megszakítják a maradékot... Na nembaj, hó végén tele leszek zsetonnal
Azt viszont nem bánnám ha nem nyújtanák már tovább ezt a járványt, mint a rétest...
Nem vagyok virústagadó, de ez azért már sok...
Hát veled mizu?
Gdat88, Capac, Coelho
Őszintén, kötekedés nélkül , de legfőképp kíváncsiságból kérdem, hogy mégis mi nyomja ennyire a lelketeket??
Jaeger írta:
Boldog Új Évet Igy márciusban... Ki mit csinál mostanában?
Hadron írta:
Gdat88, Capac, Coelho
Őszintén, kötekedés nélkül , de legfőképp kíváncsiságból kérdem, hogy mégis mi nyomja ennyire a lelketeket??
Ahogy én is
Csak engem visel meg ez az enyhén szólva is változékony időjárás? Majd 20 fok eltérés van mikor hajnalba indulok melóba, meg mikor hazáérek onnan... Mondjuk a megfeszített munka tempó is közre játszhat.
A másik dolog: MOZIBA AKAROK MENNIIII!!!!
Vágom én hogy szar a szitu, meg, hogy sok ember annak örülne, ha lenne egyáltalán keresete(khmmm senkit nem hagynak az árok szélén...bele is rúgják, so sad)én meg itt nyávogok, megértem-helyel, közzel-az óvintézkedéseket is, igyekszem betartani is, de és akkor most a DE.
Ha a nagy szupermarketek mindenféle szigorítás nélkül működhetnek-na jó, ott is kötelező a maszk-akkor a mozikba ezt miért nem lehet kivitelezni kevesebb nézővel, azokat is elosztva a sorokban?
Jó persze tudom teljesen felesleges ezen csámcsogni, de én nagyon szeretek moziba járni! Igaz, hogy nem jártam addig se kimondottan gyakran amíg lehetett, de mindig tudtam mikor és mire szeretnék beülni a moziba. Nekem rettentően jó szórakozást és kikapcsolódást nyújtott mindig is. Arról nem is beszélve, hogy szerintem egyik házi mozi sem tudja kiváltani a rendes mozit. Eleve a nagy vászon, a több száz, több ezer wattos hangcucc, na meg a varázsa , már ha nem rontja el a sok troll, mondjuk nekem eddig ilyen szempontból is jó tapasztalataim voltak
Tudom ezért sok ember vasvillával kergetne, amiért ebben a helyzetben ilyenekért sírok, de ez most kibukott belőlem
Hát többek között a mozi bezárást én sem értem. Sok más mellett, Amik külföldön meg nyitva vannak.
De nekem inkább azért hiányzik a mozi mert nincs semmi új film. Nem azért de lényegében egy éve semmi új filmet nem adtak le. Minden csak csúszik. Az új filmek hiányoznak igazán.
Amúgy a South Park készítői szerintem nagyon jól megírták mi van és mit is akar a nép megfelelő humorral.
Ugrás a fórumra: |